Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09791

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított ötödik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09791

Ajánlattételi határidő: 2019. március 13 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. március 20.; 2. részajánlati kör: 2019. március 20.; 3. részajánlati kör: 2019. március 26.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A duális és kooperatív képzésfejlesztés eredményei az elmúlt két évben a Szegedi Tudományegyetemen” c. workshop
  • Időpont: 2019. március 20.
  • 2019. március 20-án 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére.
  • Vállalkozónak a kávészünethez/étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Mérnöki Kar, Kiselőadó terem – 6724 Szeged, Mars tér 7.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (pld.: kijevi csirkemell, sertés sült, marha pörkölt, rántott karfiol, rántott sajt, rántott gomba), a húsos és vegetáriánus ételek aránya: 85 % húsos, 15 % vegetáriánus; *köretek (rizs, burgonya, galuska); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, csemege uborka, káposztasaláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: almás palacsinta, vagy mini rétes); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozónak igény esetén diétás, tejmentes, gluténmentes, szójamentes menüt is kell tudnia biztosítani!
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet/étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Fogorvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Az Egészséges Száj Világnapja" Fogorvostudományi Szimpózium
  • Időpont: 2019. március 20.
  • 2019. március 20-án tervezetten 13:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 15 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez nem kell kiszolgáló személyzetet biztosítania.
  • Helyszín: SZTE Fogorvostudományi Kar, I. emelet - 6720 Szeged Tisza L. krt. 83.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Frankofón Egyetemi Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Spirou, défenseur des droits de l’homme” kiállítás ünnepélyes megnyitója
  • Időpont: 2019. március 26.
  • 2019. március 26-án tervezetten 17:30-19:30 óra között 1 alkalommal büfé lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, földszint – 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Vállalkozónak a büféhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Büfé: *10 dkg/fő sós aprósütemény (pogácsa); *0,3 l/fő ásványvíz (savas és mentes vegyesen); *0,3 l/fő rostos narancslé (100%-os). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat (nem papír, nem műanyag), szalvétákat, a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles a büfét megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a három részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: EFOP-3.5.1-16-2017-00004, „Duális és kooperatív képzések és azokat támogató szolgáltatások fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen” projekt.

2. részajánlati kör: EFOP 3.4.3-16-2016-00014, „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” projekt.

3. részajánlati kör: 10261-3/2019/FIRFIN, „Frankofón Egyetemi Központ” projekt.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 160 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 19 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 33 600,-Ft+ÁFA