Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ09054

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított hatvanegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ09054

Ajánlattételi határidő: 2018. április 21 11:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. április 27.; 2. részajánlati kör: 2018. május 17.; 3. részajánlati kör: 2018. május 17.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Egészség-gazdaságtani Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények: „EEE project multiplier event”
  • Időpont: 2018. április 27.
  • 2018. április 27-én tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, valamint tervezetten 14:00 és 15:45 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE GTK épület, 007-es terem és aula - Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Svédasztalos meleg ebéd: *2 fajta leves (1 húsos, 1 vegetáriánus); *2 fajta hideg előétel; *2 féle meleg főétel (1 húsos, 1 vegetáriánus); *2 fajta köret; *2 féle saláta; *2 féle desszert; *savanyúság (káposzta, uborka); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral; *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő mini rétes; *2 féle pohárkrém/pohárdesszert; *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, Min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással
  • Vállalkozó feladata a helyszín berendezése (10 db könyöklő) és kasírozása.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- evő- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket, kasírozást és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Civilisztikai Tudományok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Kemenes Béla emlékülés”
  • Időpont: 2018. május 17.
  • 2018. május 17-én tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, III. em. Kari társalgó - 6720 Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Szendvicsebéd: *5 db szendvics/fő nagyobb bagettből (legalább 3 féle: sajtos, sonkás, vegetáriánus camambert sajttal (vagy kőrözöttel) és csírával); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbó, linzer, +1 fajta aprósütemény); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral; *0,4 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas, mentes; rostos üdítő: narancs, őszibarack min. 25 %-os gyümölcstartalmú; szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Bűnügyi Tudományok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Országos Büntetőjogi Perbeszédverseny”
  • Időpont: 2018. május 17.
  • 2018. május 17-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: Szegedi Ítélőtábla - Szeged, Sóhordó utca 5.
  • Meleg ételes állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya,); *legalább 2 féle saláta (pl. franciasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével. Dr. Gácsi Anett egyetemi adjunktus SZTE ÁJTK BTI, tel: 544-501, mobil: 20/2530503, email: gacsi.anett@juris.u-szeged.hu
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a három részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: 2016-1-DE01-KA203-002899, „Erasmus+ /Embedding Entrepreneurship Education/ Szektorközi regionális együttműködés kialakítása” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 310 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 52 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 87 600,-Ft+ÁFA