Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2020/PSZ10428

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított hetvenkettedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2020/PSZ10428

Ajánlattételi határidő: 2019. december 04 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. december 10-12.; 2. részajánlati kör: 2019. december 13.; 3. részajánlati kör: 2019. december 19.; 4. részajánlati kör: 2020. január 08.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GTK záróvizsga”
  • Időpont: 2019. december 10-12.
  • 2019. december 10-12. között szendvicsek biztosítása, az alábbi részletezés szerint:

Dátum

Kezdés időpontja

Terem

Szendvics darabszám

2019.12.10.

9:00

Díszterem

20 (ebből 4 db laktózmentes és vegetáriánus)

2019.12.11.

8:00

Díszterem

24

2019.12.11.

8:30

312-es iroda

20

2019.12.11.

9:00

KO 007

20

2019.12.12.

8:00

Díszterem

24

2019.12.12.

8:30

312-es iroda

20

2019.12.12.

9:00

KO 007

20

összesen:

148 db

  • Vállalkozónak az étkezéshez nem szükséges kiszolgáló személyzetet biztosítania. A szendvicseket eldobható tálcán, fóliázva kérjük kiszállítani. A kiszállítást minden alkalommal 7:45 órára kell teljesítenie Vállalkozónak.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Szendvicsek (3 féle):
    • Feketeerdő sonkás baguette,
    • Téliszalámis baguette
    • Camambert sajtos baguette
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE GYTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GYTK karácsonyi évzáró rendezvénye”
  • Időpont: 2019. december 13.
  • 2019. december 13-án tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 140 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE GYTK Dékáni Hivatal - 6720 Szeged Zrínyi u. 9.
  • Szendvicsebéd: *5 db mini szendvics/fő (legalább 4 féle: libamájas, szalámis (Pick), pármai sonkás, vegetáriánus- kőrözött vagy sajtos) friss bagett kenyérből, díszítéssel; *Gyümölcstál (idényjellegű és déli gyümölcsökből); *sajttál (legalább 4 féle, sima, füstölt, francia, ízesített); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, mini rétes is lehet: almás, meggyes, túrós, de másféle is legyen); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 pohár/fő Törley vagy BB pezsgő (száraz, édes, alkoholmentes, száraz pezsgő domináljon); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, Coca, vagy Pepsi cola light, vagy zero, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Karácsonyi Ünnepség”
  • Időpont: 2019. december 19.
  • 2019. december 19-én tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *Leves: Hideg szilvakrém leves habgaluskával; *Saláták: Görög saláta, Narancsos diós zöldsaláta, Olasz tészta saláta; *Főételek: Roston csirkemell ricottával és baconban, Gesztenyével töltött pulykamell, Harcsapaprikás, Rántott camembert falatok áfonya öntettel, Rántott gombakalapok, Rántott karfiol; *Köretek: Zöldséges rizs, Almás-fahéjas burgonyakrokett, Túrós csusza; *Desszert: Mákos guba vanília sodóval, Pohárkrém variációk; *0,2 l/fő forralt bor (fehér és vörös vegyesen); *0,2 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,2 l/fő üdítő (rostos üdítő: 100 %-os narancs és almalé, szénsavas üdítők: Coca cola, Fanta narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Orvosi Vegytani Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Tanszéki évnyitó”
  • Időpont: 2020. január 08.
  • 2020. január 08-án tervezetten 10:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 55 fő részére
  • Helyszín: SZTE ÁOK Orvosi Vegytani Intézet, Banga Ilona terem - 6720 Szeged, Dóm tér 8.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Szendvicsebéd: *4 db mini szendvics/fő (legalább 4 féle: libamájas, szalámis (Pick), pármai sonkás, vegetáriánus- kőrözött vagy sajtos-tojásos) friss bagett kenyérből, díszítéssel; *Gyümölcstál (idényjellegű és déli gyümölcsökből); *sajttál (legalább 4 féle, sima, füstölt, francia, ízesített); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini csokis tekercs, mini rétes: almás, meggyes, túrós, mákos); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: juhtúrós/sajtos/tepertős pogácsa, csavart mini masnik, mini sajtroló); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: narancs és őszibarack). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a négy részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.





Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:
  • Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.






Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 81 400,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 700 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 308 000,-Ft+ÁFA