Ajánlat sorszáma:
SZTE/2019/PSZ09913
Ajánlattételi határidő: 2019. április 11 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. április 25.; 2. részajánlati kör: 2019. május 04.; 3. részajánlati kör: 2019. május 07.; 4. részajánlati kör: 2019. május 15.; 5. részajánlati kör: 2019. május 24.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Gazdaság, jog és szuverenitás az EU-ban” c. konferencia
- Időpont: 2019. április 25.
- 2019. április 25-én tervezetten 11:00-11:20 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:40-13:40 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 80 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ, Alagsor - Szeged, Ady tér 10.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *2 féle meleg leves: egy húst tartalmazó és egy vegetáriánus zöldség vagy gyümölcskrémleves; *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), kasírozást, terítőket, szalvétákat, könyöklőket a szolgáltatónak kell biztosítania.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „ISUS BBQ & Sports Day”
- Időpont: 2019. május 04.
- 2019. május 04-én tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal ebéd lebonyolítása tervezetten 300 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez nem kell kiszolgáló személyzetet biztosítania.
- Helyszín: Kisstadion - 6726 Szeged, Derkovits fasor 1-3.
- Vállalkozónak az előkészítést/terítést 12.15 óráig kell teljesítenie.
-
Ebéd: *kenyér (50 kg/300 fő); *1 db/fő hot-dog (baromfi virsli, hot-dog kifli, ketchup, mustár); *1 db/fő grillezett kukorica; *csirkés saslik (a 300 főre 40 kg csirkemellfilével kalkulálva, cukkini, paprika, lilahagyma, saslik pálcán); *ropogós csirkeszárnyak (a 300 főre 40 kg csirkeszárnnyal kalkulálva); *Saláták: görög saláta, burgonyasaláta, vegyes zöldségsaláta (paradicsom, paprika, uborka, káposzta, lilahagyma); *300 üveg 0,5 l-es kiszerelésű mentes ásványvíz (150 db-ot 08:00 órára kérünk hozni!); *30 l fagylalt vagy 300 db smoothie.
- Vállalkozó feladata a tálaláshoz szükséges asztalok, valamint 300 db műanyag/papír tányér, 300 db műanyag kés, 300 db műanyag villa, és szalvéta biztosítása is.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE GYTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „ÚNKP 2018-2019 évi rendezvény”
- Időpont: 2019. május 07.
- 2019. május 07-én tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE GYTK Dékáni Hivatal - 6720 Szeged, Zrínyi u. 9. (Bejárat a Kölcsey utca felől V. tanterem)
-
Szendvicsebéd: *5 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), pármai sonkás, vegetáriánus- kőrözött vagy sajtos) friss bagett kenyérből, díszítéssel; *Gyümölcstál (idényjellegű és déli gyümölcs); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, mini rétes is lehet: almás, meggyes, túrós, de másféle is legyen); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
4. részajánlati kör:
SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Bűnügyi Tudományok Intézete részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Az új büntetőeljárási törvény első éve az elmélet és a gyakorlat tükrében” c. konferencia
- Időpont: 2019. május 15.
- 2019. május 15-én tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: MTA Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza - Szeged, Somogyi Béla u. 7.
-
Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
5. részajánlati kör:
SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Bűnügyi Tudományok Intézete részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Schultheisz 120” emlék konferencia
- Időpont: 2019. május 24.
- 2019. május 24-én tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: MTA Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza - Szeged, Somogyi Béla u. 7.
-
Kávészünet: *15 dkg/fő vegyes édes és sós aprósütemény vegyesen; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle főétel, minimálisan az alábbi tartalommal: szárnyasból, marhából vagy sertésből készült, valamint vegetáriánus étel; *köretek: rizs, burgonya; *legalább 2 féle saláta (pld.: franciasaláta, görög saláta); *0,3 l/fő ásványvíz (mentes és szénsavas); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind az öt részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Pályázati forrás:
1. részajánlati kör: COMM/BUD/ED/2018-2020-HU-03, „Europe Direct Szeged” projekt.
4. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 272 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 163 800,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 56 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 142 500,-Ft+ÁFA