Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10335

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított hatvanadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10335

Ajánlattételi határidő: 2019. október 28 11:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2019. november 04-05.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények: „Lézeres Transzmutáció Workshop”
  • Időpontok: 2019. november 04-05.
  • 2019. november 04-én tervezetten 8:30-12:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 80 fő részére (A díszterem hátsó részébe 8:30-ra bekészítve), tervezetten 12:00-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 60 fő részére (bekészítés 11:00 órától), valamint tervezetten 19:00-21:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 80 fő részére
  • 2019. november 05-én tervezetten 9:00-11:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 13:00-13:30 óra között 1 alkalommal lunchbox biztosítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • 2019. 11. 04.: SZTE Rektori Hivatal, Átrium és Díszterem – 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
    • 2019. 11. 05.: ELI-ALPS - 6728 Szeged, Wolfgang Sandner u. 3.
  • Kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött presszókávé, hosszúkávé és cappuccino, nem termoszos (a vendégek választhatnak), hozzá való cukor (fehér, barna), édesítő, tej, tejpor, tejszín; *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *5 dkg/ fő édes aprósütemény; *0,25 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,25 l üdítő/fő (cola és narancs szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta (őszibarack, alma) rostos üdítő min. 25% gyümölcstartalommal). Az ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle húsétel (1 rántott, 1 natúr, 1 töltött hús); *legalább 2 féle köret (burgonya, zöldköret); *legalább 2 féle vegetáriánus étel (rántott sajt, rántott zöldség), tartármártás; *1 féle saláta; *1 féle desszert; *0,25 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,25 l üdítő/fő (cola és narancs szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta (őszibarack, alma) rostos üdítő min. 25% gyümölcstartalommal); *1 pohár pezsgő/fő (Törley vagy Hungária; száraz, édes és alkoholmentes vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *1 adag/fő frissen főzött presszókávé, hosszúkávé és cappuccino, nem termoszos (a vendégek választhatnak), hozzá való cukor (fehér, barna), édesítő, tej, tejpor, tejszín; *3 db/fő szendvics, elegánsan díszítve, legalább 3 féle, Pick termékekből: sonkás, téliszalámis, vegetáriánus, friss bagettből, uborkával, salátával, paradicsommal, olívabogyóval, sajttal díszítve; *fasírtgolyók; *2 féle saláta: 1 zöldsaláta, 1 tejföl alapú; *0,25 l ásványvíz/fő (szénsavas és mentes); *0,25 l üdítő/fő (legalább cola és narancs szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta rostos (őszibarack, alma) üdítő min. 25 % gyümölcstartalommal). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Luchbox tartalma: *1 db/fő szendvics, 1 db/fő gyümölcs (alma/banán), 1 db/fő 0,5 l-es kiszerelésű üditő/víz, 1 db/fő jegeskávé.
  • Egyéb:
    • Szendvicsebéd: 12 db könyöklő biztosítása terítővel, középdísszel, a megrendelő által biztosított kiszolgáló asztalok kasírozása. Megrendelő által biztosított kiszolgáló asztalokra terítők, szalvéták, kistányérok biztosítása az Átriumba.
    • Állófogadás: Megrendelő által biztosított kiszolgáló asztalokra terítők, szalvéták, kistányérok biztosítása az Átriumban.
  • Vállalkozó köteles a megrendelés után 48 órán belül de legkésőbb a rendezvény előtt 24 órával egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: László Attila, projektmenedzser SZTE Minőségfejlesztési és Stratégia Főigazgatóság, tel: +36 (62) 546-975

email: kancellar@rekt.szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 638 000,-Ft+ÁFA