Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ08964

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított ötvenharmadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ08964

Ajánlattételi határidő: 2018. március 28 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. április 06. 2. részajánlati kör: 2018. április 12. 3. részajánlati kör: 2018. április 12. 4. részajánlati kör: 2018. május 10.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE TTIK Bolyai Intézet és TTIK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények: „Polygon verseny” és „Az SZTE TTIK KTPK (Kreatív Tudományos Program Középiskolásoknak) kari verseny – SZIIV”
  • Időpont: 2018. április 06.
  • 2018. április 06-án (Az SZTE TTIK KTPK /Kreatív Tudományos Program Középiskolásoknak/ kari verseny – SZIIV) tervezetten 14:00-13:00 óra között 1 alkalommal szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 90 fő részére.
  • 2018. április 06-án (Polygon verseny) tervezetten 15:30-16:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 145 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő, a kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Bolyai Intézet, 2. emelet Hallgatói tér - Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
  • Szendvicsebéd: 3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény: zserbó, mini linzer stb.; nem Fornetti!; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény: sajtos pogácsa, kapros-túrós és húsos falatkák stb.; nem Fornetti!; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), vagy tea (zöld, gyümölcs, fekete), hozzá való cukor, tejszín, citromlé; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, narancs, rostos üdítő: őszibarack min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • a megadott létszámnak megfelelő számú könyöklő biztosítása (oda/visszaszállítás), folyosón ill. hallgatói térben elhelyezve
    • könyöklőkre terítők biztosítása
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Sós és vegyes édes sütemény kis kosárban/tálcán, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása, szendvicsek tálcákon
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Kétrétegű szalvéta biztosítása
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Civilisztikai Tudományok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „IM projekt könyvbemutató”
  • Időpont: 2018. április 12.
  • 2018. április 12-én tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, III. em. Kari társalgó - 6720 Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Szendvicsebéd: *5 db szendvics/fő nagyobb bagettből (legalább 3 féle: sajtos, sonkás, vegetáriánus camambert sajttal (vagy kőrözöttel) és csírával); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral; *0,4 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas, mentes; rostos üdítő: narancs, őszibarack min. 25 %-os gyümölcstartalmú; szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Tehetségpont részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Prezentációs technikák verseny összegyetemi döntő”
  • Időpont: 2018. április 12.
  • 2018. április 12-én tervezetten 15:30 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra, Informatórium terem – 6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, tejjel, édesítőszerrel; *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Tehetségpont részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Díjátadó Gála”
  • Időpont: 2018. május 10.
  • 2018. május 10-én tervezetten 15:30 órától 1 alkalommal pezsgőztetés lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak a pezsgőztetéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, Díszterem – 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Pezsgőzés: *1 dl pezsgő/fő (Törley, vagy BB, alkoholos és alkoholmentes)
  • Vállalkozó köteles a pezsgőztetést megelőzően egyeztetni a részleteket Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a négy részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: EFOP-3.4.4-16-2017-00015, „A Szegedi Tudományegyetem készségfejlesztő és kommunikációs programjainak megvalósítása a felsőoktatásba való bekerülés előmozdítására és az MTMI szakok népszerűsítésére” projekt.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Beszerzési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 214 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 38 700,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 40 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 28 000,-Ft+ÁFA