Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10105

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított harmincötödik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10105

Ajánlattételi határidő: 2019. június 19 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. július 04-12.; 2. részajánlati kör: 2019. július 07.; 3. részajánlati kör: 2019. július 12.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Általános Orvostudományi Kar Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Lasers in Medicine and Life Sciences” Nyári Iskola
  • Időpont: 2019. július 04-12.
  • 2019. július 04-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • 2019. július 05-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • 2019. július 06-án tervezetten 10:30-10:45 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
  • 2019. július 08-án tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • 2019. július 09-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • 2019. július 10-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása (bekészítéssel), alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • 2019. július 11-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:30-13:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • 2019. július 12-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 1 fő (kivéve bekészítéses kávészünet) az étkezésekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • 2019. 07. 4., 05., 06., 08., 09. és 12.: SZTE TTIK Bay Zoltán tanterem – 6720 Szeged, Aradi Vértanúk tere 1.
    • 2019. 07. 11.: ELI-ALPS Lézeres Kutatóintézet – 6728 Szeged, Budapesti út 5.
    • 2019. 07. 10.: MTA SZBK – 6726 Szeged, Temesvári krt. 62.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: pogácsa, fornetti); *1 adag/fő frissen főzött kávé/tea hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos), citromlé; *Gyümölcs: (pld.: alma, szilva); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *2 féle leves: Újházi tyúkhúsleves, Gyümölcsleves; *legalább 4 fajta főétel, hozzá illő körettel: halból, baromfiból, sertésből készült, valamint vegetáriánus főétel; *Desszert; *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Diplomaátadó ünnepség”
  • Időpont: 2019. július 07.
  • 2019. július 07-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás és pezsgőztetés lebonyolítása tervezetten 70 fő részére, tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 15 fő részére, valamint tervezetten 12:00 órától szendvicsebéd biztosítása (bekészítéssel) tervezetten 20 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez és pezsgőztetéshez szükséges számú személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK, földszint és I. emelet Nagy előadó - Szeged, Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *3 féle meleg főétel: pácolt, fűszeres grillezett csirkemell- és csirkecomb filé, bakonyi sertésborda, vegetáriánus étel: húsmentes zöldséges fasírtgolyó; *köretek: nokedli, steak burgonya; *saláta, savanyúság: friss zöldség salátamix 2 féle öntettel: joghurtos öntet, vinaigrette öntet, csemegeuborka; *Desszert: csokis és vaníliás mini képviselőfánk; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín, tejszínhab, édesítőszer (nem termoszos); *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Pezsgőztetés: *1 pohár Törley pezsgő/fő (édes, félszáraz és alkoholmentes)
  • Szendvicsebéd (bekészítéssel): *legalább 3 féle mini szendvics: (Pick szalámis, sonkás és vegetáriánus) zöldségekkel díszítve teljes- és nem teljes kiőrlésű pékáruból (karikákra felvágott bagett).
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat (vizes, pezsgős, kávés: presszó és hosszú kávénak), tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat, könyöklőket (darabszám meghatározása a személyes egyeztetés során), az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE GYTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GYTK gyógyszerészdoktor avató ünnepség”
  • Időpont: 2019. július 12.
  • 2019. július 12-én tervezetten 15:30 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ - Szeged, Ady tér 10.
  • Hideg állófogadás: *Hidegtálak, minimálisan az alábbi tartalommal: aszalt szilvával sajttal és sonkával töltött pulykarolád, töltött gombafejek és karfiolrózsák rántva, mini fűszeres fasirt golyó; *Gyümölcstálak idényjellegű és déli gyümölcsökkel; *Sajttál: legalább 4 féle sajtból (sima, füstölt, francia, ízesített); *3 féle hideg saláta (pld.: franciasaláta, cézár saláta, görög saláta, majonézes burgonyasaláta); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó, gyümölcsös szelet, mini képviselőfánk, mini rétes); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masni, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 pohár /fő pezsgő (Törley vagy BB száraz és édes); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, Coca light, vagy Pepsi, Pepsi light, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 399 875,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 247 650,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 142 000,-Ft+ÁFA