Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ09046

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított ötvenötödik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ09046

Ajánlattételi határidő: 2018. április 04 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. április 09-12.; 2. részajánlati kör: 2018. április 13-14.; 3. részajánlati kör: 2018. április 20. és 2018. április 23.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GTK Nemzetközi Hét”
  • Időpont: 2018. április 09-12.
  • 2018. április 09-én tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg vacsora lebonyolítása tervezetten 85 fő részére.
  • 2018. április 10-én tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása tervezetten 85 fő részére.
  • 2018. április 11-én tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd, valamint tervezetten 19:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg vacsora lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 85 fő részére.
  • 2018. április 12-én tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása tervezetten 85 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • A 2018. április 11-én tartandó vacsora esetében a rendezvény helyszín berendezése a Vállalkozó feladata, az alábbiak szerint:
    • 90 db elegáns szék, 10 db körasztal, 2 db könyöklő, terítők, kasírozás
  • A többi SZTE GTK épületben tartandó étkezés esetében a rendezvény helyszín berendezése a Vállalkozó feladata, az alábbiak szerint:
    • 10 db könyöklő, terítők, kasírozás
  • Helyszínek:
    • 2018. április 11-én tartandó vacsora: Móra Ferenc Múzeum, Díszterem – 6720 Szeged, Roosevelt tér 1-3.
    • A többi 4 alkalom: SZTE Gazdaságtudományi Kar épület, Aula – 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Svédasztalos meleg ebéd: Étkezésenként minden főételnek és levesnek különböznie kell, ennek megfelelően minden meleg ebéd esetében eltérő menüsor összeállítása szükséges! *2 fajta leves (1 húsos, 1 vegetáriánus); *2 féle meleg főétel (1 húsos, 1 vegetáriánus); *2 fajta köret; *2 féle saláta; *desszert; *savanyúság: káposzta, uborka; *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral; *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os gyümölcstartalmú rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg vacsora: Minden főételben, levesben és desszertben különbözniük kell az ebédektől, továbbá minden meleg vacsora esetében eltérő menüsor összeállítása szükséges! *legalább 2 fajta leves (1 húsos, 1 vegetáriánus), asztalokon szervírozva nagy leveses tálban; *legalább 5 féle meleg főétel: marhapörkölt, valamint tartalmaznia kell natúr szárnyas ételt, sertésből készült töltött húst rántva, vegetáriánus főtt ételt és rántott zöldségeket; *legalább 5 fajta köret: galuska, főtt burgonya, rizs, burgonya, grill zöldség; *legalább 3 féle saláta: tartalmaznia kell franciasalátát, görög salátát; *legalább 2 fajta desszert: somlói galuska, gundel palacsinta; *savanyúság: káposzta, uborka; *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral; *0,2 l/fő minőségi bor; *0,5 l/fő sör; *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os gyümölcstartalmú rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények: „Reneval of the European economic integration concept” c. konferencia és „Challanges in national and international economic policies 3rd Central European PhD Workshop on Economic Policy and Crisis Management Doctoral School in Economics” c. workshop
  • Időpont: 2018. április 13-14.
  • 2018. április 13-án 2 alkalommal kávészünet lebonyolítása egyik alkalommal tervezetten 20 fő részére, másik alkalommal tervezetten 56 fő részére, valamint 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 56 fő részére
  • 2018. április 14-én 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 20 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez/étkezésekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar épület – 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Kávészünet: *15 dkg/fő vegyes, frissen sült apró pogácsa (sajtos, sima); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos) és tea (filteres fekete és gyümölcs) tejszín/cukor/citromlé/méz; *0,3 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos hideg állófogadás: *Levesek: 1 húsos és 1 húsmentes; *Hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: 2 féle saláta, sonkatekercs, fasírt, kaszinótojás, töltött karaj; *3 db miniszendvics/fő (szalámis (Pick), feketeerdő sonkás, camemberes) bagettből; *15 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini linzer, mini isler, mini zserbó); *15 dkg/fő vegyes, frissen sült apró pogácsa (sajtos, sima); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, tejjel, édesítőszerrel; *0,3 l/fő üdítő (Sió őszibarack, narancs); *0,3 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *Levesek: 1 húsos és 1 húsmentes; *Főételek: Harcsapaprikás túros csuszával, Rántott kijevi pulykamell petrezselymes burgonyával; *1 féle saláta; *Desszert: somlói galuska, képviselőfánk; *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, tejjel, édesítőszerrel; *0,3 l/fő üdítő (Sió őszibarack, narancs); *0,3 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészüneteket/étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE BTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények: „Nemzetpolitikai hallgatói workshop” és „Nemzetpolitikai konferencia”
  • Időpont: 2018. április 20. és 2018. április 23.
  • 2018. április 20-án tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • 2018. április 23-án tervezetten 10:55 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 13:55 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak a 2018. április 20.-i rendezvény idejére nem kell kiszolgáló személyzetet biztosítania.
  • Vállalkozónak a 2018. április 23-án tartandó étkezéshez/kávészünethez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszínek:
    • 2018. április 20.: SZTE ÁJTK épület, 106. terem – 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
    • 2018. április 23.: Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza – 6720 Szeged, Somogyi u. 7.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (egyenlő arányban sonkás, szalámis és sajtos zöldség dekorációval); *10 dkg/fő édes aprósütemény; *6 üveg 1,5 l-es kiszerelésű ásványvíz (fele-fele arányban szénsavas és mentes); *10 doboz 1 l-es kiszerelésű narancslé. A hozzávalókat 13:00 órára kell kiszállítani és kipakolni, ezt követően kiszolgáló személyzetre nincs szükség. Eldobható műanyag lapos tányérokkal, és poharakkal megoldható az étkezés.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő édes aprósütemény; *10 dkg/fő sós aprósütemény; *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, tejjel, édesítőszerrel; *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *2 féle meleg leves: egy húsos és egy vegetáriánus zöldség, vagy gyümölcskrém leves; *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt; *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, görög saláta, burgonyasaláta); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, tejjel, édesítőszerrel; *Desszert: (pld.: somlói galuska, Gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedő eszközöket, kasírozást, terítőket, szalvétákat, könyöklőket a Vállalkozónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

1. Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

  • 1. részajánlati kör: EFOP-3.4.3-16-2016-00014, „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” projekt.
  • 2. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.
  • 3. részajánlati kör: BGA/7868/4/2017, „Nemzetpolitikai képzési program” projekt.



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 1 079 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 291 200,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 241 000,-Ft+ÁFA