Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2020/PSZ10474

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított hetvenötödik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2020/PSZ10474

Ajánlattételi határidő: 2019. december 16 11:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2020. január 11.; 2. részajánlati kör: 2020. január 13.; 3. részajánlati kör: 2020. január 16-17.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE ÁJTK Téli Diplomaátadó Ünnepség”
  • Időpont: 2020. január 11.
  • 2020. január 11-én tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK, I. előadó – Szeged, Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás (ültetett formában): *Főételek: Harcsapaprikás csőben sült baconos túrós tésztával; Grillezett csirkemell filé ananásszal, sonkával, sajttal, párolt rizzsel; Csőben sült sajtos-fokhagymás-tejszínes ragus zöldséges rakott tészta (cukkini, sárgarépa, zöldborsó, paradicsom, kaliforniai paprika, gomba stb.); *Desszert: mini tortaszeletek 4 ízben (pl. csoki mousse, gyümölcsös sajttorta, gesztenyés, citromos); *0,5 l/fő hűtött és nem hűtött ásványvíz (mentes és szénsavas); *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer, tejszínhab (nem termoszos); *1 pohár/fő Törley pezsgő (félszáraz, édes, és alkoholmentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A szolgáltatónak biztosítania kell:
    • a svédasztalok felkasírozását,
    • felszolgáláshoz üvegpoharakat (vizes, pezsgős, presszó-, és hosszú kávés csésze),
    • tányérokat (nem papír, nem műanyag),
    • tálaló- és szedőeszközöket, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag),
    • terítőket és szalvétákat,
    • könyöklőket (darabszám meghatározása a személyes egyeztetés során)
    • az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően személyesen egyeztetni a részletes menüsort legkésőbb 2020. január 9-ig az SZTE ÁJTK Dékáni Hivatalában (6721 Szeged, Bocskai utca 10-12. 3. emelet 84-es szoba.).

 

2. részajánlati kör:

SZTE Rektori Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Újévi fogadás”
  • Időpontok: 2020. január 13.
  • 2020. január 13-án tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos állófogadás lebonyolítása tervezetten 300 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 8 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással, alkalomhoz illő öltözékben.
  • Körasztalos elrendezés lesz, amit a helyszín biztosít. Az asztalokra a dekorációt a Vállalkozónak kell biztosítania: „újévi jellegű” asztaldíszítés
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ, Átrium - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Svédasztalos állófogadás (ültetett formában): *3 féle főétel: Lencsesaláta 2 db/fő juhbeles roppanós főtt virslivel mustárral, Roston sült töltött sertés hús hozzá illő körettel, Rántott zöldségek hozzá illő körettel; *1 szelet fehér kenyér/fő; *Gyümölcstálak (a létszám 1/3-ának); *1,5 db édes sütemény/fő (újévi jellegű); *1 pohár Törley pezsgő/fő (1/3 édes pezsgő, 1/3 száraz pezsgő, 1/3 alkoholmentes pezsgő) pezsgős koccintáshoz az érkezőknek felszolgálók által pezsgő kínálása kézben tartott tálcáról; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor és tejszín adagoló/kiöntő
    • Porcelán tányérok
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Svédasztal felkasírozása, terítő felrakása dekorációval/vagy asztalközéppel
    • dekoráció: „újévi jellegű” asztaldíszítés (körasztalos elrendezés lesz, amit a helyszín biztosít)
    • Ételek kiírása étlapon vagy a melegítők előtt egyesével
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles a megrendelést követő 48 órán belül, de legkésőbb az étkezést megelőző 24 órával egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
  • A fent nem szabályozott kérdésekben szigorúan kérjük betartani az SZTE Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központ Általános Helyiséghasználati Feltételeinek a catering-szolgáltatásokra vonatkozó mellékleteiben szereplő feltételeket, melyeket szervező fokozottan ellenőriz:
    • SZTE Minősített cateringpartnerség feltételei;
    • Catering szolgáltatások, kitelepülések esetén szükséges tudnivalók.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Kancellári Kabinet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „EUGLOH Kick-off Meeting - Szeged”
  • Időpont: 2020. január 16-17.
  • 2020. január 16-án tervezetten 9:00-10:00 óra között 1 alkalommal kávészünet I. lebonyolítása tervezetten 50 fő részére, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, tervezetten 14:30 órától 1 alkalommal kávészünet II. (elpakolni a kávészünet II. lebonyolítását követően lehetséges), és tervezetten 19:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg vacsora lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • 2020. január 17-én tervezetten 8:00-9:00 óra között 1 alkalommal kávészünet I. lebonyolítása tervezetten 40 fő részére, valamint tervezetten 11:45 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 50 fő részére (elpakolni a meleg állófogadás lebonyolítását követően lehetséges)
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 2 fő, az első napon a meleg állófogadáshoz legalább 5 fő, a második napon a meleg állófogadáshoz legalább 4 fő, valamint a meleg vacsorához legalább 8 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • Meleg vacsora: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ, Átrium – Szeged, Ady tér 10.
    • A többi étkezés és kávészünet: SZTE Rektori Hivatal, Átrium – 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet I.: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött presszókávé, hosszúkávé és cappuccino, (a vendégek választhatnak) hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő tea hozzá való cukor, citrom/vagy citromlé (vegyesen fekete, fehér, zöld, gyümölcstea-válogatás); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet II.: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött presszókávé, hosszúkávé és cappuccino, (a vendégek választhatnak) hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő tea hozzá való cukor, citrom/vagy citromlé (vegyesen fekete, fehér, zöld, gyümölcstea-válogatás); *0,25 l üdítő/fő (cola és narancs szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta (őszibarack, alma) rostos üdítő min. 25% gyümölcstartalommal); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás (ültetett formában): Minden főételnek és levesnek különbözőnek kell lennie naponta, azaz étkezésenként külön-külön menüsort kell készíteni! *2 féle leves (1 krém/vagy gyümölcsleves, 1 hústartalmú leves); *legalább 3 féle húsétel (1 rántott, 1 natúr, 1 töltött hús) és legalább 2 féle vegetáriánus étel (rántott sajt, rántott zöldség) tartármártás; *legalább 2 féle köret (burgonya, zöldköret); *1 féle savanyúság; *1 féle saláta; *1 féle desszert; *0,25 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,25 l üdítő/fő (cola és narancs szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta (őszibarack, alma) rostos üdítő min. 25% gyümölcstartalommal); *1 adag/fő frissen főzött presszókávé, hosszúkávé és cappuccino, (a vendégek választhatnak) hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos). Ételérzékenység miatt előfordulhat extra igény, ami külön egyeztetésre kerül az esetleges jelzések alapján. Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg vacsora (ültetett formában): *2 féle leves (1 krém/vagy gyümölcsleves, 1 hústartalmú leves); *legalább 3 féle húsétel (1 rántott, 1 natúr, 1 töltött hús) és legalább 2 féle vegetáriánus étel (rántott sajt, rántott zöldség) tartármártás; *legalább 2 féle köret (burgonya, zöldköret); *1 féle savanyúság; *1 féle saláta; *1 féle desszert; *Pezsgős koccintáshoz az érkezőknek felszolgálók által 1 pohár/fő Törley pezsgő kínálása kézben tartott tálcáról (édes, száraz és alkoholmentes választékkal), asztalról elvehető egyszeri utánkínálással; *0,25 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,25 l üdítő/fő (cola és narancs szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta (őszibarack, alma) rostos üdítő min. 25% gyümölcstartalommal); *1 adag/fő frissen főzött presszókávé, hosszúkávé és cappuccino, (a vendégek választhatnak) hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,2 l/fő minőségi bor (1 féle fehér, 1 féle rosé, 1 féle vörösbor); *0,2 l/fő csapolt sör (1 féle). Ételérzékenység miatt előfordulhat extra igény, ami külön egyeztetésre kerül az esetleges jelzések alapján. (elpakolni az állófogadást követően lehetséges)
  • Tárgyi feltételek:
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor és tejszín adagoló/kiöntő
    • Porcelán tányérok
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Svédasztal felkasírozása, terítő felrakása dekorációval/vagy asztalközéppel, napi cserével elkoszolódás esetén
    • 12 db könyöklő biztosítása a Rektori épületbe (oda és visszaszállítása), valamint azokra a könyöklő lábát eltakaró terítő biztosítása, dekorációval/vagy asztalközéppel
    • Ételek kiírása étlapon vagy a melegítők előtt egyesével, angolul is!
    • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles a megrendelést követő 48 órán belül, de legkésőbb az étkezést megelőző 24 órával egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
  • A fent nem szabályozott kérdésekben szigorúan kérjük betartani az SZTE Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központ Általános Helyiséghasználati Feltételeinek a catering-szolgáltatásokra vonatkozó mellékleteiben szereplő feltételeket, melyeket szervező fokozottan ellenőriz:
    • SZTE Minősített cateringpartnerség feltételei;
    • Catering szolgáltatások, kitelepülések esetén szükséges tudnivalók.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.





Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.






Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 177 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 975 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 1 065 000,-Ft+ÁFA