Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ09226

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított hetvennegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ09226

Ajánlattételi határidő: 2018. június 19 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. június 21.; 2. részajánlati kör: 2018. június 29.; 3. részajánlati kör: 2018. július 01.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Vállalkozás mint életforma, EFOP3.5.1. projektrendezvény”
  • Időpont: 2018. június 21.
  • 2018. június 21-én tervezetten 19.30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 részére
  • Vállalkozónak az étkezés alatt legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar épület, Aula – 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Mérnöki Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Mérnökavató –Diplomaátadó Ünnepség”
  • Időpont: 2018. június 29.
  • 2018. június 29-én 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ, I. előadó - Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *legalább min. 3 fajta főétel, melynek 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (húsos: cserzy tekercs mandulás bundában ( sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác); hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, aranysárgára sült pulykamell, sonkával, sajttal töltve; vegetáriánus: pld.: rántott camembert falatok áfonya öntettel, rántott gomba, rántott karfiol); *köretek: zöldséges rizs, almás burgonyakrokett, párolt zöldségek; *legalább 2 féle saláta (csemegeuborka, kevert zöld saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos, Douwe Egberts Omnia) tejszínnel; *Desszert 1 db/fő (pld.: fahéjas almával töltött palacsinta- karamell öntettel, pohárdesszert fagylalttal); *0,3 l üdítő/fő (rostos üdítő: pl. őszibarack, körte minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas); *0,2 l pezsgő/fő (Törley vagy BB fehér száraz pezsgő és fehér alkoholmentes pezsgő 1/3 és 2/3 arányban)
    • Tárgyi feltételek:
      • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
      • Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie poharas adagolással
      • Aranyszélű porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
      • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló
      • Frissen főzött kávé, kávégép biztosítása
      • megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
      • Svédasztal felkasírozása (Kongresszusi teremben is az elnöki asztal felkasírozása az ünnepség előtt, 4 db pohár/4-4 db ásványvíz biztosítása a 10 órás, illetve a 14 órás ünnepségre (mentes; kicsi kiszerelésű: 0,5 l/fő)
      • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
      • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
    • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE GYTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GYTK gyógyszerészdoktor avató ünnepség”
  • Időpont: 2018. július 01.
  • 2018. július 01-én tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ - Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *Főételek: Celsea töltött szelet (sertés karaj spec. sonkával és füstölt sajttal töltve, sörtésztában sütve) vegyes körettel és tartármártással, Görögös csirkemell roston sütve (rajta sült paradicsom, mozarella sajt szelet görögös fűszerezéssel, hozzá tzatziki saláta) vegyes körettel, Harcsapaprikás túróscsuszával, Töltött gombafejek és karfiolrózsák rántva párolt zöldséggel, tartármártással; *Saláta: Friss, vágott saláta, tavaszi kerti fűszer dresszinggel; *10 dkg/fő vegyes édes apró cukrászsütemény; *Gyümölcskosá; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 pohár /fő pezsgő (Törley vagy B száraz és édes); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, Coca light, vagy Pepsi, Pepsi light, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a három részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: EFOP-3.5.1-16-2017-00004, „Duális és kooperatív képzések és azokat támogató szolgáltatások fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 233 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 218 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 114 000,-Ft+ÁFA