Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09954

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított huszonötödik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09954

Ajánlattételi határidő: 2019. május 23 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. június 05.; 2. részajánlati kör: 2019. június 13-14.; 3. részajánlati kör: 2019. június 29.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Oktatási Rektorhelyettes Titkársága részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Pedagógusnapi köszöntés”
  • Időpont: 2019. június 05.
  • 2019. június 05-én tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal pezsgős köszöntés, valamint tervezetten 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 110 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/pezsgős köszöntéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, földszinti átrium – 6720 Dugonics tér 13.
  • Pezsgős köszöntés: *1 pohár/fő pezsgő (Törley vagy BB) üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *Gyümölcs; *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozónak az állófogadáshoz megfelelő számú könyöklőt kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/pezsgős köszöntést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Záróvizsgák”
  • Időpont: 2019. június 13-14.
  • 2019. június 13-án 7.30-16.30 óra között 1 alkalommal kávészünet I. lebonyolítása tervezetten 20 fő részére, valamint 1 alkalommal kávészünet II. és 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 7 fő részére
  • 2019. június 14-én 7.30-15.00 óra között 1 alkalommal kávészünet I. lebonyolítása tervezetten 10 fő részére, valamint 1 alkalommal kávészünet II. és 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 7 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE BTK épület 3. sz. terem - 6722 Szeged, Egyetem u. 2.
  • Kávészünet I. (20+10 fő részére): *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini linzer); *10 dkg/fő sós aprósütemény (köményes, sajtos stangli); *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer; *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolás.
  • Kávészünet II. (7+7 fő részére): *10 dkg/fő édes aprósütemény (mini kókuszgolyó, mini rétes); *10 dkg/fő sós aprósütemény (sajtroló, stangli); *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer vagy, Tea (zöld tea, gyümölcsös tea), hozzá való cukor, citromlé, édesítőszer; *0,5 l ásványvíz, üdítő/fő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, üdítő: őszibarack, narancs 100% gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos hideg állófogadás (7+7 fő részére): *2 féle hideg saláta (majonézes burgonyasaláta, cézár saláta); *hidegtál, minimálisan az alábbi tartalommal: sajtkrémes sonkatekercs, mini fasírt, mini kaszinótojás; *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis, sonkás, vegetáriánus); *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer, vagy Tea (zöld tea, gyümölcsös tea), hozzá való cukor, citromlé, édesítőszer; *10 dkg/fő édes aprósütemény (mini kókuszgolyó, mini rétes); *10 dkg/fő sós aprósütemény (sajtroló, stangli); *1 l ásványvíz, üdítő/fő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, üdítő: őszibarack, narancs 100% gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó biztosítson tárolóedényeket az esetleges ételmaradék elszállításához, tálalóasztalt terítővel, evőeszközökkel, szalvétával.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Fogorvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Fogorvostan hallgatók avatása”
  • Időpont: 2019. június 29.
  • 2019. június 29-én 1 alkalommal pezsgős köszöntés, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/pezsgős köszöntéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Pezsgős köszöntés: *1 pohár/fő pezsgő (Törley vagy BB) üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *Főételek és köretek: Roston jércemell Dübarry módra csőben sült karfiollal és tavasz zöldséges rizzsel, Pulykamell steak magvas bundában /lenmag, szezámmag, tökmag, napraforgómag, mandula/ burgonyapürével, Grillezett szűzérmék francia lecsóval, Hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, Rántott camembert áfonya lekvárral; *Saláták: Görög saláta fetával, Waldorf saláta dióval; *Desszert: Túros barack felfújt áfonya öntettel, Fahéjas almával töltött palacsinta karamell öntettel; *0,2 l/fő Törley, vagy BB pezsgő; *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/pezsgős köszöntést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 196 900,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 106 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 270 000,-Ft+ÁFA