Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ09193

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított hatvannegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ09193

Ajánlattételi határidő: 2018. május 11 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. május 17.; 2. részajánlati kör: 2018. május 17.; 3. részajánlati kör: 2018. május 26-27.; 4. részajánlati kör: 2018. június 29.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Német képzés II. évfolyam búcsú party”
  • Időpont: 2018. május 17.
  • 2018. május 17-én tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal pezsgőztetés, valamint tervezetten 18:30 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 280 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 10 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Vállalkozónak az előkészítést/terítést 17.30 óráig kell teljesítenie.
  • Vállalkozónak az állófogadáshoz megfelelő számú könyöklőt kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE TIK, Aula 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Pezsgőztetés: *1 pohár/fő pezsgő (Törley vagy BB, száraz, édes, alkoholmentes vegyesen) üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *hideg saláták (3 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta, tésztasaláta); *hidegtálak (csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: rétesek, zserbó, kókuszgolyó); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a rendezvény menetrendjét, az előkészítés/terítés elrendezését és a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Gyógyszerésztudományi Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények: „ÚNKP 2017-2018 évi rendezvény”
  • Időpont: 2018. május 17.
  • 2018. május 17-én tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 75 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE GYTK Dékáni Hivatal – 6720 Szeged, Zrínyi u. 9.
  • Szendvicsebéd: *Gyümölcstál (idény jellegű és déli gyümölcs); *5 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), pármai sonkás, vegetáriánus: kőrözött, vagy sajtos) friss bagett kenyérből, díszítéssel; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE GYTK Szakképzési és Továbbképzési Iroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Hét Csillagos Gyógyszerész” kötelező szinten-tartó továbbképzés
  • Időpont: 2018. május 26-27.
  • 2018. május 26-án tervezetten 13:45 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd I., és 2018. május 27-én tervezetten 11:15 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd II. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gyógyszerésztudományi Kar ép. 1. em. II. tanterem – 6720 Szeged, Eötvös u. 6.
  • Szendvicsebéd I.: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); 0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd II.: *2 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); 0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Fogorvostudományi Kar részére catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Fogorvostan hallgatók avatása”
  • Időpont: 2018. június 29.
  • 2018. június 29-én 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, valamint 1 alkalommal pezsgőztetés lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Pezsgőztetés: 0,1 l/fő pezsgő/fő (Törley, vagy BB)
  • Meleg állófogadás: *Főételek hozzá illő körettel: Négymagvas pulykamell szerecsendiós burgonyapürével, Óvári sertésborda (roston sertésborda, hagyma, gomba, sonka, sajt) tavaszi párolt rizzsel, Hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártásban, Mozarellás csirkecombfilé zöldkörettel, Tiszai harcsapaprikás túrós csuszával és töpörtyűvel, Rántott camembert áfonya lekvárral; *Saláták: Görög saláta fetával, Waldorf saláta dióval; *Gyümölcstál: alma, banán, szőlő, eper, ananász, mandarin; Desszertek: Brownie friss mangóval és egzotikus gyümölcs öntettel, Amaretti kekszmorzsán fehércsokoládés mascarpone krémmel, Earl Grey tejcsokoládé lágy citromkrémmel, Mini rétesek (almás, túrós, meggyes, diós); *0,2 l/fő Törley pezsgő; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,5 l/fő ásványvíz. üdítő vegyesen (ásványvíz: mentes és szénsavas; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a négy részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 904 400,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 183 750,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 273 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 270 000,-Ft+ÁFA