Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ09053

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított ötvenhatodik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ09053

Ajánlattételi határidő: 2018. április 09 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. április 13-14.; 2. részajánlati kör: 2018. április 20.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Jakucs László Földrajzverseny döntő”
  • Időpontok: 2018. április 13-14.
  • 2018. április 13-án tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 88 fő részére
  • 2018. április 14-én tervezetten 07:00 és 11:30 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávé biztosítása, egyik alkalommal tervezetten 40 fő, másik alkalommal tervezetten 25 fő részére, tervezetten 07:00 órától 1 alkalommal reggeli lebonyolítása tervezetten 80 fő részére, valamint tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • 2018. 04. 13.: beszerzés alatt, a nyertes ajánlattevővel később kerül egyeztetésre
    • 2018. 04. 14.: SZTE TTIK – Szeged, Egyetem u. 2-6. I. em. tanszéki folyosó, ill. tantermek
  • Kávé: *1 adag kávé/fő frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral, édesítőszerrel
  • Reggeli: *kalács; *péksütemény; *vaj; *sajt; *felvágott; *méz; *zöldség; *0,2 l/fő meleg ital (tej, kakaó, tea); *ásványvíz
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta (pld.: franciasaláta, cézár saláta); *3 db/fő szendvics (lagalább 3 féle: Pick szalámis, sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os formakenyérből; *Desszert: mini rétesek: meggyes, almás, túrós, vagy palacsinta; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel, minimálisan az alábbi tartalommal: szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus étel; *Köretek: rizs, burgonya; *legalább 2 féle saláta (pld.: zöldsaláta, uborka); *Desszert (pld.: somlói galuska, palacsinta); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs); 0,3 l/fő ásványvíz (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE EFOP 3.2.5-17-2017-00014-es kódszámú, „MosT MIénk A PÁLYA!” c. projekt keretében catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Diáklaborok szerepe a tanórán kívüli természettudományos nevelésben” regionális természettudományos műhelykonferencia
  • Időpont: 2018. április 20.
  • 2018. április 20-án tervezetten 09:00, 10:50 és 15:30 órától 1-1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, egyik alkalommal tervezetten 40 fő, másik 2 alkalommal, alkalmanként tervezetten 80 fő részére, valamint tervezetten 12:50 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 80 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez/étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola, Díszterem - 6722 Szeged, Szentháromság u. 2.
  • Kávészünet: *5 dkg/fő friss pogácsa – nem zacskós (sajtos, burgonyás vegyesen); *0,4 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes vegyesen, az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással); *1 adag/fő frissen főzött kávé + a hozzá való cukor, édesítő, tejszín (nem termoszos). Vállalkozó köteles a megmaradt ásványvizet, pogácsát és kávét elérhetővé tenni a rendezvény résztvevőinek a rendezvény végéig.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *legalább 4 féle meleg főétel: marhapörkölt, grillezett csirkemell, aszalt szilvával és camemberttel töltött pulykamell, rántott sajt/zöldségek; *köretek: galuska, párolt rizs, steakburgonya, angol köret; *saláta: csemegeuborka, görög saláta, *desszert: Gundel-palacsinta, mini rétes, mini zserbó/Ischler; *péksütemény, kenyér; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, édesítővel, tejszínnel; *0,5 l ásványvíz, üdítő/fő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészüneteket/étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: EFOP-3.4.4-16-2017-00015, „A Szegedi Tudományegyetem készségfejlesztő és kommunikációs programjainak megvalósítása a felsőoktatásba való bekerülés előmozdítására és az MTMI szakok népszerűsítésére” projekt.

2. részajánlati kör: EFOP 3.2.5-17-2017-00014, „MosT MIénk A PÁLYA!” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 362 400,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 272 000,-Ft+ÁFA