Ajánlat sorszáma:
SZTE/2019/PSZ09714
Ajánlattételi határidő: 2019. február 06 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. február 12-15.; február 19-22.; február 25-27.; 2. részajánlati kör: 2019. február 14.; 3. részajánlati kör: 2019. február 22-24.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „GTK záróvizsga”
- Időpont: 2019. február 12-15.; február 19-22.; február 25-27.
- A megadott napokon szendvicsek biztosítása, az alábbi részletezés szerint:
Dátum
|
Kezdés időpontja
|
Szendvics darabszám
|
2019.02.12.
|
7:50
|
20
|
2019.02.13.
|
7:50
|
16 (4 db ebből laktózmentes és vegetáriánus)
|
2019.02.14.
|
7:50
|
40
|
2019.02.15.
|
7:50
|
40
|
2019.02.19.
|
7:50
|
36
|
2019.02.21.
|
7:50
|
32
|
2019.02.22.
|
7:50
|
16
|
2019.02.25.
|
7:50
|
20
|
2019.02.26.
|
7:50
|
40
|
2019.02.27.
|
7:50
|
16
|
összesen:
|
276 db
|
- Vállalkozónak az étkezéshez nem szükséges kiszolgáló személyzetet biztosítania. A szendvicseket eldobható tálcán, fóliázva kérjük kiszállítani.
- Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
-
Szendvicsek (4 féle):
- Feketeerdő sonkás baguette,
- Téliszalámis baguette
- Camambert sajtos baguette
- Vegetáriánus feltéttel
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Vállalati partnerek és a duális és kooperatív képzés iránt érdeklődő hallgatók találkozója” c. szakmai workshop
- Időpont: 2019. február 14.
- Helyszín: SZTE Mérnöki Kar Tanácsterem – 6724 Szeged, Mars tér 7.
- 2019. február 14-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
-
Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből (1 szelet kenyér legyen 1 szendvics); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE TTIK Informatikai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvények: „6th Winter School of PhD Students in Informatics and Matematics” c. téli iskola
- Időpont: 2019. február 22-24.
- Igényelt szolgáltatás részletezése, naponkénti bontásban:
|
Dátum
|
Catering szolg. típusa
|
február 22.
|
február 23.
|
február 24.
|
Svédasztalos ebéd (ültetett)
|
|
x
|
x
|
Svédasztalos vacsora (ültetett)
|
|
x
|
|
Svédasztalos tálalású meleg vacsora, ültetett formában
|
x
|
|
|
- Az étkezéseken résztvevők tervezett létszáma: 30 fő/étkezés
- Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszínek:
- Svédasztalos ebédek és vacsora (ültetett): SZTE Irinyi épület, IR – 001 Udvari terem – Szeged, Tisza L. krt. 103.
- Svédasztalos tálalású meleg vacsora, ültetett formában: SZTE Számítóközpont, alagsor 6-os terem – Szeged, Árpád tér 2.
-
Svédasztalos ebéd (ültetett) I.: *Leves: húsleves, vegetáriánus leves; *legalább 2 féle főétel, melynek tartalmaznia kell szárnyasból vagy sertésből készült (pld.: bolognai sertésborda, milánói spagetti, lasagne stb.), valamint vegetáriánus ételt (pld.: húsmentes lasagne); *legalább 2 féle saláta vagy savanyúság (pld.: káposzta saláta, görög saláta, burgonya saláta, franciasaláta, cézár saláta stb.); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: narancs, Coca-Cola, vagy Pepsi cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos ebéd (ültetett) II.: *Leves: halászlé; *Főétel: túrós csusza A leves és főétel vonatkozásában vegetáriánus és laktózmentes alternatíva is!; *Kenyér; *Desszert (pld.: mini rétes, zserbó, gyümölcsös szelet, laktózmentes alternatíva is); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: narancs, Coca-Cola, vagy Pepsi cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos vacsora (ültetett): *legalább 2 féle saláta vagy savanyúság (pld.: görög saláta, cézár saláta stb.); *legalább 3 féle főétel, melynek tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt (pld.: töltött cukkíni, rántott gomba, rántott karfiol); *legalább 3 féle köretek: pld.: rizs, galuska, burgonya, grill zöldségek; *0,3 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: narancs, Coca-Cola, vagy Pepsi cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos tálalású meleg vacsora, ültetett formában: A résztvevők az ültetési rendnek megfelelően elfoglalják a helyeiket az asztaloknál, majd a svédasztalon elhelyezett ételkínálatból kiszolgálják magukat.
*legalább 2 féle saláta (pld.: franciasaláta, sajtsaláta) és savanyú uborka; *legalább 2 féle leves: tárkonyos raguleves laktózmentes tejtermékkel készítve, zöldségleves; *legalább 3 féle főétel: rántott szelet szárnyasból, marhapörkölt, rántott sajt; *legalább 4 féle köret: rizs, galuska, burgonya, és grill zöldségek; *legalább 2 féle desszert: (pld.: somlói galuska, több féle mini rétes, laktózmentes alternatíva is); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: narancs, Coca-Cola, vagy Pepsi cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Egyéb feltételek:
- Az étkezéseknél asztalterítő, porcelán tányérok, evőeszközök biztosítása
- Kétrétegű szalvéta biztosítása
- Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
- Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a három részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Pályázati forrás:
2. részajánlati kör: EFOP-3.5.1-16-2017-00004, „Duális és kooperatív képzések és azokat támogató szolgáltatások fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen” projekt.
3. részajánlati kör: EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00002, „Integrált kutatói utánpótlás-képzési program az informatika és számítástudomány diszciplináris területein” projekt.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 102 120,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 42 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 300 000,-Ft+ÁFA