Ajánlat sorszáma:
SZTE/2019/PSZ10106
Ajánlattételi határidő: 2019. június 20 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. július 05.; 2. részajánlati kör: 2019. július 08.; 3. részajánlati kör: 2019. augusztus 28.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Diplomaátadó Ünnepség”
- Időpont: 2019. július 05.
- 2019. július 05-én tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ – Szeged, Ady tér 10.
-
Meleg állófogadás: *3 féle hideg vegyes előétel egyveleg: min. 7 dkg/fő/fajta (pl.:finger food cocktail falatok; mini zakuszky falatok; mini saláta variációk); *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (húsos: cserzy tekercs mandulás bundában /sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác/; hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, grillezett szárnyashúsok, magyaros sertástarja és szárnyas érmék roston, baconbe göngyölt csirkecombfilé spárgával töltve; vegetáriánus pld.: rántott camembert falatok áfonya öntettel, szezámos gombafejek, rántott karfiol, brokkoli sörtésztában, bundázott hagymakarika); *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: párolt zöldségek, almás burgonyakrokett, steak burgonya; *Desszert: torta 70 főre (zacher, vagy belga csokoládé); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) Douwe Egberts Omnia kávé; *0,2 l/fő Törley pezsgő (száraz, félszáraz, alkoholmentes); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca cola, Fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Tárgyi feltételek:
- Üveg vizes/üdítős talpas poharak
- Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
- Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
- Frissen főzött kávé, így kávégép
- megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
- Svédasztal felkasírozása. Kongresszusi teremben is az elnöki asztal felkasírozása az ünnepség előtt. 4 db pohár/4-4 db ásványvíz biztosítása 10 órás, ill. 14 órás ünnepségre (mentes és 0,5 l-es kiszerelésű).
- Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
- Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „GTK Évzáró értekezlet”
- Időpont: 2019. július 08
- 2019. július 08-án tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar, Aula – Szeged, Kálvária sgt. 1.
-
Meleg állófogadás: *min. 2 fajta meleg leves, min. 0,3 l/fő (pl.: tárkonyos pulykaragu leves; gyümölcsleves); *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (húsos főétel pl.: milánói morzsabundás hústekercs, grillezett szárnyas húsok, sertés tarja és szárnyas érmék roston magyaros, pecsenye kacsamáj raguval, sertés tarja érmék bakonyi raguval; vegetáriánus pld.: szezámos gombafejek, rántott karfiol, brokkoli sörtésztában, mini camembert sajt rántva áfonya öntettel); *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: zöldséges rizs, almás burgonyakrokett, steak burgonya; *saláta: min. 7 dkg/fő/fajta: idény jellegű saláta; *2 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pl.: gundel palacsinta pohárdesszert variáció- gyümölcsös); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) Douwe Egberts Omnia kávé; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca cola, Fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Tárgyi feltételek:
- Üveg vizes/üdítős talpas poharak
- Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
- Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
- Frissen főzött kávé, így kávégép
- Megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
- Svédasztal felkasírozása
- Folyamatos szerviz biztosítása
- Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
- Kiemelően elhelyezett ételek
- A létszámnak megfelelő büféasztalt és könyöklő biztosítása
- Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „GTK Évkezdő értekezlet”
- Időpont: 2019. augusztus 28.
- 2019. augusztus 28-án tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar, Aula – Szeged, Kálvária sgt. 1.
-
Meleg állófogadás: *min. 2 fajta meleg leves, min. 0,3 l/fő (pl.: szárnyas húsleves; krémleves); *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (húsos főétel pl.: szárnyas húsok sajttal és baconnal töltve, tarja érmék erdész raguval, töltött húsok morzsabundában, BBQ sertésérmék, marharagu, rozmaringos halderék; vegetáriánus pld.: sült és bundázott zöldségek); *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: zöldséges rizs, almás burgonyakrokett, steak burgonya; *saláta: min. 7 dkg/fő/fajta: idény jellegű saláta, paradicsomsaláta, gyümölcssaláta; *2 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pl.: tiramisu, pohárdesszert); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) Douwe Egberts Omnia kávé; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca cola, Fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Tárgyi feltételek:
- Üveg vizes/üdítős talpas poharak
- Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
- Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
- Frissen főzött kávé, így kávégép
- Megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
- Svédasztal felkasírozása
- Folyamatos szerviz biztosítása
- Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
- Kiemelően elhelyezett ételek
- A létszámnak megfelelő büféasztalt és könyöklő biztosítása
- Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Hertelendy Lilla, oktatásszervező SZTE GTK Dékáni Hivatal, tel: +36 (62) 546-901, +36 (62) 544-000/6901
email:
Hertelendy.Lilla@eco.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 239 750,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 216 300,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 245 000,-Ft+ÁFA