Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10297

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított ötvenötödik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10297

Ajánlattételi határidő: 2019. október 11 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. október 18.; 2. részajánlati kör: 2019. október 21-22.; 3. részajánlati kör: 2019. október 22.; 4. részajánlati kör: 2019. október 25-26.; 5. részajánlati kör: 2019. november 7-9.; 6. részajánlati kör: 2019. november 14.; 7. részajánlati kör: 2019. november 29.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SASMOB konzultációs nap”
  • Időpont: 2019. október 18.
  • 2019. október 18-án tervezetten 13:00-16:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 20 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: Szeged Város Önkormányzat, Sajtószoba - 6720 Szeged, Széchenyi tér 10.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25% gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE EFOP 3.2.5-17-2017-00014-es kódszámú, „MosT MIénk A PÁLYA!” c. projekt keretében, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények:
    • 2019. október 21.: „Belső szakmai nap”
    • 2019. október 22.: „Természettudományos foglalkozások gyermekeknek - Regionális műhelymunka”
  • Időpont: 2019. október 21-22.
  • 2019. október 21-én tervezetten 14:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • 2019. október 22-én tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • 2019. október 21.: SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola, Díszterem - 6722 Szeged, Szentháromság u. 2.
    • 2019. október 22.: SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola, Szereted labor - 6722 Szeged, Szentháromság u. 2.
  • Szendvicsebéd: *4 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) formakenyérből; *5 dkg/fő friss pogácsa – nem zacskós (sajtos, burgonyás vegyesen); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor/édesítő, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE EMMI „Szülőföld Program” támogatásával megvalósuló „A gyógypedagógiai kincsestára” c. szakmai konferenciája keretében, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A gyógypedagógiai kincsestára” c. szakmai konferencia
  • Időpont: 2019. október 22.
  • 2019. október 22-én tervezetten 9:00-9:30 óra között 1 alkalommal kávészünet I., tervezetten 11:00-11:20 óra között 1 alkalommal kávészünet II., valamint tervezetten 12:45-13:20 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 175 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.
  • Kávészünet I.: *10 dkg/fő apró pogácsa (sajtos, burgonyás); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor/édesítő, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet II.: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini Ischler, zserbó, lekváros linzerkarika); *5 dkg/fő apró pogácsa (sajtos, burgonyás); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor/édesítő, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *5 db szendvics/fő (fehér és teljes kiőrlésű formakenyérből, kenővaj nem margarin!, legalább 3 féle: gépsonkás, téliszalámis (Pick), vegetáriánus – camembert sajt, trappista sajt, díszítés); *hideg saláták - 2 féle, 8 dkg/fő/fajta (franciasaláta, orosz hússaláta); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor/édesítő, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezés/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Közgazdászok Viadala 20 órás vetélkedő”
  • Időpont: 2019. október 25-26.
  • 2019. október 25-én tervezetten 20:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 85 részére
  • 2019. október 26-án tervezetten 8:00 órától 1 alkalommal reggeli, valamint tervezetten 20:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 85 részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • Szendvicsebéd és Reggeli: Szent-Györgyi Albert Agóra, Informatórium - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 .
    • Meleg állófogadás: SZTE Gazdaságtudományi Kar, Aula, 007. terem és előtér - 6722 Szeged, Kálvária tér 1.
  • Szendvicsvacsora: *3 db/fő mini szendvics (3 féle): sonkás, téliszalámis (pick), vegetáriánus (pld.: padlizsánkrémes, camember sajtos, körözöttes), saláta, sajt, díszítés 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér); *10 dkg/fő vegyes édes mini sütemény (nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós vegyes töltött mini hasék, pogácsa nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *gyümölcs: banán, alma, szőlő
  • Reggeli: *min. 3 féle felvágott; *1 adag/fő: kolbászos tojás rántotta/ham&eggs/1 pár/fő virsli/bundás kenyér; *min. 3 féle sajt; *friss zöldség; *min. 2 féle pékáru; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos) tejszín; *1 adag/fő tea,/kakaó; *0,5 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú)
  • Meleg állófogadás: *legalább 2 fajta leves: min. 0,3 l/fő meleg leves (pl.: tárkonyos szárnyas húsleves, májgaluska leves, makói vágott leves, zöldségkrém leves; *legalább 3 féle meleg főétel min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (pl.: milánói morzsabundás hústekercs, becsinált zöldséges pulykafalatok, sertés tarja, sült és bundázott zöldségek: szezámos gombafejek, rántott karfiol, brokkoli sörtésztában, bundázott hagymakarikák); *legalább 3 fajta köret min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: sült burgonya, tavaszi rizs, almás krokett); *legalább 3 féle saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: idény jellegű saláta); *legalább 3 fajta desszert fele-fele arányban összesen min. 1 db/fő (fekete erdő, tiramisu, somlói galuska, gyümölcsrizs); *0,2 l/ fő welcome drink: Törley pezsgő (száraz, félszáraz, alkoholmentes); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér).
  • Tárgyi feltételek:
    • A létszámnak megfelelő büféasztal és könyöklő biztosítása
    • Üveg vizes/üditős talpas poharak
    • Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Megfelelő mennyiségű roll chefingek biztosítása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Társadalmi és Gazdasági Folyamatok elemzésének kérdései a XXI. században” c. Nemzetközi Tudományos Konferencia
  • Időpont: 2019. november 7-9.
  • 2019. november 07-én tervezetten 11:00 és 16:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, valamint tervezetten 19:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg gálavacsora lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 150 részére
  • 2019. november 08-án tervezetten 10:00 és 15:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 150 részére
  • 2019. november 09-én tervezetten 10:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 150 részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JATIK Kiállítási tér - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes mini sütemény (nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós vegyes töltött mini hasék, pogácsa nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *1 adag/fő tea (filteres fekete és gyümölcs) tejszín/cukor/citromlé/méz; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca cola, narancs).
  • Meleg állófogadás: Minden főételnek és levesnek különbözőnek kell lennie naponta, azaz étkezésenként külön-külön menüsort kell készíteni, és a vacsorától is különböző menüsor!

*min. 2 fajta leves: min. 0,3 l/fő meleg leves (pl.: húsleves (szárnyas; sertés) gazdagon, krémleves: paradicsom); *min. 2 féle meleg főétel min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (pl.: szárnyas húsok sajttal és baconnal töltve, tarja érmék erdész raguval, mini töltött káposzta, töltött húsok morzsabundában, marharagu, sült és bundázott zöldségek, rákragu, zöldséges lasagne, ricottával töltött zöldség variációk); *legalább 3 fajta köret min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: karikára szelt sült burgonya, sáfrányos rizs konfetti, almás-szilvás krokett); *legalább 3 féle saláta: min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: görög saláta, mozzarellás paradicsomsaláta, idényjellegű saláta); *legalább 3 féle desszert fele-fele arányban összesen min.1 db/fő (pl.: pohárkrém variációk, mini édes vegyes sütemények, házi vegyes mini rétes); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér)

  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *4 db/fő mini szendvics (3 féle): sonkás, téliszalámis (pick), vegetáriánus (pld.: padlizsánkrémes, camembert sajtos, körözöttes), saláta, sajt, díszítés bagettből; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér)

Tárgyi feltételek:

  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie
  • Porcelán kis-és nagytányérok, kínálók biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • Megfelelő mennyiségű roll chefingek biztosítása
  • Menüsor kétnyelvű (angol-magyar) kiírása
  • Svédasztal felkasírozása, asztalterítők biztosítása
  • Folyamatos szerviz biztosítása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Kiemelően elhelyezett ételek
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Meleg gálavacsora: *3 féle hideg vegyes előétel egyveleg: min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: finger food, cocktail falatok, mini zakuszky falatok, mini saláta variációk; *min. 2 féle meleg főétel min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (pl.: gödöllői szárnyas hússzeletek, BBQ sertésérmék, szűzérmék áfonyával ingerelt gombakrém mártással, zöldséges lasagne, rozmaringos halderék); *legalább 3 fajta köret min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: steak burgonya, párolt jázmin rizs, almás-szilvás krokett); *legalább 3 féle saláta: min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: salátabár, idényjellegű saláta, gyümölcskosár); *legalább 3 féle desszert fele-fele arányban összesen min.1 db/fő (pl.: gundel palacsinta, pohárkrém variációk, fagylalt idény gyümölccsel); *0,2 l/ fő welcome drink: Törley pezsgő (száraz, félszáraz, alkoholmentes); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér); *0,5 l/ fő fogásokhoz illő bor borkóstoltatással tervezetten 150 főre (+-10%) 19.00-23.00 óráig minőségi borokkal (Egri borvidékről) több fajta ízben; *0,5 l/ fő sör (pl.: Gösser, Soproni)

Tárgyi feltételek:

  • A helyszín berendezése, svédasztal kasírozás, bankett asztalok dekorálása, asztalterítők biztosítása, borkóstoló helyszínének dekorálása, székszoknya biztosítása
  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie
  • Porcelán kis-és nagytányérok, kínálók biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • Megfelelő mennyiségű roll chefingek biztosítása
  • Menüsor kétnyelvű (angol-magyar) kiírása
  • Folyamatos szerviz biztosítása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Kiemelően elhelyezett ételek
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Klímaváltozás” c. konferencia
  • Időpont: 2019. november 14.
  • 2019. november 14-én tervezetten 12.00-13.00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 100 fő részére, valamint 9.00 órára bekészítéssel a tolmácsoknak és az előadói asztalra 20 db 0,5 l-es kiszerelésű ásványvíz és hozzá való pohár biztosítása
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JATIK alagsor - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *1 féle levesek pld.: Szárnyas raguleves; *legalább 3 féle főétel (tartalmaznia kell halból és szárnyasból készült, valamint vegetáriánus ételt) Sertéshúsból készült étel nem lehet!: *Köretek: rizs, burgonya, angol; *2 féle saláta: burgonyasaláta, görögsaláta; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor/édesítő, tejszín (nem termoszos); *Desszert pld.: somlói galuska, gundel palacsinta; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), kasírozást, terítőket, szalvétákat és könyöklőket a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

7. részajánlati kör:

SZTE TTIK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Az SZTE TTIK Kutatóiskolája konferencia”
  • Időpont: 2019. november 29.
  • 2019. november 29-én tervezetten 10.00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Dékáni Hivatal, Kari Tanácsterme (fsz. M 15-16.) - 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.

 

Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: UIA 02-239, „Smart Alliance for Sustainable Mobility” projekt.

2. részajánlati kör: EFOP-3.2.5-17-2017-00014, „MosT MIénk A PÁLYA!” projekt.

5. részajánlati kör: UIA 02-239, „Smart Alliance for Sustainable Mobility” projekt (2019. 11. 08.) Nem szükséges külön számla, de a SASMob szekció külön számlázási tételként jelenjen meg és a projektre történő utalás (SASMob szekció) jelenjen meg ezen számlázási tételnél!

6. részajánlati kör: COMM/BUD/ED/2018-2020-HU-03, „Europe Direct Szeged” projekt.

7. részajánlati kör: EFOP-3.4.4-16-2017-00015, „A Szegedi Tudományegyetem készségfejlesztő és kommunikációs programjainak megvalósítása a felsőoktatásba való bekerülés előmozdítására és az MTMI szakok népszerűsítésére” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6721 Szeged, Lechner tér 14. 2. em. 8.
Nyertes ajánlati ár: 37 400,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 270 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 726 250,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 561 850,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 2 529 750,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 301 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6721 Szeged, Lechner tér 14. 2. em. 8.
Nyertes ajánlati ár: 113 000,-Ft+ÁFA