Ajánlat sorszáma:
SZTE/2019/PSZ10021
Ajánlattételi határidő: 2019. június 11 10:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2019. június 13-15.
A beszerzés rövid ismertetője:
SZTE TTIK Bolyai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „International Spring School on Computer-aided Modelling of Dynamical Systems” elnevezésű nemzetközi tavaszi iskola
- Időpontok: 2019. június 13-15.
- 2019. június 13-án tervezetten 10:45-11:00 és 15:00-15:15 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, tervezetten 12:00-13:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, valamint tervezetten 18:00-22:00 óra között 1 alkalommal sajt party lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 20 fő részére
- 2019. június 14-én tervezetten 10:45-11:00 és 15:00-15:15 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:00-13:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás I. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 20 fő részére
- 2019. június 15-én tervezetten 10:45-11:00 és 14:45-15:00 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:00-13:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás II. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 20 fő részére
- Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE TTIK Bolyai Intézet, II. em. Hallgatói tér - 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
-
Kávészünet: *5 dkg/fő sajtos pogácsa /kapros, húsos falatkák/sajtos masni, stangli (naponta felváltva), nem Fornetti!; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő palackozott ásványvíz (szénsavas és mentes)
-
Szendvicsebéd: (június.13., 12:00) *3 db szendvics/fő: 4 féle: Pick szalámis (csemege és paprikás), sonkás és vegetáriánus 0,5 kg-os kiszerelésű frissen sütött formakenyérből (nem zacskós tartós kenyérből); *2 db rétes/fő (almás, meggyes, túrós); *Gyümölcs pl.: alma, banán; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő palackozott ásványvíz (szénsavas és mentes)
-
Sajt party: (június.13., 18:00-21:00) *sajttál: 9 féle sajtból, 0,5 kg típusonként (a kemény és félkemény sajtok felkockázva): camembert, ementáli, kéksajt/márványsajt, kecskesajt, füstölt sajt (pl. Karaván), cheddar, gouda, parenyica, laktózmentes pannónia; *10 dkg/fő PICK téliszalámi (csemege és paprikás) vékonyra szeletelve és fekete-erdei szeletelt füstölt sonka (pl. Wein), egyenlő arányban; *1 bagett/2 fő, frissen sült fehér- és teljes kiőrlésű vegyesen, szeletelve (normál méretű, ~270 gr-os); *zöldségtál: 15 dkg/fő, szeletelve – friss zöldségekből: zöldpaprika, kígyóuborka, paradicsom, csemegehagyma, továbbá olívabogyó; *görög saláta; *vegyes gyümölcskosár; *2 db belga csokis kocka/fő; *0,5 l/fő palackozott ásványvíz (szénsavas és mentes)
-
Hidegtál I.: (június.14.) *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: sült csirke alsócomb, fasírtgolyó, casinótojás, sonkatekercs, stb.; *2 féle saláta: görög saláta, cézár saláta; *2 féle desszert: minirétes, zserbó; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő palackozott ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, gyömbér, rostos üdítő: őszibarack, narancs, min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). A palackozott ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Hidegtál II.: (június.15.) *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: kolbásszal töltött karaj, aszalt szilvával töltött pulykamell, rántott zöldség, sajt, stb.; *2 féle saláta: burgonyasaláta, görög saláta; *2 féle desszert: minirétes, gyümölcsös szelet; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő palackozott ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, gyömbér, rostos üdítő: őszibarack, narancs, min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). A palackozott ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Tárgyi feltételek:
- A szüneteknél asztalterítő biztosítása
- A szüneteknél üvegpoharak, porcelán tányérok, evőeszközök biztosítása
- Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
- Szünetekhez 5 db könyöklő biztosítása
- Kétrétegű szalvéta biztosítása
- Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
- Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 1 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 1 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Pályázati forrás: EFOP-3.6.1-16-2016-00008, „Intelligens élettudományi technológiák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve” projekt.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Körmöczyné Bozsó Andrea, gazdasági vezető SZTE TTIK Matematikai Tanszékcsoport - Bolyai Intézet, tel: +36 (62) 544-698, +36 (62) 544-000/4698
email:
bozsoa@math.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 363 600,-Ft+ÁFA