Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10107

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított harminchetedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10107

Ajánlattételi határidő: 2019. június 21 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. június 30.; 2. részajánlati kör: 2019. július 15-20.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Orvosdoktor avatás”
  • Időpont: 2019. június 30.
  • 2019. június 30-án 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, 2 alkalommal kávészünet lebonyolítása, az alábbi részletezés szerint:

Helyszín

Időpont

Étel-ital

Tervezett létszám

Kongresszusi terem

08:30

30 db üveg vizespohár

30 db 0,5 l-es mentes ásványvíz

30 db 0,5 l-es szénsavas ásványvíz

 

Kiállítási tér

08:30-10:30

Kávészünet

30 fő

Nagyelőadó

08:30-10:30

Kávészünet

30 fő

Kiállítási tér

11:00- 15:00

Svédasztalos meleg állófogadás

30 fő

  • Vállalkozónak az étkezések/kávészünetek alatt legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Vállalkozónak az állófogadásokhoz megfelelő számú könyöklőt kell biztosítania.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *Levesek: Hideg gyümölcskrémleves, Tárkonyos csirkeraguleves; *Főételek: Aszalt gyümölccsel és sajttal töltött csirkemell mártással, Marhapörkölt galuskával, Spenótos lasagne besamel mártással; *köretek (rizs, burgonya); *legalább 2 féle saláta; *Desszert: Tiramisu (nem poharas), Rétesek; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Továbbá: 30 db üveg vizespohár, 30 db 0,5 l-es mentes ásványvíz, 30 db 0,5 l-es szénsavas ásványvíz biztosítása.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Tehetséggondozási tábor”
  • Időpont: 2019. július 15-20.
  • Tervezetten 40 fő részére reggeli, valamint tervezetten 45 fő részére ebéd, és vacsora biztosítása. Az étkezések megoszlása a hat napos tábor ideje alatt:

Nap

Reggeli

Ebéd

Vacsora

2019.07.15. hétfő

 

x

x

2019.07.16. kedd

x

x

x

2019.07.17. szerda

x

x

x

2019.07.18. csütörtök

x

x

x

2019.07.19. péntek

x

x

x

2019.07.20. szombat

x

 

 

  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Az ételek menütányéros, vagy svédasztalos formában szolgálhatóak fel. Előre csomagolt, felmelegítendő ételkínálat nem megfelelő!
  • Helyszínek:
    • Vacsorák: SZTE Móra Ferenc Kollégium - 6726 Szeged, Közép fasor 31-33.
    • Reggelik, ebédek: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Tervezett reggelik:
    • Hideg/ meleg kontinentális reggeli aminek tartalmaznia kell :
      • min. 3 féle felvágott
      • 1 adag/fő : kolbászos tojás rántotta/ ham&eggs/1 pár/fő virsli/bundás kenyér
      • min. 3 féle sajt
      • friss zöldség
      • min. 2 féle pékáru
      • 1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos) tejszín
      • 1 adag/fő tea,/ kakaó
      • 0,5 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú)
    • 2019. 07. 20-án (személyenként csomagolt reggeli): *1 db/fő szívószálas juice (2 dl-es); *3 db/fő pick szalámis és sonkás, vegetáriánus nagy zsemlés szendvics vegyesen; *kockasajt; *1 db/fő csokoládé (pld.: müzli szelet, sport szelet); *1 db ásványvíz/fő (0,5 l-es)
  • Tervezett ebédek:
    • 2019. 07. 15-én (személyenként csomagolt szendvicsebéd): *3 db/fő szendvics (pick szalámis, sonkás, vegetáriánus); *3 dl/fő juice (min. 50 %-os); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes), *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos)
    • Szabadszedéses leves:
      • min. 0,5 l/fő (húsos/nem húsos)
    • Főételek:
      • min. 25 dkg/fő hús
      • min. 30 dkg/fő köret
      • min. 20 dkg/fő savanyúság
    • 1 adag/ fő cukrász desszert
    • 0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, 0,5 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú)
    • 1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos) tejszín
  • Tervezett vacsorák:
    • Főételek:
      • min. 25 dkg/fő hús
      • min. 30 dkg/fő köret
      • min. 20 dkg/fő savanyúság
    • 1 db/ fő csokoládé (pld.: müzli szelet, sport szelet)
    • 0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, 0,5 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú)
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • A levesek tálakban, szabad szedéssel, kerülnek felszolgálásra, ültetéses rendszerben
    • Vállalkozónak az étkezések alatt legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
    • A hét során a menüfogások nem ismétlődhetnek.
  • Figyelem! Vállalkozónak igény esetén vegetáriánus, diétás, tejmentes, lisztérzékeny menüt is kell tudnia biztosítani.
  • Az ételeket porcelán tányérban, a leveseket tálakban, szabadszedéssel, az italokat üveg/porcelán poharakban kell felszolgálni.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a két részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 153 200,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 830 000,-Ft+ÁFA