Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10022

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított harmincegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10022

Ajánlattételi határidő: 2019. június 12 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2019. június 17-21.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE TTIK Bolyai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „11 th Colloquium on the Qualitative Theory of Differential Equations” c. konferencia
  • Időpontok: 2019. június 17-21.
  • 2019. június 17-én tervezetten 9:00-9:30, 10:30-10:50 és 16:00-16:20 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 3 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 18:30-21:30 óra között 1 alkalommal sajt party lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 120 fő részére
  • 2019. június 18-án tervezetten 10:30-10:50 és 16:00-16:20 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 120 fő részére
  • 2019. június 19-én tervezetten 10:30-10:50 és 16:00-16:20 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 120 fő részére
  • 2019. június 20-án tervezetten 10:30-10:50 és 15:50-16:20 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 120 fő részére
  • 2019. június 21-én tervezetten 10:30-10:50 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:20-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 120 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • Kávészünetek, hidegtálas ebéd: SZTE TTIK Bolyai Intézet, II. em. Kerékjártó terem és Hallgatói tér - 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
    • Cheese party: SZTE Rektori Hivatal Díszterem (akadályoztatás esetén földszinti aula) - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *5 dkg/fő pogácsa, kapros-túrós és húsos falatok, magvas masni, stangli stb. felváltva; nem Fornetti!; *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl.: mini zserbó; mini linzer stb); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő palackozott ásványvíz (szénsavas és mentes)
  • Sajt party: *10 dkg/fő sajttál: 9 féle sajtból, típusonként (a kemény és félkemény sajtok felkockázva): camembert, ementáli, kéksajt/márványsajt, kecskesajt, füstölt sajt (pl. Karaván), cheddar, gouda, parenyica, laktózmentes pannónia; *5 dkg/fő PICK téliszalámi (csemege és paprikás) vékonyra szeletelve és fekete-erdei szeletelt füstölt sonka (pl. Wein), egyenlő arányban; *bagett, frissen sült fehér- és teljes kiőrlésű vegyesen, szeletelve; *zöldségtál: 5 dkg/fő, szeletelve – friss zöldségekből: zöldpaprika, kígyóuborka, paradicsom, csemegehagyma, továbbá olívabogyó; *görög saláta; *vegyes gyümölcskosár; *2 féle desszert, pl: belga csokis kocka, gyümölcsös-joghurtos szelet; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, gyömbér, rostos üdítő: őszibarack, narancs, min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). A palackozott ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: sült csirke alsócomb, fasírtgolyó, rántott zöldségek/sajt, aszalt szilvával töltött pulykamell; *2 féle saláta: pl.: görög saláta, cézár saláta; *Desszert: minirétes, mini képviselőfánk; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő palackozott ásványvíz (szénsavas és mentes). A palackozott ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • A szüneteknél asztalterítő biztosítása
    • A szüneteknél üvegpoharak, porcelán tányérok, evőeszközök biztosítása
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Szükséges mennyiségű könyöklő biztosítása
    • Kétrétegű szalvéta biztosítása
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 2 nappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 2 nappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.

 

Pályázati forrás: EFOP-3.6.2-16-2017-00015, „A HU-MATHS-IN – Magyar Ipari és Innovációs Matematikai Szolgáltatási Hálózat tevékenységének elmélyítése” projekt.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Körmöczyné Bozsó Andrea, gazdasági vezető SZTE TTIK Matematikai Tanszékcsoport - Bolyai Intézet, tel: +36 (62) 544-698, +36 (62) 544-000/4698

email: bozsoa@math.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 1 032 000,-Ft+ÁFA