Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09537

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított száznegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09537

Ajánlattételi határidő: 2018. november 30 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. december 07.; 2. részajánlati kör: 2018. december 07.; 3. részajánlati kör: 2018. december 11-14.; 4. részajánlati kör: 2018. december 18.; 5. részajánlati kör: 2019. január 17.; 6. részajánlati kör: 2018. december 13.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „5 éves a MIR” évzáró, évértékelő találkozó
  • Időpont: 2018. december 07.
  • 2018. december 7-én tervezetten 13:30-15:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 20 fő részére, valamint 1 db 30 szeletes csokoládé torta biztosítása a tetején MIR logóval és 5-ös számmal (gyertya nem szükséges).
  • Vállalkozónak az étkezés alatt legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Társalgó - 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
  • Szendvicsebéd: *1 pohár/fő BB vagy Törley pezsgő (vegyesen száraz és félédes); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) zöldség dekorációval; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: narancs 100 % gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • 30 szeletes csokoládé torta: *1 db 30 szeletes csokoládé torta biztosítása a tetején MIR logóval és 5-ös számmal (gyertya nem szükséges)
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedő eszközöket (nem papír, nem műanyag), szalvétákat a Vállalkozónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Mikulás Ünnepség”
  • Időpont: 2018. december 07.
  • 2018. december 07-én tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 100 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar – 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő: Sonkás baguette, Téliszalámis baguette, Baguette vegetáriánus feltéttel, Baguette tejfehérje, tojásfehérje és szójafehérje mentes feltéttel; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Sió őszibarack, narancs, vilmoskörte, multivitamin). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek: Keletkező hulladék összegyűjtése.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GTK záróvizsga”
  • Időpont: 2018. december 11-14.
  • 2018. december 11-14. között szendvicsek biztosítása, az alábbi részletezés szerint:

Dátum

Kezdés időpontja

Szendvics darabszám

2018.12.11.

7:45

40

2018.12.12.

7:45

40

2018.12.13.

7:45

40 (ebből 4 db laktózmentes és vegetáriánus)

2018.12.14.

8:30

20

összesen:

140 db

  • Vállalkozónak az étkezéshez nem szükséges kiszolgáló személyzetet biztosítania. A szendvicseket eldobható tálcán, fóliázva kérjük kiszállítani.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Szendvicsek (3 féle):
    • Feketeerdő sonkás baguette,
    • Téliszalámis baguette
    • Camambert sajtos baguette
    • Vegetáriánus feltéttel baguette
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Karácsonyi Ünnepség”
  • Időpont: 2018. december 18.
  • 2018. december 18-án tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *0,2 l/fő Törley pezsgő (száraz, félszáraz, alkoholmentes); *3 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: görög saláta, narancsos diós zöld saláta, francia saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal min. 20 dkg/fő/össz. fajta: gesztenyével és aszalt szilvával töltött pulyka rolád, mozzarella sajt bazsalikomos paradicsommal, sonkarolád és sajtrolád sajtkrémmel, tormakrémmel, mini kaszinótojás; *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel húsos: cserzy tekercs mandulás bundában (sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác), hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, aranysárgára sült pulykamell sonkával/sajttal töltve, vegetáriánus: rántott camembert falatok áfonya öntettel, rántott gomba; *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: zöldséges rizs, almás burgonyakrokett, túrós csusza; *2 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pld.: gesztenyepüré tejszínhabbal, mini zserbó, apró sütemény ); *0,3 l/fő forralt bor (fehér és vörös vegyesen); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: Sió őszibarack, narancs, szénsavas üdítők: Coca cola, Fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
    • Svédasztal felkasírozása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GTK Diplomaosztó”
  • Időpont: 2019. január 17.
  • 2019. január 17-én tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ - Szeged, Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *0,2 l/fő Törley pezsgő/fő (száraz, félszáraz, alkoholmentes); *3 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: francia saláta, görög saláta, kevert zöldsaláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal min. 20 dkg/fő/össz. fajta: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, jérce finomfalatok, mini fasírt, mozzarella sajt bazsalikomos paradicsommal; *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel húsos: cserzy tekercs mandulás bundában (sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác), hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, baconbe göngyölt csirkecombfilé spárgával töltve, vegetáriánus: pld.: rántott camembert falatok áfonya öntettel, rántott gomba, rántott karfiol; *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: zöldséges rizs, almás burgonyakrokett, párolt zöldségek; *2 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pld.: somlói galuska pirított mogyoróval, rétes vegyesen); *1 adag/fő frissen főzött Douwe Egberts Omnia kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: Sió őszibarack, narancs, szénsavas üdítők: Coca cola, Fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
    • Svédasztal felkasírozása (Kongresszusi teremben is az elnöki asztal felkasírozása az ünnepség előtt legkésőbb 9 óráig, 4 db pohár/4- 4 db ásványvíz biztosítása (mentes; kicsi kiszerelésű: 0,5 l/fő)
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Statisztikai és Demográfiai Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Jogi informatika workshop”
  • Időpontok: 2018. december 13.
  • 2018. december 13-án tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 25 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE ÁJTK JK212 terem - 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hat részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

 Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

6. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 41 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 79 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 49 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 318 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 222 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 69 750,-Ft+ÁFA