Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09715

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított százhuszonegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09715

Ajánlattételi határidő: 2019. február 14 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2019. február 20.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE BTK Neveléstudományi Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: TELESEICT project „Good Practices”
  • Időpont: 2019. február 20.
  • 2019. február 20-án tervezetten 9:00-15:00 óra között 1 alkalommal extra kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: MTA Szegedi Területi Bizottság Székháza, földszint 3-4. sz. terem és folyosó - 6720 Szeged, Somogyi u. 7.
  • 1 db virágdísz biztosítása, melynek díja a Vállalkozót terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint.
  • Extra kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (NEM Fornetti pl. zserbó, linzerkarika, minirétes; legalább 10 % cukor-, glutén- és laktózmentes édes sütemény); *10 dkg/fő pogácsa (NEM Fornetti pl. sajtos, burgonyás, tepertős pogácsa); *10 dkg/fő vegyes sós sütemény (magvas csavart, kapros-túrós és húsos falakta, valamint legalább 10 % glutén- és laktózmentes sós sütemény); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, alma minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, light változatban is és szénsavas: narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light változatban is). Az ásványvíznek és az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 4 féle hideg előétel (pl. gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, hideg libamáj zsírjában); *péksütemény (pl. olivás bagett, aszalt paradicsomos ciabatta, legyen benne glutén- és laktózmentes péksütemény is); *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből, marhából készült, valamint vegetáriánus és glutén- illetve laktózmentes ételt) tükrözve a magyaros és a nemzetközi konyhát (pl.: gulyásleves, töltött káposzta, rizses hús – figyelembe véve a halal étkezést is); *köretek (rizs, burgonya, grillezett vegyes zöldség); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, tésztasaláta, görög, friss idény saláta); *desszert (pl.: krémes, minirétesek, gundel palacsinta, pohárkrém, valamint 10 % cukor-, glutén- illetve laktózmentes sütemény); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé cukorral, tejszínnel; *1 pohár/fő pezsgő (édes, száraz és alkoholmentes); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú light változatban is; szénsavas üdítő: pl. narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light változatban is); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Az ebédhez vállalkozónak biztosítania kell a résztvevők számához igazodó könyöklőket fehér terítővel és a rangos nemzetközi konferenciához illő porcelán étkészletet, fém evőeszközöket.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás: ERASMUS+ 2016-1-PT01-KA203-022950, „Teaching and Learning in Special Education with Information Communication Technologies” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Molnár Katalin, irodavezető SZTE BTK Neveléstudományi Intézet, tel: +36 (62) 544-356, +36 (62) 544-000/4356

email: katalin.molnar@edpsy.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 257 000,-Ft+ÁFA