Ajánlat sorszáma:
SZTE/2018/PSZ09224
Ajánlattételi határidő: 2018. június 13 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 4 turnusban: 1) 2018. jún. 18-22., 2) 2018. június 25-29., 3) 2018. július 2-6., 4) 2018. július 9-13.; 2. részajánlati kör: 2018. június 19.; 3. részajánlati kör: 2018. július 05.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE BTK Angoltanár-képző és Alkalmazott Nyelvészeti Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvények: „EFOP 3.2.14-17, LÉNYEg – Nyári Nyelvi Foglalkozások”
- Időpont: 4 turnusban: 1) 2018. jún. 18-22., 2) 2018. június 25-29., 3) 2018. július 2-6., 4) 2018. július 9-13.
- Igényelt szolgáltatás részletezése, naponkénti bontásban:
1. turnus (reggeli alkalmanként tervezetten 6 fő részére, tízórai és szendvicsebéd alkalmanként tervezetten 146 fő részére):
Nap
|
Reggeli
|
Tízórai
|
Szendvicsebéd
|
2018. 06. 18. hétfő
|
x
|
x
|
x
|
2018. 06. 19. kedd
|
x
|
x
|
x
|
2018. 06. 20. szerda
|
x
|
x
|
x
|
2018. 06. 21. csütörtök
|
x
|
x
|
x
|
2018. 06. 22. péntek
|
x
|
x
|
x
|
2. turnus (reggeli alkalmanként tervezetten 1 fő részére, tízórai és szendvicsebéd alkalmanként tervezetten 106 fő részére):
Nap
|
Reggeli
|
Tízórai
|
Szendvicsebéd
|
2018. 06. 25. hétfő
|
x
|
x
|
x
|
2018. 06. 26. kedd
|
x
|
x
|
x
|
2018. 06. 27. szerda
|
x
|
x
|
x
|
2018. 06. 28. csütörtök
|
x
|
x
|
x
|
2018. 06. 29. péntek
|
x
|
x
|
x
|
3. turnus (reggeli alkalmanként tervezetten 3 fő részére, tízórai és szendvicsebéd alkalmanként tervezetten 58 fő részére):
Nap
|
Reggeli
|
Tízórai
|
Szendvicsebéd
|
2018. 07. 2. hétfő
|
x
|
x
|
x
|
2018. 07. 3. kedd
|
x
|
x
|
x
|
2018. 07. 4. szerda
|
x
|
x
|
x
|
2018. 07. 5. csütörtök
|
x
|
x
|
x
|
2018. 07. 6. péntek
|
x
|
x
|
x
|
4. turnus (tízórai és szendvicsebéd alkalmanként tervezetten 35 fő részére):
Nap
|
Tízórai
|
Szendvicsebéd
|
2018. 07. 9. hétfő
|
x
|
x
|
2018. 07. 10. kedd
|
x
|
x
|
2018. 07. 11. szerda
|
x
|
x
|
2018. 07. 12. csütörtök
|
x
|
x
|
2018. 07. 13. péntek
|
x
|
x
|
- Vállalkozónak az étkezésekhez nem kell kiszolgáló személyzetet biztosítania. Vállalkozónak az étkezéseket a helyszínre kell szállítania a következő időpontokra: reggeli: 8:00; tízórai és szendvicsebéd: 10:00.
- Helyszín: SZTE Bölcsészettudományi Kar, 2. em. 2105. iroda - 6722 Szeged, Egyetem utca 2.
-
Tervezett reggelik:
- Hétfőnként minden turnusban (2018.06.18 + 06.25 + 07.02.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *méz, *vaj, *dzsem, *müzli szelet, *poharas joghurt, *péksütemény (ne zsemle legyen) személyenként csomagolva
- Keddenként minden turnusban (2018.06.19 + 06.26. + 07.03.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *vaj, *téliszalámi, *csirkemell sonka, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *paprika személyenként csomagolva
- Szerdánként minden turnusban (2018.06.20. + 06.27. + 07.04.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *méz, *vaj, *dzsem, *poharas joghurt, *péksütemény (ne zsemle legyen) személyenként csomagolva
- Csütörtökönként minden turnusban (2018.06.21. + 06. 28. + 07.05.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *müzli szelet, *méz, *sajt, *vaj, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *uborka személyenként csomagolva
- Péntekenként minden turnusban (2018.06.22. + 06.29. + 07.06.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *vaj, *dzsem, *téliszalámi, *csirkemell sonka, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *paprika személyenként csomagolva
-
Tervezett tízórai:
- Hétfőnként minden turnusban (2018.06.18 + 06.25 + 07.02. + 07.09.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *15 dkg/fő vegyes gyümölcs (alma, banán, szőlő, cseresznye/meggy, barack), személyenként csomagolva
- Keddenként minden turnusban (2018.06.19 + 06.26. + 07.03 + 07.10.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *15 dkg/fő vegyes gyümölcs (alma, banán, szőlő, cseresznye/meggy, barack), személyenként csomagolva
- Szerdánként minden turnusban (2018.06.20. + 06.27. + 07.04. +07.11): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *15 dkg/fő vegyes gyümölcs (alma, banán, szőlő, cseresznye/meggy, barack), személyenként csomagolva
- Csütörtökönként minden turnusban (2018.06.21. + 06.28. + 07.05. + 07.12.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *15 dkg/fő vegyes gyümölcs (alma, banán, szőlő, cseresznye/meggy, barack), személyenként csomagolva
- Péntekenként minden turnusban (2018.06.22. + 06.29. + 07.06. +07.13): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *15 dkg/fő vegyes gyümölcs (alma, banán, szőlő, cseresznye/meggy, barack), személyenként csomagolva
-
Tervezett szendvicsebéd:
- Hétfőnként minden turnusban (2018.06.18 + 06.25 + 07.02. + 07.09): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *2 db/fő előre csomagolt zsemle-szendvics (kétféle: sonkás, sajtos), *15 dkg/fő előre csomagolt friss, zöld saláta (sárgarépa, uborka, jégsaláta), személyenként csomagolva
- Keddenként minden turnusban (2018. 06. 19 + 06.26. + 07.03. + 07.10.: *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *2 db/fő előre csomagolt zsemle-szendvics (kétféle: zöldséges, mozarellás), *15 dkg/fő előre csomagolt friss, zöld saláta (paradicsom, paprika, fejes saláta), személyenként csomagolva
- Szerdánként minden turnusban (2018.06.20. + 06.27. + 07.04.+ 07.11.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *2 db/fő előre csomagolt zsemle-szendvics (kétféle sajtos), *15 dkg/fő előre csomagolt friss, zöld saláta (sárgarépa, paprika, uborka), személyenként csomagolva
- Csütörtökönként minden turnusban (2018.06.21. + 06.28. + 07.05. + 07.12.): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *2 db/fő előre csomagolt zsemle-szendvics (kétféle: szalámis, sajtos), *15 dkg/fő előre csomagolt friss, zöld saláta (paradicsom, fejes saláta, paprika), személyenként csomagolva
- Péntekenként minden turnusban (2018. 06. 22. + 06.29. + 07.06. +07.13): *0,5 l/fő szénsavmentes ásványvíz, *2 db/fő előre csomagolt zsemle-szendvics (kétféle: májkrémes, mozarellás), *15 dkg/fő előre csomagolt friss, zöld saláta (paradicsom, répa, jégsaláta) személyenként csomagolva
- Figyelem! Vállalkozónak igény esetén vegetáriánus, diétás, tejmentes, gluténmentes, szójamentes menüt is kell tudnia biztosítani.
- A megadott menüsoroktól csak a szervező előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges eltérni.
- Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „ÚNKP projektzáró rendezvény”
- Időpont: 2018. június 19.
- 2018. június 19-én tervezetten 8:30 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Mérnöki Kar, Kiselőadó - 6724 Szeged Mars tér 7.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (kijevi csirkemell, rántott sajt, rántott gomba), a húsos és a vegetáriánus étel 70%-30% arányban legyen; *köretek (rizs, burgonya); *legalább 2 féle saláta (pl. franciasaláta, görög saláta); *Desszert (pld.: 10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbó, linzer); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- A szolgáltatásba bele tartozik a helyszínen biztosított asztalok megterítése, porcelán tányérok, üvegpoharak, illetve fém evőeszközök biztosítása.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Diplomaátadó Ünnepség”
- Időpont: 2018. július 05.
- 2018. július 05-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ – Szeged, Ady tér 10.
-
Meleg állófogadás: *3 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: francia saláta, görög saláta, kevert zöldsaláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal min. 20 dkg/fő/össz. fajta: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, jérce finomfalatok, mini fasírt, mozzarella sajt bazsalikomos paradicsommal; *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (húsos: cserzy tekercs mandulás bundában /sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác/; hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, aranysárgára sült pulykamell sonkával és sajttal töltve; vegetáriánus: pld.: rántott camembert falatok áfonya öntettel, rántott gomba, rántott karfiol); *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: zöldséges rizs, almás burgonyakrokett, párolt zöldségek; *2 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pld.: fahéjas almával töltött palacsinta karamell öntettel, pohárdesszert fagylalttal); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé; *0,2 l/fő Törley pezsgő (száraz, félszáraz, alkoholmentes); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Tárgyi feltételek:
- Üveg vizes/üdítős talpas poharak
- Aranyszélű porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
- Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
- Frissen főzött kávé, így kávégép
- megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
- Svédasztal felkasírozása. Kongresszusi teremben is az elnöki asztal felkasírozása az ünnepség előtt. 4 db pohár/4-4 db ásványvíz biztosítása 10 órás, ill. 14 órás ünnepségre (mentes és 0,5 l-es kiszerelésű).
- Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
- Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a három részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Pályázati forrás:
1. részajánlati kör: EFOP-3.2.14-17-2017-00001, „Legyen Élmény a Nyelvtanulás Együtt (LÉNYEg) Élményalapú nyelvtanulás és nyelvoktatás középiskolás diákok, nyelvtanárok és a Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak és oktatóinak részvételével” projekt.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 1 214 750,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 149 500,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 210 000,-Ft+ÁFA