Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ09197

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított hatvannyolcadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ09197

Ajánlattételi határidő: 2018. május 24 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. május 30-tól 2018. június 01-ig; 2. részajánlati kör: 2018. június 05.; 3. részajánlati kör: 2018. június 13.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Politológiai Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények: „11th Central and Eastern European Communication and Media Conference”
  • Időpont: 2018. május 30-tól 2018. június 01-ig
  • Igényelt szolgáltatás részletezése, naponkénti bontásban:

 

Dátum

Catering szolg. típusa

május 30.

május 31.

június 01.

Egyszerű kávészünet

1 alk.×120 fő

1 alk.×120 fő

 

Extra kávészünet

1 alk.×120 fő

1 alk.×120 fő

1 alk.×100 fő

Szendvicsebéd

1 alk.×120 fő

1 alk.×120 fő

1 alk.×100 fő

Meleg állófogadás

1 alk.×130 fő

 

 

  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra földszint ruhatár, aula tere és a kamaraterem - Szeged, Kálvária sgt. 23.
  • Egyszerű kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,2 l/fő poharas üdítő rostos (narancs, őszibarack) és szénsavas (narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Extra kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti, glutén- és laktózmentes is); *10 dkg/fő pogácsa (sajtos, burgonyás, tepertős); *10 dkg/fő vegyes sós sütemény (magvas csavart, kapros-túrós és húsos falatka, valamint legalább 10 % glutén- és laktózmentes sós sütemény); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,2 l/fő poharas üdítő rostos (narancs, őszibarack) és szénsavas (narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pl.: francia saláta, cézár saláta, görög saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus és glutén- és laktózmentes is) formakenyérből, fele arányban teljes kiőrlésű lisztből készített kenyér; *2,5 dl/fő leves (pl. hideg gyümölcsleves, meleg zöldségkrémleves, erőleves, glutén- és laktózmentes is); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós, glutén- és laktózmentes is); *gyümölcstál (15 dkg gyümölcs/fő – alma, körte, banán, mandarin, stb. darabolva, szeletelve, ízlésesen tálalva 1 adagos nyársakon vagy kis tálkákban); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 4 féle hideg előétel (pl. csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, hideg libamáj zsírjában); *péksütemény (pl. olivás bagett, aszalt paradicsomos ciabatta, legyen benne glutén- és laktózmentes péksütemény, szeletelt teljes kiőrlésű formakenyér is); *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből (pl. mini töltött káposzta), halból (harcsapaprikás) készült, valamint vegetáriánus és glutén- illetve laktózmentes ételt); *köretek (rizs, burgonya, grillezett vegyes zöldség); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög, friss idény saláta); *desszert (pl.: somlói galuska, madártej, gundel palacsinta, pohárkrém, valamint glutén- illetve laktózmentes sütemény); *A fogadás elején 1 pohár/ fő pezsgő (édes, száraz és alkoholmentes); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé cukorral, tejszínnel; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú; szénsavas üdítő: pl. narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light cola); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással..
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Oktatási Rektorhelyettes Titkársága részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Pedagógusnapi köszöntés”
  • Időpont: 2018. június 05.
  • 2018. június 05-én tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 80 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, fszt. Átrium – Szeged, Dugonics tér 13.
  • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *Gyümölcstálak; *1 pohár pezsgő/fő (Törley, vagy BB); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles térítésmentesen a létszámnak megfelelő számú könyöklőt biztosítani a rendezvény idejére.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Magyar Jogtörténeti Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Polish-Hungarian Legal History Student workshop”
  • Időpont: 2018. június 13.
  • 2018. június 13-án tervezetten 9:30 és 15:15 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, tervezetten 12:15 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, valamint tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 20 fő részére
  • Vállalkozónak a szendvicsebédhez/kávészünetekhez legalább 1 fő, a meleg állófogadáshoz legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • Kávészünetek és szendvicsebéd: SZAB Székház - 6720 Szeged, Somogyi u. 7.
    • Meleg állófogadás: SZTE ÁJTK Kari Társalgó (3. emelet) - 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő sós sütemény: mini sajtroló, túrós-, sajtos-, és krumplis pogácsa; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé, tej, kávétejszín, édesítőszer, cukor; *1 adag/fő tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítők: 50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *2 féle saláta: Waldorf, illetve virslis-majonézes tésztasaláta (a virsli minimum 70%-os hústartalmú legyen); *3 db/fő mini szendvicsek teljes- és nem teljes kiőrlésű pékáruból (pl. bagett , Erzsébet kenyér) min. 3 féle (vegetáriánus + pl. kolbászkrémes, szalámis, sonkás, sajtos); *10 dkg/fő sós sütemény: mini sajtroló, pogácsák (60% sós); *10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó (40% édes sütemény); 1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé, tej, kávétejszín, édesítőszer, cukor; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes /30-30 %-ban az összes üdítőt tekintve/; Coca Cola, rostos narancslé /20-20%-os arányban az összes üdítőt tekintve/). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizibizi, steakburgonya); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, uborka saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; 10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a három részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. és 3. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 1 360 300,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 105 600,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 113 000,-Ft+ÁFA