Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09789

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított harmadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09789

Ajánlattételi határidő: 2019. március 07 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. március 26., 27. és 29.; 2. részajánlati kör: 2019. április 05.; 3. részajánlati kör: 2019. április 12.; 4. részajánlati kör: 2019. május 30-31.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „V4 Balkán Idea Challenge”
  • Időpont: 2019. március 26., 27. és 29.
  • 2019. március 26-án tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 20:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
  • 2019. március 27-én tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, valamint tervezetten 19:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére
  • 2019. március 29-én tervezetten 13:00 órától és az ebédet követően 1-1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 120 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez az 1. és 2. napon legalább 2 fő, a 3. napon legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • 2019. március 26.: SZTE Rektori Hivatal, Átrium - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
    • 2019. március 27.: Szendvicsebéd: SZTE Rektori Hivatal, Átrium - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.; Meleg állófogadás: 6725 Szeged, Mátyás tér 26.
    • 2019. március 29.: Szent-Györgyi Albert Agóra - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.
  • Kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, csészében (nem műanyag pohárban); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes, üdítő: Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os rostos narancs és őszibarack). Az ásványvíznek, üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás I.: *4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből, halból készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek: rizs, burgonya, grill zöldség; *3 féle saláta: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta; *legalább 2 fajta desszert: somlói galuska, gundel palacsinta; *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás II.: *2 fajta leves: húsleves tésztával, zöldségkrémleves; *4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből, halból készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek: rizs, burgonya, grill zöldség; *3 féle saláta: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta; *legalább 2 fajta desszert: somlói galuska, gundel palacsinta; *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *5 db/fő mini szendvics friss bagettből! (legalább 3 féle: a) sajtkrém, vajkrém, szalámi, sajt, b) sajtkrém, vajkrém, sonka, sajt, c) vegetáriánus: valamilyen zöldségkrémmel); *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, Min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *hidegtálak: fasírtgolyó, sonkatekercs, kaszinótojás, sajttekercs; *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE TTIK Informatikai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „VIII. Eötvözet konferencia”
  • Időpont: 2019. április 05.
  • 2019. április 05-én 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 75 fő részére
  • Helyszín: SZTE Eötvös Loránd Kollégium, Nagyterem – Szeged, Tisza L. krt. 103.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Meleg állófogadás: *minimum 3 féle meleg főétel: tartalmaznia kell natúr, rántott szelet (szárnyasból, de gluténmentes is); marhahúsból pörkölt, paprikás jellegű étel; rántott sajt; *minimum 4 féle köret: rizs, galuska, burgonya, grillzöldség; *minimum 2 féle saláta (pl.: franciasaláta, sajtsaláta); *Savanyúság: savanyú uborka; *Tartár mártás; *minimum 2 féle desszert (laktózmentes és gluténmentes is): több féle mini rétes, somlói galuska; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • További feltételek:
    • Az étkezéseknél asztalterítő, porcelán tányérok, evőeszközök biztosítása
    • Kétrétegű szalvéta biztosítása
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
    • Létszámnak megfelelő számú könyöklő biztosítása.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE BTK Kulturális Örökség és Humán Információtudományi Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Barátod az internet – Hogyan segít, hogy művelt is legyél” c. kreatív műveltségi verseny
  • Időpontok: 2019. április 12.
  • 2019. április 12-én tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 25 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE BTK Kulturális Örökség és Humán Információtudományi Tanszék, I. em. Informatórum terem – 6722 Szeged, Egyetem u. 2.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *Desszert: Vegyes édes aprósütemény (pld.: fornetti, mini rétesek, képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *0,5 l/fő üdítő/ásványvíz vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Magatartástudományi Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „XVI. Magatartástudományi Napok”
  • Időpont: 2019. május 30-31.
  • 2019. május 30-án tervezetten 12.30 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás, valamint tervezetten 15.30 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • 2019. május 31-én tervezetten 11.00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 13.00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: MTA SZAB Székház - 6720 Szeged, Somogyi u. 7.
  • Hideg állófogadás: *Saláták: francia- és majonézes burgonya saláta, friss zöldsaláta; *Hidegtálak az alábbi tartalommal: Aszalt szilvával töltött pulykamell, Rántott csirkemell, Fasírt golyó, Roston sült grillsajt, Sonkatekercs, Sajttekercs glutén nélkül készült fogás biztosítása is!; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (apró pogácsa); *10 dkg/fő édes aprósütemény (pl. gyümölcsös kocka); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos és szénsavas üdítő biztosítása). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *Ételek: Marhapörkölt, sós köménymagos burgonyával, csemegeuborkával, csalamádéval, kenyérrel; Csirkecomb filé paradicsom karikával, sajttal; Cigánypecsenye burgonyapürével, párolt rizzsel; Rántott zöldség; *Saláták: francia-, majonézes burgonya, valamint friss zöldsaláta; *Desszert: vaníliakrémmel töltött palacsinta glutén nélkül készült fogás biztosítása is!; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos) gluténmentes sós sütemény biztosítása is!; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz. Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a négy részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: EFOP-3.6.1-16-2016-00008, „Intelligens élettudományi technológiák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve” projekt.

2. részajánlati kör: EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00002, „Integrált kutatói utánpótlás-képzési program az informatika és számítástudomány diszciplináris területein” projekt.

3. részajánlati kör: NTP-TMV-18-0057, „Nagy hagyományú és szakmailag elismert hazai országos vagy hazai és Kárpát-medencei meghirdetésű tanulmányi és művészeti versenyek megrendezésének támogatása” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 798 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 210 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 60 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 600 000,-Ft+ÁFA