Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10334

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított ötvenkilencedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10334

Ajánlattételi határidő: 2019. október 21 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2019. október 25.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE ÁJTK Doktori Iskola részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények: „Jog-Erkölcs-Kultúra”
  • Időpontok: 2019. október 25.
  • 2019. október 25-én tervezetten 10:00 órától 2 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 35 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: MTA Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza - Szeged, Somogyi Béla u. 7.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: teasütemények, zserbó, linzer); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos) A sós és édes aprósütemények aránya 60% sós, 40% édes!; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; szénsavas üdítő: Coca-cola; rostos üdítő: alma, narancs, min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *3 féle hideg saláta: franciasaláta, sajtsaláta, friss zöldség saláta; *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: tavaszi tekercs, sajtos krémmel töltött sonka tekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *4 db/fő szendvics friss bagettből, 4 féle ízben: lazacos, szalámis, sonkás, camembert sajtos; *10 dkg/fő friss gyümölcs (pld.: szőlő, banán, alma); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; szénsavas üdítő: Coca-cola; rostos üdítő: alma, narancs, min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Vad Gabriella, előadó SZTE ľllam- és Jogtudományi Doktori Iskola, tel: +36 (62) 544-482, +36 (62) 544-000/4482

email: doktori.iskola@juris.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 172 550,-Ft+ÁFA