Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09843

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított kilencedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09843

Ajánlattételi határidő: 2019. március 20 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. március 26-27.; 2. részajánlati kör: 2019. március 27.; 3. részajánlati kör: 2019. április 2-5.; 4. részajánlati kör: 2019. április 05.; 5. részajánlati kör: 2019. április 5-6.; 6. részajánlati kör: 2019. április 27.; 7. részajánlati kör: 2019. május 10.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A duális és kooperatív képzés szakmai előkészítésének és adminisztrációjának feladatai” képzők képzése
  • Időpont: 2019. március 26-27.
  • Helyszín: SZTE Mérnöki Kar, Kiselőadó – 6724 Szeged, Mars tér 7.
  • 2019. március 26-án tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • 2019. március 27-én tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből (1 szelet kenyér legyen 1 szendvics); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „MOEOT ülés”
  • Időpont: 2019. március 27.
  • 2019. március 27-én tervezetten 9:30-10:30 óra között és 11:00-13:00 óra között 1-1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
  • A 2. kávészünet ideje alatt a résztvevők szekciókra válnak szét (4*15 fő), és minden szekcióhelyiségbe szükséges 1-1 tálca sós és édes süteményt kihelyezni, az italfogyasztás marad a foyer részben.
  • Helyszínek:
    • 1. kávészünet: SZTE Tanulmányi és Információs Központ, 1. em. foyer - 6722 Szeged, Ady tér 10.
    • 2. kávészünet: SZTE Tanulmányi és Információs Központ, 1. emelet (II. előadó terem) és földszint (Videokonferencia terem, III. szemináriumi terem, Tárgyaló terem) - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Vállalkozónak az előkészítést/terítést 09.30 és 10.45 óráig kell teljesítenie.
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. rétes, zserbó, kókuszgolyó); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pl. sima és sajtos pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó feladata a létszámnak megfelelő számú könyöklő biztosítása.
  • Vállalkozó köteles a kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GTK Nemzetközi Hét 2019”
  • Időpont: 2019. április 2-5.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar, Aula, 007 terem – Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • 2019. április 2-án tervezetten 12:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd (2 részletben), valamint tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg vacsora (2 részletben) lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • 2019. április 3-án tervezetten 12:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd (2 részletben) lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • 2019. április 4-én tervezetten 12:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd (2 részletben), valamint tervezetten 19:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg gálavacsora lebonyolítása, alkalmanként 100 fő részére
  • 2019. április 5-én tervezetten 12:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Svédasztalos meleg ebéd: Minden főételnek és levesnek különbözőnek kell lennie, azaz étkezésenként külön-külön menüsort kell készíteni! *min. 2 fajta leves: min. 0,3 l/fő meleg leves (pl.: húsleves: szárnyas; sertés gazdagon, krémleves: paradicsom); *min. 2 féle meleg főétel min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (pl.: szárnyas húsok sajttal és baconnal töltve, tarja érmék erdész raguval, mini töltött káposzta, töltött húsok morzsabundában, marharagu, sült és bundázott zöldségek, rákragu, zöldséges lasagne, ricottával töltött zöldség variációk); *legalább 3 fajta köret min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: karikára szelt sült burgonya, sáfrányos rizs konfetti, almás-szilvás krokett); *legalább 3 féle saláta: min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: görög saláta, mozzarellás paradicsomsaláta, idényjellegű saláta); *legalább 3 féle desszert fele-fele arányban összesen min. 1 db/fő (pl.: pohárkrém variációk, mini édes vegyes sütemények, házi vegyes mini rétes); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg vacsora: Minden főételben, levesben és desszertben különböznie kell az ebédektől! *legalább 2 fajta leves: min. 0,3 l/fő meleg leves (pl.: tárkonyos szárnyas húsleves, májgaluska leves, makói vágott leves, zöldségkrém leves); *legalább 3 féle meleg főétel min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (pl.: erdei gombás vadragu, becsinált zöldséges csirkeérmék, szűzérmék budapest módra, haltepertő rántott hagymakarikával, lyoni pontyfilé, rántott zöldségek); *legalább 3 fajta köret min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: zöldséges rizs, forgatott burgonya, mini zöldség gratin); *legalább 3 féle saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: salátabár, házi hordós savanyúság); *legalább 3 fajta desszert fele-fele arányban összesen min. 1 db/fő (fekete erdő, tiramisu, somlói galuska, gyümölcsrizs); *0,2 l/fő welcome drink: Törley pezsgő (száraz, félszáraz, alkoholmentes); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • A helyszín berendezése (15 db könyöklő) és kasírozása
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie
    • Porcelán kis-és nagytányérok, kínálók biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Megfelelő mennyiségű roll chefingek biztosítása
    • Svédasztal felkasírozása
    • Folyamatos szerviz biztosítása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Büféasztal a kávészünetekhez
    • Kiemelőn elhelyezett ételek
    • A létszámnak megfelelő büféasztal és könyöklő biztosítása
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Svédasztalos meleg gálavacsora: *3 féle hideg vegyes előétel egyveleg: min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: finger food cocktail falatok, mini zakuszky falatok, mini saláta variációk); *min. 2 féle meleg főétel min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (pl.: gödöllői szárnyas hússzeletek, BBQ sertésérmék, szűzérmék áfonyás gombakrém mártással, zöldséges lasagne, rozmaringos halderék); *legalább 3 fajta köret min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: steak burgonya, párolt jázmin rizs, almás-szilvás krokett); *legalább 3 féle saláta: min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: salátabár, idényjellegű saláta, gyümölcskosár); *legalább 3 féle desszert fele-fele arányban összesen min. 1 db/fő (pl.: gundel palacsinta, pohárkrém variációk, fagylalt idény gyümölccsel); *0,2 l/fő welcome drink: Törley pezsgő (száraz, félszáraz, alkoholmentes); *0,5 l/fő fogásokhoz illő bor; *0,5 l/fő sör (pl.: Gösser, Soproni); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • A helyszín berendezése 10 db bankett asztal, székszoknya, kasírozás és dekorálás
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak (22.00 óra után is biztosítva legyen)
    • Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie
    • Porcelán kis-és nagytányérok, kínálók biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Megfelelő mennyiségű roll chefingek biztosítása
    • Svédasztal felkasírozása
    • Folyamatos szerviz biztosítása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Büféasztal a kávészünetekhez
    • Kiemelőn elhelyezett ételek
    • Felszolgálók formaruhás megjelenése: vajszínű spencer
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE TTIK Bolyai Intézet és TTIK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények:
    • Kávészünet: „Polygon verseny” és „SZIIV verseny”
    • Szendvicsebéd: „Az SZTE TTIK KTPK (Kreatív Tudományos Program Középiskolásoknak) kari verseny –SZIIV”
  • Időpont: 2019. április 05.
  • 2019. április 05-én tervezetten 12:00-13:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 90 fő részére, valamint tervezetten 15:30-16:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 145 fő részére
  • Helyszín: SZTE TTIK Bolyai Intézet, 2. em. hallgatói tér - 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
  • Vállalkozónak a kávészünethez legalább 1 fő, a szendvicsebédhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény: zserbó, mini linzer stb. nem Fornetti!; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény: sajtos pogácsa, kapros-túrós és húsos falatkák stb. nem Fornetti!; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), vagy tea (zöld, gyümölcs, fekete), hozzá való cukor, tejszín, citromlé; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, narancs, rostos üdítő: őszibarack min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *4 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • További feltételek:
    • Megfelelő számú könyöklő biztosítása (oda/visszaszállítás), folyosón ill. hallgatói térben elhelyezve
    • Könyöklőkre terítő biztosítása
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Sós és vegyes édes sütemény kis kosárban/tálcán, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása, szendvicsek tálcákon
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Kétrétegű szalvéta biztosítása
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Readiness for the 4th Industrial Revolution in the European Union 3rd workshop in cooperation with the European Association for Comparative Economic Studies Sessions of the PhD workshop “Technological change and development”
  • Időpont: 2019. április 5-6.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar, Aula – Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • 2019. április 5-én 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
  • 2019. április 6-án 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 55 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes mini sütemény (nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós vegyes töltött mini hasék, pogácsa nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *1 adag/fő tea (filteres fekete és gyümölcs) tejszín/cukor/citromlé/méz; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás I.: *min. 2 fajta meleg leves: min. 0,3 l/fő (pl.: újházi filézett tyúkhúsleves gazdagon; krémleves pl.: kelvirágleves grízgaluskával); *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (pl.: milánói morzsabundás hústekercs, becsinált zöldséges pulykafalatok, sertés tarja, húsmentes tésztaféle pl.: zöldséges lasagne); *Köretek min. 7 dkg/fő/fajta: karikára szelt sült burgonya, sáfrányos rizs konfetti, almás-szilvás krokett; *legalább 3 féle saláta: min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: salátabár, idényjellegű saláta, sajttál); *3 féle desszert fele-fele arányban összesen min. 1 db/fő (pl.: pohárkrém variációk, mini édes vegyes sütemények); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás II.: *min. 2 fajta meleg leves: min. 0,3 l/fő (pl.: gulyáslevés, krémleves pl.: brokkoli krémleves); *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (pl.: grillezett szárnyas húsok fokhagymás krémmártással, szezámos bundában sült halszeletek, bográcsos marhalábszár pörkölt, mini camembert sajt rántva áfonya öntettel); *Köretek min. 7 dkg/fő/fajta: karikára szelt sült burgonya, tavaszi rizs, párolt zöldség, almás-szilvás krokett; *legalább 3 féle saláta: min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: salátabár, idényjellegű saláta, sajttál); *3 féle desszert fele-fele arányban összesen min. 1 db/fő (pl.: házi vegyes mini rétes, gyümölcsrizs, pohárkrém- tiramisu); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • A helyszín berendezése (létszámnak megfelelő kb. 10 db könyöklő biztosítása) és kasírozása
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie
    • Porcelán kis-és nagytányérok, kínálók biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Megfelelő mennyiségű roll chefingek biztosítása
    • Svédasztal felkasírozása
    • Folyamatos szerviz biztosítása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Büféasztal a kávészünetekhez
    • Kiemelőn elhelyezett ételek
    • A létszámnak megfelelő büféasztalt és könyöklő biztosítása
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Bor Pál fizikai verseny”
  • Időpontok: 2019. április 27.
  • 2019. április 27-én tervezetten 17:00 órától 1 alkalommal meleg étkezés (terítéssel és kiszolgálással) lebonyolítása tervezetten 25 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JGYPK Központi épület, Tanácsterem – 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.
  • Meleg étkezés: *Marhapörkölt galuskával és vegyes savanyúsággal
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

7. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Összehasonlító Jogi és Jogelméleti Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „IV. WIPS (Workshop on Intellectual Property Rights in Szeged)”
  • Időpont: 2019. május 10.
  • 2019. május 10-én tervezetten 12.20 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, valamint tervezetten 15.20 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 45 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, III. emeleti Kari Társalgó - Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
  • Meleg ebéd: *Leves: csigatésztás tyúkhúsleves; *Főételek és köretek: Marhapörkölt galuskával, Rostonsült csirkemell görög salátával, vegetáriánus étel: zöldséges lasagne; * 10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); * 1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); * 0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca vagy Pepsi Cola, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő sós, burgonyás vagy sajtos pogácsa; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca vagy Pepsi Cola, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: EFOP-3.5.1-16-2017-00004, „Duális és kooperatív képzések és azokat támogató szolgáltatások fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen” projekt.

3. részajánlati kör: EFOP-3.4.3-16-2016-00014, „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” projekt.

4. részajánlati kör: EFOP-3.4.4-16-2017-00015, "A Szegedi Tudományegyetem készségfejlesztő és kommunikációs programjainak megvalósítása a felsőoktatásba való bekerülés előmozdítására és az MTMI szakok népszerűsítésére" projekt.

5-7. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 120 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 120 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 1 711 700,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 244 750,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 401 925,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 53 750,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 146 250,-Ft+ÁFA