Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ09224

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított hetvenkettedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ09224

Ajánlattételi határidő: 2018. június 13 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 4 turnusban: 1) 2018. jún. 18-22., 2) 2018. június 25-29., 3) 2018. július 2-6., 4) 2018. július 9-13.; 2. részajánlati kör: 2018. június 19.; 3. részajánlati kör: 2018. július 05.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE BTK Angoltanár-képző és Alkalmazott Nyelvészeti Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények: „EFOP 3.2.14-17, LÉNYEg – Nyári Nyelvi Foglalkozások”
  • Időpont: 4 turnusban: 1) 2018. jún. 18-22., 2) 2018. június 25-29., 3) 2018. július 2-6., 4) 2018. július 9-13.
  • Igényelt szolgáltatás részletezése, naponkénti bontásban:

1. turnus (reggeli alkalmanként tervezetten 6 fő részére, tízórai és szendvicsebéd alkalmanként tervezetten 146 fő részére):

Nap

Reggeli

Tízórai

Szendvicsebéd

2018. 06. 18. hétfő

x

x

x

2018. 06. 19. kedd

x

x

x

2018. 06. 20. szerda

x

x

x

2018. 06. 21. csütörtök

x

x

x

2018. 06. 22. péntek

x

x

x

2. turnus (reggeli alkalmanként tervezetten 1 fő részére, tízórai és szendvicsebéd alkalmanként tervezetten 106 fő részére):

Nap

Reggeli

Tízórai

Szendvicsebéd

2018. 06. 25. hétfő

x

x

x

2018. 06. 26. kedd

x

x

x

2018. 06. 27. szerda

x

x

x

2018. 06. 28. csütörtök

x

x

x

2018. 06. 29. péntek

x

x

x

3. turnus (reggeli alkalmanként tervezetten 3 fő részére, tízórai és szendvicsebéd alkalmanként tervezetten 58 fő részére):

Nap

Reggeli

Tízórai

Szendvicsebéd

2018. 07. 2. hétfő

x

x

x

2018. 07. 3. kedd

x

x

x

2018. 07. 4. szerda

x

x

x

2018. 07. 5. csütörtök

x

x

x

2018. 07. 6. péntek

x

x

x

4. turnus (tízórai és szendvicsebéd alkalmanként tervezetten 35 fő részére):

Nap

Tízórai

Szendvicsebéd

2018. 07. 9. hétfő

x

x

2018. 07. 10. kedd

x

x

2018. 07. 11. szerda

x

x

2018. 07. 12. csütörtök

x

x

2018. 07. 13. péntek

x

x

  • Vállalkozónak az étkezésekhez nem kell kiszolgáló személyzetet biztosítania. Vállalkozónak az étkezéseket a helyszínre kell szállítania a következő időpontokra: reggeli: 8:00; tízórai és szendvicsebéd: 10:00.
  • Helyszín: SZTE Bölcsészettudományi Kar, 2. em. 2105. iroda - 6722 Szeged, Egyetem utca 2.
  • Tervezett reggelik:
    • Hétfőnként minden turnusban (2018.06.18 + 06.25 + 07.02.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *méz, *vaj, *dzsem, *müzli szelet, *poharas joghurt, *péksütemény (ne zsemle legyen) személyenként csomagolva
    • Keddenként minden turnusban (2018.06.19 + 06.26. + 07.03.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *vaj, *téliszalámi, *csirkemell sonka, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *paprika személyenként csomagolva
    • Szerdánként minden turnusban (2018.06.20. + 06.27. + 07.04.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *méz, *vaj, *dzsem, *poharas joghurt, *péksütemény (ne zsemle legyen) személyenként csomagolva
    • Csütörtökönként minden turnusban (2018.06.21. + 06. 28. + 07.05.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *müzli szelet, *méz, *sajt, *vaj, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *uborka személyenként csomagolva
    • Péntekenként minden turnusban (2018.06.22. + 06.29. + 07.06.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *vaj, *dzsem, *téliszalámi, *csirkemell sonka, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *paprika személyenként csomagolva
  • Tervezett tízórai:
    • Hétfőnként minden turnusban (2018.06.18 + 06.25 + 07.02. + 07.09.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *15 dkg/fő vegyes gyümölcs (alma, banán, szőlő, cseresznye/meggy, barack), személyenként csomagolva
    • Keddenként minden turnusban (2018.06.19 + 06.26. + 07.03 + 07.10.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *15 dkg/fő vegyes gyümölcs (alma, banán, szőlő, cseresznye/meggy, barack), személyenként csomagolva
    • Szerdánként minden turnusban (2018.06.20. + 06.27. + 07.04. +07.11): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *15 dkg/fő vegyes gyümölcs (alma, banán, szőlő, cseresznye/meggy, barack), személyenként csomagolva
    • Csütörtökönként minden turnusban (2018.06.21. + 06.28. + 07.05. + 07.12.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *15 dkg/fő vegyes gyümölcs (alma, banán, szőlő, cseresznye/meggy, barack), személyenként csomagolva
    • Péntekenként minden turnusban (2018.06.22. + 06.29. + 07.06. +07.13): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *15 dkg/fő vegyes gyümölcs (alma, banán, szőlő, cseresznye/meggy, barack), személyenként csomagolva
  • Tervezett szendvicsebéd:
    • Hétfőnként minden turnusban (2018.06.18 + 06.25 + 07.02. + 07.09): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *2 db/fő előre csomagolt zsemle-szendvics (kétféle: sonkás, sajtos), *15 dkg/fő előre csomagolt friss, zöld saláta (sárgarépa, uborka, jégsaláta), személyenként csomagolva
    • Keddenként minden turnusban (2018. 06. 19 + 06.26. + 07.03. + 07.10.: *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *2 db/fő előre csomagolt zsemle-szendvics (kétféle: zöldséges, mozarellás), *15 dkg/fő előre csomagolt friss, zöld saláta (paradicsom, paprika, fejes saláta), személyenként csomagolva
    • Szerdánként minden turnusban (2018.06.20. + 06.27. + 07.04.+ 07.11.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *2 db/fő előre csomagolt zsemle-szendvics (kétféle sajtos), *15 dkg/fő előre csomagolt friss, zöld saláta (sárgarépa, paprika, uborka), személyenként csomagolva
    • Csütörtökönként minden turnusban (2018.06.21. + 06.28. + 07.05. + 07.12.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *2 db/fő előre csomagolt zsemle-szendvics (kétféle: szalámis, sajtos), *15 dkg/fő előre csomagolt friss, zöld saláta (paradicsom, fejes saláta, paprika), személyenként csomagolva
    • Péntekenként minden turnusban (2018. 06. 22. + 06.29. + 07.06. +07.13): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *2 db/fő előre csomagolt zsemle-szendvics (kétféle: májkrémes, mozarellás), *15 dkg/fő előre csomagolt friss, zöld saláta (paradicsom, répa, jégsaláta) személyenként csomagolva
  • Figyelem! Vállalkozónak igény esetén vegetáriánus, diétás, tejmentes, gluténmentes, szójamentes menüt is kell tudnia biztosítani.
  • A megadott menüsoroktól csak a szervező előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges eltérni.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ÚNKP projektzáró rendezvény”
  • Időpont: 2018. június 19.
  • 2018. június 19-én tervezetten 8:30 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Mérnöki Kar, Kiselőadó - 6724 Szeged Mars tér 7.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (kijevi csirkemell, rántott sajt, rántott gomba), a húsos és a vegetáriánus étel 70%-30% arányban legyen; *köretek (rizs, burgonya); *legalább 2 féle saláta (pl. franciasaláta, görög saláta); *Desszert (pld.: 10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbó, linzer); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A szolgáltatásba bele tartozik a helyszínen biztosított asztalok megterítése, porcelán tányérok, üvegpoharak, illetve fém evőeszközök biztosítása.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Diplomaátadó Ünnepség”
  • Időpont: 2018. július 05.
  • 2018. július 05-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ – Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *3 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: francia saláta, görög saláta, kevert zöldsaláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal min. 20 dkg/fő/össz. fajta: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, jérce finomfalatok, mini fasírt, mozzarella sajt bazsalikomos paradicsommal; *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (húsos: cserzy tekercs mandulás bundában /sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác/; hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, aranysárgára sült pulykamell sonkával és sajttal töltve; vegetáriánus: pld.: rántott camembert falatok áfonya öntettel, rántott gomba, rántott karfiol); *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: zöldséges rizs, almás burgonyakrokett, párolt zöldségek; *2 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pld.: fahéjas almával töltött palacsinta karamell öntettel, pohárdesszert fagylalttal); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé; *0,2 l/fő Törley pezsgő (száraz, félszáraz, alkoholmentes); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Aranyszélű porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
    • Svédasztal felkasírozása. Kongresszusi teremben is az elnöki asztal felkasírozása az ünnepség előtt. 4 db pohár/4-4 db ásványvíz biztosítása 10 órás, ill. 14 órás ünnepségre (mentes és 0,5 l-es kiszerelésű).
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a három részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: EFOP-3.2.14-17-2017-00001, „Legyen Élmény a Nyelvtanulás Együtt (LÉNYEg) Élményalapú nyelvtanulás és nyelvoktatás középiskolás diákok, nyelvtanárok és a Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak és oktatóinak részvételével” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 1 214 750,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 149 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 210 000,-Ft+ÁFA