Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ08669

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított negyvenkettedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ08669

Ajánlattételi határidő: 2018. január 02 09:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. január 04.; 2. részajánlati kör: 2018. január 13.; 3. részajánlati kör: 2018. január 12.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ÁJTK újévi fogadás”
  • Időpont: 2018. január 04.
  • 2018. január 04-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos állófogadás lebonyolítása tervezetten 110 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, III. em. társalgó - Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Állófogadás: *Meleg ételek: mini csabai sültkolbász (mustár, ketchup, majonéz), sült karaj savanyú káposztával; *Köretek/saláták: lencsesaláta (tejmentesen), tepsiben sült fűszeres, karikára vágott burgonya; *szeletelt kovászos, teljes kiörlésű kenyér; *Desszert: aranygaluska vanília sodóval; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer, tejszínhab (nem termoszos); *1 pohár/fő Törley pezsgő (félszáraz, édes, és alkoholmentes); *0,5 l/fő hűtött és nem hűtött ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A szolgáltatónak biztosítania kell:
    • felszolgáláshoz üvegpoharakat (vizes, pezsgős, presszó-, és hosszú kávés csésze),
    • lapostányért (főételekhez), desszertes tányért (nem papír, nem műanyag),
    • tálaló- és szedőeszközöket, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag),
    • terítőket és szalvétákat,
    • könyöklőket (darabszám meghatározása a személyes egyeztetés során)
    • az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően személyesen egyeztetni a részletes menüsort a Dékáni Hivatal munkatársaival (legkésőbb 2018. január 3-ig) az SZTE ÁJTK Dékáni Hivatalában (6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.)

 

2. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Diplomaátadó Ünnepség”
  • Időpont: 2018. január 13.
  • 2018. január 13-án tervezetten 12:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 55 fő részére (12:15 órától 45 fő részére, majd 13:00 órától további 10 fő részére)
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK, I. előadó – Szeged, Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *Főételek: harcsapaprikás csőben sült baconos túrós tésztával, mustáros fokhagymás mártásban sült csirkemell és csirkecomb filé, zöldséges quiche – francia egytálétel (vajas tészta, ricotta, cukkini, paradicsom, paprika, padlizsán, tejszín); *Köret: rizi-bizi, burgonyakrokett; *szeletelt kovászos kenyér; *Desszert: almás palacsinta karamell öntettel; *0,5 l/fő hűtött és nem hűtött ásványvíz (mentes és szénsavas); *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer, tejszínhab (nem termoszos); *1 pohár/fő Törley pezsgő (félszáraz, édes, és alkoholmentes ). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A szolgáltatónak biztosítania kell:
    • felszolgáláshoz üvegpoharakat (vizes, pezsgős, presszó-, és hosszú kávés csésze),
    • lapostányért (főételekhez), desszertes tányért (nem papír, nem műanyag),
    • tálaló- és szedőeszközöket, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag),
    • terítőket és szalvétákat,
    • könyöklőket (darabszám meghatározása a személyes egyeztetés során)
    • az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően személyesen egyeztetni a részletes menüsort a Dékáni Hivatal munkatársaival (legkésőbb 2018. január 9-ig) az SZTE ÁJTK Dékáni Hivatalában (6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.)

 

3. részajánlati kör:

SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „18. Konzorciumi Tanácsülés”
  • Időpont: 2018. január 12. 10.00-16.00
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, 5. sz. terem – Szeged, Dugonics tér 13.
  • 2018. január 12-én tervezetten 10:00-16:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, valamint 2 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 15 részére a teremben bekészítve.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *2 féle leves; *2 féle főétel; *salátabár; *gyümölcstál; *2 féle desszert (10 dkg/fő); *1 adag/fő frissen főzött kávé/tea hozzá való cukor, tejszín, cukormentes édesítőszer (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Az ajánlattevő biztosítson tárolóedényeket az esetleges ételmaradék elszállításához.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Beszerzési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 220 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 121 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 67 500,-Ft+ÁFA