Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2020/PSZ10419

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított hatvannegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2020/PSZ10419

Ajánlattételi határidő: 2019. november 08 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. november 20-21.; 2. részajánlati kör: 2019. december 20.; 3. részajánlati kör: 2020. január 31.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Onkoterápiás Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Scientific workshop”
  • Időpont: 2019. november 20-21.
  • 2019. november 20-án délelőtt és délután 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 39 részére
  • 2019. november 21-én délelőtt és délután 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 39 részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal földszint bal oldali átrium - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes mini sütemény (nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós vegyes töltött mini hasék, pogácsa nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos) tejszín/tej/cukor; *1 adag/fő tea (filteres fekete és gyümölcs) cukor/citromlé/méz; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca cola, fanta narancs, sprite citrom).
  • Meleg állófogadás: Minden főételnek és levesnek különbözőnek kell lennie naponta, azaz étkezésenként külön-külön menüsort kell készíteni! A menüsor naponta tartalmazzon glutén- és tejmentes ételeket!

*min. 2 fajta leves: min. 0,3 l/fő meleg leves (pl.: szárnyas/sertés húsleves gazdagon, krémleves); *min. 2 féle meleg főétel min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (pl.: szárnyas húsok sajttal és baconnal töltve, tarja érmék erdész raguval, mini töltött káposzta, töltött húsok morzsabundában, marharagu, sült és bundázott zöldségek, zöldséges lasagne, ricottával töltött zöldség variációk); *legalább 3 fajta köret min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: karikára szelt sült burgonya, rizs, almás-szilvás krokett); *legalább 2 féle saláta: min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: mozzarellás paradicsomsaláta, idényjellegű saláta, majonézes hidegsaláta); *legalább 2 féle desszert fele-fele arányban összesen min.1 db/fő (pl.: gyümölcs –mindkét napon, pohárkrém variációk, házi vegyes mini rétes); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér).

  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie
    • Porcelán kis- és nagytányérok, kínálók biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Megfelelő mennyiségű roll chafingek biztosítása
    • Svédasztal felkasírozása, asztalterítők biztosítása
    • Folyamatos szerviz biztosítása az étkezések alatt
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Könyöklők biztosítása a létszámnak megfelelő számban
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Klinikai vizsgálatokkal kapcsolatos tudományos szimpózium és fogadás”
  • Időpont: 2019. december 20.
  • 2019. december 20-án tervezetten 19:00 órától 1 alkalommal svédasztalos állófogadás lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • Bérelt helyszín: Tisza Hotel rendezvényterem - 6720 Szeged, Széchenyi tér 3. A Megrendelő által meghatározott helyszínt a Vállalkozási keret-megállapodás 4.15. pontja alapján a Vállalkozó köteles maga bérelni, arra a megjelölt helyszín képviselőjétől ajánlatot kérni. Vállalkozó a kapott ajánlat alapján az Egyetem által fizetendő (Egyetem felé továbbszámlázható) bérleti díj összegét a fenti táblázatban az ajánlata részeként tudja megadni.
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Állófogadás:

Sós aprósütemény (10 dkg/fő):

- Sajtos pogácsa, - kapros túrósfalatkák, - csavart masni, - húsos falatkák, - stangli

Hideg ételek:

- Aszalt gyümölcsökkel töltött pulykamell tekercs

 

- BBQ jércemell csíkok szezámmagos bundában

 

- Koktél fasírtgolyók, mozzarellagolyók, nyárson

 

- Kemencés csirkecombfilé

 

- Parajos pulykamell rolád fokhagymás köntösben

 

- Kapros túróval töltött kaliforniai paprika

 

- Narancsos jércemell filé gyümölcs ágyon

Saláták:

- Waldorf saláta

 

- Jércemell saláta

Leves:

- Tárkonyos pulykaragu leves, kapros túrógombócokkal

Meleg ételek:

- Kemencében sült kacsacombok, párolt káposztával

 

- Sertésszelet „Bakonyi” módra magyaros gombaraguval, galuskával

 

- Mini töltött káposzta, kolbásztallérral, oldalassal, tejföllel

 

- Roston pulykamell „Dubarry” módra csőbensült karfiollal,

 

- Fokhagymás tejben érlelt csirkemell filé rántva, burgonyapürével

 

- Spenótos lasagne kapor mártással

Desszert:

- Somlói galuska, pirított mogyoróval

 

- Fahéjas almával töltött palacsinta karamell öntettel

Italok:

- 0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz

 

- 0,3 l/fő szénsavas és rostos (100%-os) gyümölcslevek

 

- alkoholmentes koktélok

 

- 1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos)

  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE SZAKK Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Prof. Dr. Kovács Ádám emeritus professzor 80. születésnapjára rendezett ünnepség”
  • Időpont: 2020. január 31.
  • 2020. január 31-én tervezetten 12:00-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, Díszterem - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Hideg állófogadás: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak (csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt); *sima és teljes kiörlésű bagett; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 pohár Törley vagy BB pezsgő (száraz, édes és alkoholmentes vegyesen); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.

 

Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: ROHU397, „New approaches in the prevention and therapy of common cancers” projekt.

2. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 830 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 339 000,-Ft+ÁFA