Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ09287

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított hetvenhatodik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ09287

Ajánlattételi határidő: 2018. június 28 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. július 05.; 2. részajánlati kör: 2018. július 11-20.; 3. részajánlati kör: 2018. július 23-28.; 4. részajánlati kör: 2018. augusztus 31.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A duális és kooperatív képzésfejlesztés eddigi eredményei és további koncepciója a Szegedi Tudományegyetemen” c. workshop
  • Időpont: 2018. július 05.
  • 2018. július 05-én 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 részére
  • Vállalkozónak az étkezés/kávészünet alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE MK Kiselőadó - 6725 Szeged, Mars tér 7.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 fajta főétel, melynek 85 %-a húsos főétel, 15 %-a vegetáriánus főétel (húsos: kijevi csirkemell, sertéssült, marha pörkölt; vegetáriánus: pld.: rántott gomba, rántott karfiol, rántott sajt); *köretek: rizs, burgonya, galuska; *legalább 3 féle saláta (pld.: csemegeuborka, franciasaláta, káposzta saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert 1 db/fő (pld.: almával töltött palacsinta, apró rétes); *0,3 l üdítő/fő (rostos üdítő: pl. őszibarack, körte minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú; szénsavas üdítő: pld.: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Figyelem! Vállalkozónak igény esetén diétás, szójamentes, tej érzékeny, gluténmentes menüt is kell tudnia biztosítani.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Általános Orvostudományi Kar Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Lasers in Medicine and Life Sciences” Nyári Iskola
  • Időpont: 2018. július 11-20.
  • 2018. július 11-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • 2018. július 12-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére, valamint tervezetten 12:30-13:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
  • 2018. július 13-án tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • 2018. július 14-én tervezetten 10:30-10:45 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
  • 2018. július 16-án tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • 2018. július 17-én tervezetten 15:30-15:45 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 30 fő részére, valamint tervezetten 10:00 órára bekészítéssel 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 20 fő részére
  • 2018. július 18-án tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • 2018. július 19-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • 2018. július 20-án tervezetten 10:30-10:45 és 14:00-16:00 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:30-13:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 1 fő (kivéve bekészítéses kávészünet) az étkezésekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • 2018. 07. 11., 13., 14., 16., 18. és 19.: SZTE TTIK Bay Zoltán tanterem – 6720 Szeged, Aradi Vértanúk tere 1.
    • 2018. 07. 12.: ELI-ALPS Lézeres Kutatóintézet – 6728 Szeged, Budapesti út 5.
    • 2018. 07. 17.: MTA SZBK – 6726 Szeged, Temesvári krt. 62. és SZTE TTIK Bay Zoltán tanterem – 6720 Szeged, Aradi Vértanúk tere 1.
    • 2018. 07. 20.: SZTE TTIK Bolyai Intézet – 6720 Szeged, Aradi Vértanúk tere 1.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: pogácsa, fornetti); *1 adag/fő frissen főzött kávé/tea hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos), citromlé; *Gyümölcs: (pld.: alma, szilva); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *2 féle leves: Újházi tyúkhúsleves, Gyümölcsleves; *legalább 4 fajta főétel, hozzá illő körettel: halból, baromfiból, sertésből készült, valamint vegetáriánus főétel; *Desszert; *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
    • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Tehetséggondozási tábor”
  • Időpont: 2018. július 23-28.
  • Tervezetten 50 fő részére reggeli, valamint tervezetten 55 fő részére ebéd, és vacsora biztosítása. Az étkezések megoszlása a hat napos tábor ideje alatt:

Nap

Reggeli

Ebéd

Vacsora

2018. 07. 23. hétfő

 

x

x

2018. 07. 24. kedd

x

x

x

2018. 07. 25. szerda

x

x

x

2018. 07. 26. csütörtök

x

x

x

2018. 07. 27. péntek

x

x

x

2018. 07. 28. szombat

x

 

 

  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Az ételek menütányéros, vagy svédasztalos formában szolgálhatóak fel. Előre csomagolt, felmelegítendő ételkínálat nem megfelelő!
  • Helyszínek:
    • Vacsorák és 2018. 07. 26-án a reggeli és ebéd: SZTE Móra Ferenc Kollégium - 6726 Szeged, Közép fasor 31-33.
    • Reggelik, ebédek (kivéve: 2018. 07. 26-án): SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt.1.
  • Tervezett reggelik:
    • 2018. 07. 24.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *sajt, *vaj, *dzsem, *müzli, *téliszalámi, *csirkemell sonka, *főtt tojás, *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2018. 07. 25.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *vaj, *dzsem, *müzli, *1 pár/fő főtt virsli mustárral és ketchuppal, *főtt tojás, *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2018. 07. 26.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *sajt, *vaj, *dzsem, *müzli, *téliszalámi, *csirkemell sonka, *szelő májas, *kőrözött, *főtt tojás, *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2018. 07. 27.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *vaj, *dzsem, *müzli, *sajtos tojásrántotta (2 db tojás, paprika, paradicsom, sajt reszelve), *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2018. 07. 28.: *1 db/fő szívószálas juice (2 dl-es), *3 db/fő pick szalámis és sonkás nagy zsemlés szendvics vegyesen, *kockasajt, *müzli szelet, *sport szelet, *1 db ásványvíz/fő (0,5 l-es) személyenként csomagolva
  • Tervezett ebédek:
    • 2018. 07. 23.: *3 db/fő szendvics (pick szalámis, sonkás, vegetáriánus), *cézár saláta, *3 dl/fő juice (min. 50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2018. 07. 24.: *zöldborsó leves, *Palermói csirkemell zöldséges rizzsel, *idei vegyes saláta, *túrós-meggyes rétes (cukrászdai), *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2018. 07. 25.: *Brokkoli krémleves gyöngy betéttel, *Hawaii csirkemell burgonyapürével, *paradicsomsaláta, *pálcikás jégkrém, *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2018. 07. 26.: *tárkonyos csirkeragu leves, *meggyel töltött túrógombóc vanília öntettel, *görög dinnye, *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2018. 07. 27.: *sajtkrém leves 3 sajttal, *mátrai borzas csirkemell steak burgonyával, *vitamin saláta joghurtos öntettel, *házi krémes (cukrászdai), *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
  • Tervezett vacsorák:
    • 2018. 07. 23.: *kemencés csirkecomb burgonyapürével, *tejfölös uborkasaláta, *sportszelet; *ásványvíz (0,5 l-es szénsavas és mentes)
    • 2018. 07. 24.: *milánói makaróni, *kókuszos szelet, *ásványvíz (0,5 l-es szénsavas és mentes)
    • 2018. 07. 25.: *sajtszeletek rántva kukoricás rizzsel, *áfonya mártás, majonéz, *nápolyi szelet, *ásványvíz (0,5 l-es szénsavas és mentes)
    • 2018. 07. 26.: *marhapörkölt galuskával/főtt burgonyával, *házi vegyes savanyúság, *házi kenyér, *ásványvíz (0,5 l-es szénsavas és mentes)
    • 2018. 07. 27.: *sajttal-sonkával töltött pulykamell tepsis burgonyával, *csemegeuborka, *mars szelet, *ásványvíz (0,5 l-es szénsavas és mentes)
  • Figyelem! Vállalkozónak igény esetén vegetáriánus, diétás, tejmentes, gluténmentes menüt is kell tudnia biztosítani.
  • A megadott menüsoroktól csak a szervező előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges eltérni.
  • Az ételeket porcelán tányérban, a leveseket tálakban, szabadszedéssel, az italokat üveg/porcelán poharakban kell felszolgálni.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE EFOP 3.2.5-17-2017-00014-es kódszámú, „MosT MIénk A PÁLYA!” c. projekt keretében catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Belső Szakmai Nap”
  • Időpont: 2018. augusztus 31.
  • 2018. augusztus 31-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 120 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola, Díszterem - 6722 Szeged, Szentháromság u. 2.
  • Szendvicsebéd: *4 db szendvics/fő (legalább 3 féle: Pick szalámis, sonkás, vegetáriánus) formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé + a hozzá való cukor, édesítő, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz, üdítő/fő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a négy részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: EFOP-3.5.1-16-2017-00004, „Duális és kooperatív képzések és azokat támogató szolgáltatások fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen” projekt.

2. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00005, „Ultragyors fizikai folyamatok atomokban, molekulákban, nanoszerkezetekben és biológiai rendszerekben" projekt.

4. részajánlati kör: EFOP-3.2.5-17-2017-00014, „MosT Miénk A PÁLYA” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 171 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 632 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 965 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 144 000,-Ft+ÁFA