Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ09225

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított hetvenharmadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ09225

Ajánlattételi határidő: 2018. június 18 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. június 22.; 2. részajánlati kör: 2018. jún. 25., 26., 27., 28. és júl. 02.; 3. részajánlati kör: 2018. június 26.-27.; 4. részajánlati kör: 2018. június 30.; 5. részajánlati kör: 2018. július 02.; 6. részajánlati kör: 2018. július 06.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Élettani Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények: „Egyetemi PhD nap”
  • Időpont: 2018. június 22.
  • 2018. június 22-én 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: 6720 Szeged Dóm tér 10.
  • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus); *Desszert (pl: minirétes, zserbó, gyümölcs szelet); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsicola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással!
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Záróvizsgák”
  • Időpont: 2018. jún. 25., 26., 27., 28. és júl. 02.
  • Helyszín: SZTE Állam- és Jogtudományi Kar épület, fsz. 14-es iroda - Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Tervezetten összesen 117 db, és 2 kg pogácsa biztosítása, az alábbi részletezés szerint:

Dátum

szállítandó termékek

06. 25. Hétfő

15 db sonkás szendvics

15 db szalámis szendvics

1 kg pogácsa

06. 26. Kedd

22 db sonkás szendvics

23 db szalámis szendvics

1 kg pogácsa

06. 27. Szerda

15 db sonkás szendvics

-

06. 28. Csütörtök

15 db szalámis szendvics

-

07. 02. Hétfő

12 db szalámis szendvics

-

  • A termékeket minden reggel 8.00 órára kell leszállítani a helyszínre.
  • Vállalkozónak nem kell kiszolgáló személyzetet biztosítania.
  • A szendvicseket fémtálcán kérjük szállítani, fóliázva, evő- és étkészletre nem tartunk igényt!
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE TTIK Bolyai Intézet részére catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Szeged Dynamics Days: Stability theory with applications in life sciences”
  • Időpont: 2018. június 26.-27.
  • 2018. június 26-án tervezetten 9:00-10:00 és 15:30-16:00 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, tervezetten 12:30-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, valamint tervezetten 18:30-22:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos tálalású meleg vacsora, ültetett formában történő lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére.
  • 2018. június 27-én tervezetten 10:30-11:00 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:45-13:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére.
  • Helyszín: MTA SZAB Székház, földszint - 6720 Szeged, Somogyi u. 7.
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Kávészünet: *5 dkg/fő pogácsa (sajtos, burgonyás, tepertős); kapros, túrós falatok stb. felváltva; nem Fornetti!; *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl.: mini zserbó; mini linzer stb); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő: 4 féle: szalámis (Pick – paprikás és natúr), sonkás és vegetáriánus; 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 db rétes/fő (almás, meggyes); *Gyümölcs: alma, körte, banán; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásv.: szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, narancs, rostos üdítő: őszibarack, narancs, min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *2 féle saláta: görög saláta, francia saláta; *3 féle hideg főétel: mini fasírt, kolbásszal töltött karaj, csirkecomb (alsó) roston; *sajttál (legalább 5 féle sajtból); *bagett (magvas és normál, szeletelve); *3 db mini képviselőfánk/fő; *Gyümölcs: alma, szőlő, banán; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásv.: szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, narancs, rostos üdítő: őszibarack, narancs, min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos vacsora: *Leves: Tárkonyos pulykaraguleves túrógombóccal; Főételek: Rántott camembert áfonyamártással, Grillezett csirkemell mozzarellával, paradicsommal, Fűszeres fogasfilé roston, Hagymás rostélyos; *Köretek: steak burgonya, burgonyakrokett, párolt zöldköret; *Saláta: friss saláta joghurtos öntettel; *Savanyúság: csemege uborka; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, narancs, gyömbér, rostos üdítő: őszibarack, narancs, min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • A szüneteknél asztalterítő biztosítása
    • A szüneteknél üvegpoharak, porcelán tányérok, evőeszközök biztosítása
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Kétrétegű szalvéta biztosítása
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Orvosdoktor avatás”
  • Időpont: 2018. június 30.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • 2018. június 30-án 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás, 6 alkalommal kávészünet, 3 alkalommal pezsgőztetés lebonyolítása, az alábbi részletezés szerint:

Helyszín

Időpont

Étel-ital

Tervezett létszám

Kongresszusi terem

08:30

30 db üveg vizespohár

30 db 0,5 l-es mentes ásványvíz

30 db 0,5 l-es szénsavas ásványvíz

 

Kiállítási tér

08:30

Kávészünet

20 fő

Nagyelőadó

08:30

Kávészünet

20 fő

Kiállítási tér

11:00

Pezsgőztetés

Kávészünet

20 fő

20 fő

Nagyelőadó

11:00

Kávészünet

20 fő

Kiállítási tér

11:00-től 13:00-ig

Svédasztalos meleg állófogadás

30 fő

Kiállítási tér

14:00

Pezsgőztetés

Kávészünet

20 fő

20 fő

Nagyelőadó

14:00

Kávészünet

20 fő

Kiállítási tér

17:00

Pezsgőztetés

Svédasztalos hideg állófogadás

30 fő

30 fő

  • Vállalkozónak az étkezések alatt legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Vállalkozónak az állófogadásokhoz megfelelő számú könyöklőt kell biztosítania.
  • Pezsgőztetés: *1 pohár/fő pezsgő (Törley vagy BB, száraz, édes, alkoholmentes vegyesen) üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *Levesek: Hideg gyümölcskrémleves, Tárkonyos csirkeraguleves; *Főételek: Aszalt gyümölccsel és sajttal töltött csirkemell mártással, Marhapörkölt galuskával, Spenótos lasagne besamel mártással; *köretek (rizs, burgonya); *legalább 2 féle saláta; *Desszert: Tiramisu (nem poharas), Rétesek; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *hideg saláták (3 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta, tésztasaláta); *hidegtálak (csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: rétesek, zserbó, kókuszgolyó); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Továbbá: 30 db üveg vizespohár, 30 db 0,5 l-es mentes ásványvíz, 30 db 0,5 l-es szénsavas ásványvíz biztosítása.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket/pezsgőztetést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Bűnügyi Tudományok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Comparative Criminal Law Seminar: Observations of Reformed Criminal Procedures” c. workshop
  • Időpont: 2018. július 02.
  • 2018. július 02-án tervezetten 18:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 35 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Állam- és Jogtudományi Kar épület, III. em. Társalgó - Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE Bölcsészettudományi Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Diplomaosztó - fogadás”
  • Időpont: 2018. július 06.
  • 2018. július 06-án tervezetten 12:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK Alagsor I. terem - Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *előétel: Hortobágyi húsos palacsinta; *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, halból (halpaprikás) készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (riz-bizi, csúsza, texas-burgonya, ); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *1 dl Törley pezsgő/fő (félszáraz, édes és alkoholmentes vegyesen); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca-cola, vagy pepsi- cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a létszámnak megfelelő számú borospoharat biztosítani a rendezvény idejére.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hat részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00009, „Az orvos-, egészségtudományi- és gyógyszerészképzés tudományos műhelyeinek fejlesztése” projekt.

3. részajánlati kör: EFOP-3.6.1-16-2016-00008, „Intelligens élettudományi technológiák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve” projekt.

5. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 37 375,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 45 950,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 443 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 376 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 90 650,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 74 400,-Ft+ÁFA