Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10108

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított harmincnyolcadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10108

Ajánlattételi határidő: 2019. június 24 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. június 28.; 2. részajánlati kör: 2019. július 12.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Mérnöki Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Mérnökavató –Diplomaátadó Ünnepség”
  • Időpont: 2019. június 28.
  • 2019. június 28-án 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ, I. előadó - Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *legalább min. 3 fajta főétel, melynek 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (húsos: cserzy tekercs mandulás bundában /sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác/; hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, aranysárgára sült pulykamell, sonkával, sajttal töltve; vegetáriánus: pld.: rántott camembert falatok áfonya öntettel, rántott gomba, rántott karfiol; *köretek: zöldséges rizs, almás burgonyakrokett, párolt zöldségek; *legalább 2 féle saláta (csemegeuborka, kevert zöld saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos, Douwe Egberts Omnia) tejszínnel; *Desszert 1 db/fő (pld.: fahéjas almával töltött palacsinta- karamell öntettel, pohárdesszert fagylalttal); *0,3 l üdítő/fő (rostos üdítő: pl. őszibarack, körte minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas); *0,2 l pezsgő/fő (Törley vagy BB fehér száraz pezsgő és fehér alkoholmentes pezsgő 1/3 és 2/3 arányban)
    • Tárgyi feltételek:
      • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
      • Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie poharas adagolással
      • Aranyszélű porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
      • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló
      • Frissen főzött kávé, kávégép biztosítása
      • megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
      • Svédasztal felkasírozása
      • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
      • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE ETSZK részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Oklevélátadó ünnepség”
  • Időpont: 2019. július 12.
  • 2019. július 12-én tervezetten 11.00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünet alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ - Szeged, Ady tér 10.
  • Kávészünet: *15 dkg/fő vegyes édes cukrász aprósütemény (pl.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, mini rétes: almás, meggyes, túrós) - NEM FORNETTI, NEM DOBOZOS TARTÓS SÜTEMÉNY; *10 dkg/fő pogácsa -(pl. sajtos, kapros-túrós, tepertős) - NEM FORNETTI; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,4 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a két részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 238 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 67 900,-Ft+ÁFA