Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ09439

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított kilencvennegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ09439

Ajánlattételi határidő: 2018. november 05 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. november 09.; 2. részajánlati kör: 2018. november 10.; 3. részajánlati kör: 2018. november 12.; 4. részajánlati kör: 2018. november 13.; 5. részajánlati kör: 2018. november 15-16.; 6. részajánlati kör: 2018. november 16.; 7. részajánlati kör: 2018. november 17.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „IDEA projekt záró konferencia”
  • Időpont: 2018. november 09.
  • 2018. november 09-én tervezetten 12:00-14:00 óra között 1 alkalommal minőségi svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 25 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Állam- és Jogtudományi Kar épület – Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
  • Meleg állófogadás: *min. 3 féle főétel; sültek, marhapörkölt, töltött csirke és sertéshús, vegetáriánus ételek (rántott gomba, sajt, stb.); *köret: nokedli, burgonyapüré, sült zöldségek; *Saláta: görög saláta; *2 féle desszert (10 dkg/fő); *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, Coca, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A szolgáltatónak biztosítania kell:
    • felszolgáláshoz üvegpoharakat (vizes/üdítős, presszó-, és hosszú kávés csésze),
    • lapostányért, desszertes tányért (nem papír, nem műanyag),
    • tálaló- és szedőeszközöket, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag),
    • terítőket és szalvétákat,
    • könyöklőket (darabszám meghatározása a személyes egyeztetés során)
    • az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE BTK Neveléstudományi Intézet részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Az Egyetem Napja rendezvénysorozathoz kapcsolódó DHC workshop”
  • Időpont: 2018. november 10.
  • 2018. november 10-én 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: MTA Szegedi Területi Bizottság Székháza, fszt. 4. sz. terem és folyosó - 6720 Szeged, Somogyi u. 7. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint) Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa-s. A rendezvényhelyszín a teremhasználati díjra vonatkozó számlát 6 napos fizetési határidővel állítja ki, a rendezvényt követően.
  • 2 db virágdísz biztosítása, melynek díja a Vállalkozót terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint.
  • Kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,2 l/fő üdítő (rostos: narancs, őszibarack; szénsavas: narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 4 féle hideg előétel (pl. gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, hideg libamáj zsírjában); *péksütemény (pl. olivás bagett, aszalt paradicsomos ciabatta, legyen benne glutén- és laktózmentes péksütemény, szeletelt teljes kiőrlésű formakenyér is); *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből, halból (halászlé) készült, valamint vegetáriánus és glutén- illetve laktózmentes ételt); *köretek (rizs, burgonya, grillezett vegyes zöldség); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, tésztasaláta, görög, friss idény saláta); *desszert (pl.: somlói galuska, madártej, gundel palacsinta, pohárkrém, valamint glutén- illetve laktózmentes sütemény); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé cukorral, tejszínnel; *1 pohár/fő pezsgő (Törley vagy BB, édes, száraz és alkoholmentes); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú; szénsavas üdítő: pl. narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light cola; *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE JGYPK Gyógypedagógus-képző Intézet részére, „Szülőföld Program” támogatásával megvalósuló konferencián catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A gyógypedagógiai kincsestára” c. szakmai konferencia
  • Időpont: 2018. november 12.
  • 2018. november 12-én tervezetten 9:00-9:30 óra között 1 alkalommal kávészünet I., tervezetten 11:00-11:20 óra között 1 alkalommal kávészünet II., valamint tervezetten 12:25-12:55 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 190 részére
  • Vállalkozónak az étkezés/kávészünetek alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.
  • Kávészünet I.: *10 dkg/fő apró pogácsa (sajtos, burgonyás); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor/édesítő, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet II.: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini Ischler, zserbó, lekváros linzerkarika); *5 dkg/fő apró pogácsa (sajtos, burgonyás); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor/édesítő, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *5 db szendvics/fő fehér és teljes kiőrlésű formakenyérből (kenővaj /nem margarin/, legalább 3 féle: gépsonkás, téliszalámis (Pick), vegetáriánus – camembert sajt, trappista sajt, díszítés); *legalább 2 féle hideg salát, 8 dkg/fő/fajta (franciasaláta, orosz hússaláta); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor/édesítő, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat, valamint asztalokat (könyöklőket) a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar HÖK részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „III. Juhász Gyula Bál”
  • Időpont: 2018. november 13.
  • 2018. november 13-án tervezetten 19:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 350 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 8 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *3 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta: -Waldorf saláta, -snidlinges burgonyasaláta, -olasz tésztasaláta; *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal min. 20 dkg/fő/össz. fajta: -aszalt gyümölcsökkel töltött pulykamell tekercs, -BBQ jércemell csíkok szezámmagos bundában, -koktél fasírtgolyók, -mozzarellagolyók, nyárson, -baconba göngyölt csirkecomb filé csibemájjal töltve, -négymagvas rántott jércemell, -tűzdelt pick karaj, színesbors köntösben, -sajtok vegyesen aszalt gyümölcsökkel, dióval, mandulával, szőlővel; *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint: -mediterrán zöldfűszeres olíva olajban pácolt grillezett csirkemell, vargányával, petrezselymes tejszínmártással, spagettivel, -hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, -kemencében sült mozzarellás csirkecombfilé, tepsis burgonyával, -magyaros pulykaragu baconnal, kolbásszal, zöldségekkel, -szűzérmék ,, Bakonyi” módra magyaros gombaraguval, galuskával; *Vegetáriánus ételek: -Cukkinihajók, francia lecsóval töltve, márványsajt koronával; -párolt brokkoli, besamel mártással, sajttal csőben sütve, pirított mandulával; *Desszert: (3 féle desszert, 1 adag/fő): -Vargabéles, vanília öntettel; -somlói galuska pirított mogyoróval; -Mozart torta
  • Tárgyi feltételek:
    • porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel, abrosz
    • megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
    • Svédasztal felkasírozása
    • Jó minőségű, kétrétegű fekete szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „90 éves Jubileumi konferencia”
  • Időpont: 2018. november 15-16.
  • 2018. november 15-én tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd, valamint 20:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 részére
  • 2018. november 16-án tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása tervezetten 60 részére
  • Vállalkozónak a meleg ebédekhez legalább 3 fő, a meleg állófogadáshoz legalább 5 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek: Meleg ebédek: SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, díszterem - 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.; Meleg állófogadás: Rektori Hivatal, aula - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Meleg ebéd: *1 fajta leves; *3 fajta főétel hozzá illő körettel, amiből az egyik vegetáriánus svédasztalos tálalással. Mindkét ebéd esetében eltérő menüsort kell biztosítani!
  • Meleg állófogadás: *Levesek: Tárkonyos pulykaragu leves, Zellerkrémleves roppanós zellerszár darabokkal; *Főételek és köretek: Pulykamell steak magvas bundában /lenmag, szezámmag, tökmag, napraforgómag, mandula/ burgonyapürével, Óvári szelet /roston sertésborda, hagyma, gomba, sonka, sajt/ zöldséges rizzsel, Mozzarellás csirkecombfilé tepsis burgonyával, Marhapörkölt pirított tarhonyával, Négysajtos gnocchi; *Savanyúság: Házi vegyes /almapaprika, csemegeuborka, káposzta, karfiol, dinnye/; *Desszert: Citromos-túrós palacsinta vanília öntettel csőben sütve, Joghurtos gyümölcstorta; *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (Szénsavas üdítők: coca cola, fanta, tonic; Rostos üdítők: narancs, őszilé; Ásványvíz : szénsavas, szénsavmentes); Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles szükség esetén laktóz és glutén mentes fogást is biztosítani.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Alkotmányjog Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Privacy vs. Transparency – Rights and Procedures in a comparative perspective” c. nemzetközi konferencia
  • Időpont: 2018. november 16.
  • 2018. november 16-án tervezetten 9:30 és 11:20 órától 1-1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 részére
  • Vállalkozónak a kávészünetek/étkezés alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: MTA Szegedi Szakbizottság Székháza - 6720 Szeged, Somogyi utca 7.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak (csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészüneteket/étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

7. részajánlati kör:

SZTE GYTK Szakképzési és Továbbképzési Iroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Hét Csillagos Gyógyszerész” kötelező szinten-tartó továbbképzés
  • Időpont: 2018. november 17.
  • 2018. november 17-én tervezetten 13:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 120 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Szent Györgyi Albert Oktatási Központ, Ivánovics György tanterem - Szeged, Dóm tér 13.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); 0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie műanyagpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges műanyagpoharakat, tálcákat, és szalvétákat a Vállalkozónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE az 1-2. és 4-7. részajánlati körök esetében a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, a 3. részajánlati kör esetében a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 2018. december 31-ig átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: „IDEA Szeged” projekt.

6. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 62 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 165 200,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 532 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 990 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 348 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 216 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 90 000,-Ft+ÁFA