Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10102

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított harminckettedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10102

Ajánlattételi határidő: 2019. június 13 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. június 19.; 2. részajánlati kör: 2019. június 20-21.; 3. részajánlati kör: 2019. június 24-27 és 2019. július 01.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények: „Demola case rendezvény, JAM 2. Univer case”
  • Időpont: 2019. június 19.
  • 2019. június 19-én tervezetten 10:00 és 15:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 15 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal 111. sz. szoba - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Hideg állófogadás: *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: fasírtgolyó, sonkatekercs, kaszinótojás, sajttekercs; *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, Min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással. Az ételeknek tartalmaznia kell csirke, illetve pulykahúsból készült ételeket valamint vegán és laktózmentes fogásokat
  • Kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, csészében (nem műanyag pohárban); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes, üdítő: Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, Min. 25%-os rostos narancs és őszibarack). Az ásványvíznek, üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Nemzetközi minőségirányítási rendszerek bevezetése” c. tréning
  • Időpont: 2019. június 20-21.
  • 2019. június 20-án tervezetten 9:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 18 fő részére
  • 2019. június 21-én tervezetten 9:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 18 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ETSZK épület - Szeged, Bal fasor 39-45.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes cukrász aprósütemény (pl.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, mini rétes: almás, meggyes, túrós) - NEM FORNETTI, NEM DOBOZOS TARTÓS SÜTEMÉNY; *10 dkg/fő pogácsa -(pl. sajtos, kapros-túrós, tepertős) - NEM FORNETTI; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás (a rendezvény 2 napjára különböző menüsort kérünk összeállítani): *2 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból vagy sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (pl. rizi-bizi, burgonya, angol) + savanyúság (amennyiben a meleg főételhez szükséges); *1 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *1 adag desszert/fő (pl.: somlói galuska, Gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Záróvizsgák”
  • Időpont: 2019. június 24-27 és 2019. július 01.
  • 2019. június 24. és 25-én 1-1 alkalommal szendvics, pogácsa, ásványvíz I. biztosítása
  • 2019. június 26. és 27-én, valamint 2019. július 01-én 1-1 alkalommal szendvics, pogácsa, ásványvíz II. biztosítása
  • Vállalkozónak az étkezésekhez nem kell kiszolgáló személyzetet biztosítania, csak minden nap reggel 8.00 órára a helyszínre kiszállítani a termékeket. Tányérokat, poharakat sem kell biztosítani.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet fszt. 14-es iroda - 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
  • Szendvics, pogácsa, ásványvíz I.: *30 db szendvics: 0,5 kg-os formakenyérből vegyesen (szalámis, sonkás, sajtos, uborkával és/vagy paprikával dekorálva); *2 kg pogácsa; *5 üveg 2 l-es kiszerelésű ásványvíz
  • Szendvics, pogácsa, ásványvíz II.: *20 db szendvics: 0,5 kg-os formakenyérből vegyesen (szalámis, sonkás, sajtos, uborkával és/vagy paprikával dekorálva); *1 kg pogácsa; *3 üveg 2 l-es kiszerelésű ásványvíz
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: EFOP-3.6.1-16-2016-00008, „Intelligens élettudományi technológiák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve” projekt.

2. részajánlati kör: EFOP-3.5.2-17-2017-00003, „Duális és gyakorlatorientált felsőoktatási képzések fejlesztése és oktatási innováció a szociális munka és a segítő szakmák terén a Dél-alföldi régióban” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 76 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 147 600,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 64 000,-Ft+ÁFA