Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2020/PSZ10427

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított hetvenegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2020/PSZ10427

Ajánlattételi határidő: 2019. november 28 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. december 4., 2. részajánlati kör: 2019. december 5., 3. részajánlati kör: 2020. január 9., 4. részajánlati kör: 2020. január 17.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Iroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Hallgatói díjkiosztó gála”
  • Időpont: 2019. december 4.
  • 2019. december 4-én tervezetten 17:00 órai megterítettséggel 1 alkalommal (19:00 óra magasságában) a gálát követő pezsgős állófogadás lebonyolítása tervezetten 120 fő részére.
  • Vállalkozónak az állófogadáshoz 1-2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással, elsősorban terítéshez és a pezsgők kiöntéséhez, a használt poharak összeszedéséhez, külön kínálás nem szükséges.
  • A Megrendelő biztosítja pezsgőt, ásványvizet és üdítőt, a Vállalkozónak csak az ezekhez szükséges eszközöket kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE Rektori Épület, Átrium (bal oldal, lift felőli) – 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
    • Pezsgős állófogadás: *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, fornetti; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pogácsa: sima, sajtos; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött). Az édes és sós aprósüteményeket fele-fele arányban kérjük.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős/pezsgős talpas poharak (a 120 főhöz mérten vegyes arányban); lehetőség szerint fém tálcával
    • 4 db meglévő 150×75 cm téglalap alapú asztal felkasírozása (virágdísz rendelkezésükre áll)
    • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az állófogadást megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GTK Mikulás Ünnepség”
  • Időpont: 2019. december 5.
  • 2019. december 5-én tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal svédasztalos ebéd (házias jellegű pizza szeletekkel) lebonyolítása tervezetten 100 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar 6722, Szeged, Kálvária sgt. 1.
    • Ebéd: *3 szelet/fő házias jellegű pizza szelet (négyzet alakú sonka és szalámi feltéttel, nem bolti előre csomagolt, frissen sütött, nem mirelit); *10 dkg/fő vegyes édes mini sütemény (zserbó és linzerkarika, nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs, körte minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Újévi fogadás 2020 SZTE GTK”
  • Időpont: 2020. január 9.
  • 2020. január 9-én tervezetten 17:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, tervezetten 70 fő részére.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar 6722, Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Vállalkozónak az étkezés alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
    • Svédasztalos meleg állófogadás: *3 féle hideg vegyes előétel egyveleg: min. 7 dkg/fő/fajta (finger food, cocktail falatok; mini kaszinótojás); *lencsefőzelék; *2 db/fő juhbeles roppanós főtt virsli; *2 db/fő debreceni kolbász; *1 szelet/fő fehér kenyér; *2 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (majonézes kukorica saláta, görög saláta, francia saláta); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (mini rétes vegyesen); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa, sajtroló); *0,2 l/fő welcome drink: Törley pezsgő (száraz, félszáraz, alkoholmentes); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Svédasztal felkasírozása
  • 10 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
  • Könyöklőkre terítő biztosítása
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
  • Megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GTK Diplomaátadó ünnepség 2020.01.17.”
  • Időpont: 2020. január 17.
  • 2020. január 17-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *3 féle hideg vegyes előétel egyveleg: min. 7 dkg/fő/fajta (finger food cocktail falatok; mini zakuszky falatok; mini saláta variációk); *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta: 2/3 része húsos főétel (cserzy tekercs mandulás bundában /sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác/, hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, baconbe göngyölt csirkecombfilé spárgával töltve), 1/3 része vegetáriánus főétel (rántott camembert falatok áfonya öntettel, rántott gomba, rántott karfiol); *köretek min. 7 dkg/fő/fajta (zöldséges rizs, almás burgonyakrokett, párolt zöldségek); *legalább 2 féle desszert fele-fele arányban összesen min.1 db/fő (gundel palacsinta, pohárkrém variációk ); *0,2 l/fő welcome drink: Törley pezsgő (száraz, félszáraz, alkoholmentes); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos; Douwe Egberts Omnia kávé); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • Porcelán kis-és nagytányérok, kínálók biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • Megfelelő mennyiségű roll chefingek biztosítása
  • Svédasztal felkasírozása (Kongresszusi teremben is az elnöki asztal felkasírozása az ünnepség előtt legkésőbb 9 óráig, 4 db pohár/4- 4 db ásványvíz biztosítása (mentes; kicsi kiszerelésű: 0,5 l/fő)
  • Folyamatos szerviz biztosítása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Kiemelően elhelyezett ételek
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 4 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.






Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6721 Szeged, Lechner tér 14. 2. em. 8.
Nyertes ajánlati ár: 132 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 210 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 203 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 262 500,-Ft+ÁFA