Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09586

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított száztizenegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09586

Ajánlattételi határidő: 2018. december 17 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. január 03.; 2. részajánlati kör: 2019. január 07.; 3. részajánlati kör: 2019. január 10.; 4. részajánlati kör: 2019. január 11.; 5. részajánlati kör: 2019. január 12.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ÁJTK újévi fogadás”
  • Időpont: 2019. január 03.
  • 2019. január 03-án tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos állófogadás lebonyolítása tervezetten 150 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, III. em. Kari Társalgó – 6720 Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Állófogadás: *Meleg ételek: Mini (cocktail) kolbászok és virslik mártogatókkal: mustár, ketchup, majonéz, Ropogósra sütött malac vörösboros almás káposztával; *Köretek/saláták: lencsesaláta (glutén-, és laktózmentesen elkészítve), kemencés burgonya; *szeletelt kovászos, teljes kiörlésű kenyér; *Desszert: citromos-túrós felfújt áfonya öntettel; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer, tejszínhab (nem termoszos); *1 pohár/fő Törley pezsgő (félszáraz, édes, és alkoholmentes); *0,5 l/fő hűtött és nem hűtött ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A szolgáltatónak biztosítania kell:
    • felszolgáláshoz üvegpoharakat (vizes, pezsgős, presszó-, és hosszú kávés csésze),
    • tányérokat (nem papír, nem műanyag),
    • tálaló- és szedőeszközöket, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag),
    • terítőket és szalvétákat,
    • könyöklőket (darabszám meghatározása a személyes egyeztetés során)
    • az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően személyesen egyeztetni a részletes menüsort a Dékáni Hivatal munkatársaival (legkésőbb 2019. január 2-ig) az SZTE ÁJTK Dékáni Hivatalában (6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.)

 

2. részajánlati kör:

SZTE Rektori Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Újévi fogadás”
  • Időpontok: 2019. január 07.
  • 2019. január 07-én tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos állófogadás lebonyolítása tervezetten 300 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 8 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással, alkalomhoz illő öltözékben.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, Díszterem - Szeged, Dugonics tér 13.
  • Svédasztalos állófogadás: *3 féle főétel: Lencsesaláta 2 db/fő juhbeles roppanós főtt virslivel mustárral, Roston sült töltött sertés hús hozzá illő körettel, Rántott zöldségek hozzá illő körettel; *1 szelet fehér kenyér/fő; *Gyümölcstálak (a létszám 1/3-ának); *1,5 db édes sütemény/fő (újévi jellegű); *1 pohár Törley pezsgő/fő (1/3 édes pezsgő, 1/3 száraz pezsgő, 1/3 alkoholmentes pezsgő); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a létszámnak megfelelő számú könyöklőt biztosítani a rendezvény idejére terítővel, dekorációval.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Záróvizsga”
  • Időpont: 2018. január 10. 8.00-15.00
  • Helyszín: SZTE BTK épület, 2-3. sz. terem – Szeged, Egyetem u. 2.
  • 2018. január 10-én tervezetten 8:00-15:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos büféebéd, 1 alkalommal kávészünet II. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 6 részére, valamint 1 alkalommal kávészünet I. lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
  • Kávészünet I.: *15 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini linzer); *15 dkg/fő sós aprósütemény (köményes, sajtos stangli); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer; *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet II.: *15 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini kókuszgolyó, mini rétes); *15 dkg/fő sós aprósütemény (sajtroló, stangli); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer; *1 adag tea (zöld tea, gyümölcs tea) hozzá való cukor, citromlé, édesítőszer; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs 100 % gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos büféebéd: *2 féle hideg saláta: majonézes burgonyasaláta, cézár saláta; *hidegtálak: sajtkrémes sonkatekercs, mini fasírt, mini kaszinótojás; *3 db szendvics/fő (3 féle: sonkás, Pick szalámis, vegetáriánus); *15 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini kókuszgolyó, mini rétes); *15 dkg/fő sós aprósütemény (sajtroló, stangli); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer; *1 adag tea (zöld tea, gyümölcs tea) hozzá való cukor, citromlé, édesítőszer; *1 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs 100 % gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Az ajánlattevő biztosítson tárolóedényeket az esetleges ételmaradék elszállításához.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Orvosi Vegytani Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Tanszéki évnyitó”
  • Időpont: 2019. január 11.
  • 2019. január 11-én 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 részére.
  • Vállalkozónak az étkezés alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ – Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *2 féle leves: Raguleves (bárány vagy malac) kapros túrógombóccal, Gyümölcsleves vagy krémleves; *4 féle meleg főétel: Mini töltött káposzta, Szarvasragu vagy szarvaspörkölt, Halfilé sütve vagy grillezve, Szűzérmék; *2 féle köret: rizs, burgonya; *savanyúság; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,3 l üdítő/fő (rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Diplomaátadó Ünnepség”
  • Időpont: 2019. január 12.
  • 2019. január 12-én tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 55 fő részére (12:30 órától 45 fő részére, majd 13:00 órától további 10 fő részére)
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK – Szeged, Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *Főételek: Harcsapaprikás csőben sült baconos túrós tésztával, Grillezett pácolt csirkemell és csirkecomb filé (előre pácolt, ízletes, nem kiszárított) burgonyakrokettel és almakompóttal (fahéjas-szegfűszeges); *Saláta: majonézes céklás almasaláta pirított dióval (laktózmentesen); *Desszert: gesztenyés tiramisu; *0,5 l/fő hűtött és nem hűtött ásványvíz (mentes és szénsavas); *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer, tejszínhab (nem termoszos); *1 pohár/fő Törley pezsgő (félszáraz, édes, és alkoholmentes ). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A szolgáltatónak biztosítania kell:
    • felszolgáláshoz üvegpoharakat (vizes, pezsgős, presszó-, és hosszú kávés csésze),
    • tányérokat (nem papír, nem műanyag),
    • tálaló- és szedőeszközöket, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag),
    • terítőket és szalvétákat,
    • könyöklőket (darabszám meghatározása a személyes egyeztetés során)
    • az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően személyesen egyeztetni a részletes menüsort a Dékáni Hivatal munkatársaival (legkésőbb 2019. január 9-ig) az SZTE ÁJTK Dékáni Hivatalában (6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.)
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind az öt részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 405 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 840 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 54 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 153 600,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 160 600,-Ft+ÁFA