Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2020/PSZ10426

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított hatvanhetedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2020/PSZ10426

Ajánlattételi határidő: 2019. november 14 11:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. november 20-21.; 2. részajánlati kör: 2019. november 21.; 3. részajánlati kör: 2019. november 25.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Onkoterápiás Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Scientific workshop”
  • Időpont: 2019. november 20-21.
  • 2019. november 20-án délelőtt és délután 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 39 részére
  • 2019. november 21-én délelőtt és délután 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 39 részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal földszint bal oldali átrium - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *5 dkg/fő vegyes édes mini sütemény (nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós vegyes töltött mini hasék, pogácsa nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos) tejszín/tej/cukor; *1 adag/fő tea (filteres fekete és gyümölcs) cukor/citromlé/méz; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca cola, fanta narancs, sprite citrom).
  • Meleg állófogadás: Minden főételnek és levesnek különbözőnek kell lennie naponta, azaz étkezésenként külön-külön menüsort kell készíteni! A menüsor naponta tartalmazzon glutén- és tejmentes ételeket!

*min. 2 fajta leves: min. 0,3 l/fő meleg leves (pl.: szárnyas/sertés húsleves gazdagon, krémleves); *min. 2 féle meleg főétel min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (pl.: szárnyas húsok sajttal és baconnal töltve, tarja érmék erdész raguval, mini töltött káposzta, töltött húsok morzsabundában, marharagu, sült és bundázott zöldségek, zöldséges lasagne, ricottával töltött zöldség variációk); *legalább 3 fajta köret min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: karikára szelt sült burgonya, rizs, almás-szilvás krokett); *legalább 2 féle saláta: min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: mozzarellás paradicsomsaláta, idényjellegű saláta, majonézes hidegsaláta); *legalább 2 féle desszert fele-fele arányban összesen min.1 db/fő (pl.: gyümölcs –mindkét napon, pohárkrém variációk, házi vegyes mini rétes); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér).

  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie
    • Porcelán kis- és nagytányérok, kínálók biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Megfelelő mennyiségű roll chafingek biztosítása
    • Svédasztal felkasírozása, asztalterítők biztosítása
    • Folyamatos szerviz biztosítása az étkezések alatt
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Könyöklők biztosítása a létszámnak megfelelő számban
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Civilisztikai Tudományok Intézete részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „30 éves a Gyermekjogi Egyezmény” című Gyermekjogi Konferencia
  • Időpont: 2019. november 21.
  • 2019. november 21-én tervezetten 11:10-11:30 és 15:55-15:15 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:30-13:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: NKM Áramszolgáltató Zrt. Díszterme - 6720 Szeged, Klauzál tér 9.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz és az étkezéshez asztal, könyöklő és valamennyi szükséges felszerelés (tányér, pohár, szalvéta, stb.) biztosítása a Vállalkozó feladata.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A duális és kooperatív képzésfejlesztés eredményei 2017 óta a Szegedi Tudományegytemen” c. workshop
  • Időpont: 2019. november 25.
  • 2019. november 25-én 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Helyszín: SZTE Mérnöki Kar épület, kiselőadó terem - 6724 Szeged, Mars tér 7.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (pld.: kijevi csirkemell, sertéstokány, marha pörkölt, rántott karfiol, rántott sajt, rántott gomba), a húsos és a vegetáriánus étel 85% (húsos) -15% (vegetáriánus) arányban legyen; *köretek (rizs, burgonya, galuska); *legalább 3 féle saláta (pld.: franciasaláta, csemege uborka, káposzta saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: almás palacsinta vagy apró rétes ); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással. Figyelem! Vállalkozónak igény esetén vegetáriánus, diétás, tejmentes, gluténmentes, szójamentes menüt is kell tudnia biztosítani.
  • A szolgáltatásba bele tartozik a helyszínen biztosított asztalok megterítése, porcelán tányérok, üvegpoharak, illetve fém evőeszközök biztosítása.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.

 

Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: ROHU397, „New approaches in the prevention and therapy of common cancers” projekt.

2. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.

3. részajánlati kör: EFOP-3.5.1-16-2017-00004, „Duális és kooperatív képzések és azokat támogató szolgáltatások fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 341 640,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 342 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6721 Szeged, Lechner tér 14. 2. em. 8.
Nyertes ajánlati ár: 176 250,-Ft+ÁFA