Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ08663

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított harminckilencedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ08663

Ajánlattételi határidő: 2017. november 30 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2. részajánlati kör: 2017. december 13.; 3. részajánlati kör: 2017. december 15.

A beszerzés rövid ismertetője:

2. részajánlati kör:

SZTE GTK Közgazdaságtani és Gazdaságfejlesztési Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Regionális tudományi műhely két évtizede Szegeden: 1997-2017”
  • Időpont: 2017. december 13.
  • 2017. december 13-án tervezetten 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE GTK épület - Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Kávészünet: *15 dkg/fő vegyes frissen sült apró pogácsa (sima és sajtos); *1 db kávé vagy tea/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel/cukorral/mézzel/citromlével (tea: filteres fekete és gyümölcs); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *Levesek: Brokkoli krémleves leves gyönggyel, Tárkonyos pulyka raguleves; *Főételek: Harcsapaprikás túróscsuszával, Roston csirkemell mustármártással, Rántott camembert falatok áfonya öntettel, Rántott gombakalapok; *Köretek: petrezselymes rizs, párolt zöldségek; *Saláták: görög saláta, káposztasaláta; *Desszertek: meggyes, túrós, diós mini házi rétes; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: Sió őszibarack, narancs; szénsavas üdítő: Coca Cola, fanta, gyömbér); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Kari évzáró értekezlet”
  • Időpont: 2017. december 15.
  • 2017. december 15-én tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal pezsgős állófogadás, valamint tervezetten 17:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás (ültetett formában) lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/pezsgőztetéshez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Vállalkozó feladata 100 db boros pohár biztosítása a rendezvény idejére, valamint 10 db ünnepi asztaldísz (gyertyás karácsonyi dekoráció) biztosítása a beárazandó táblázatban megadott díjon.
  • Vállalkozónak az előkészítést/terítést 16:30 óráig kell teljesítenie.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ, 1. emelet Nagyelőadó - 6722 Szeged Ady tér 10.
  • Pezsgős köszöntés: *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB; száraz, édes, alkoholmentes vegyesen)
  • Meleg állófogadás (ültetett formában): *Levesek: Sütőtök krémleves pirított tökmaggal, Tárkonyos pulyka raguleves; *Főételek körettel: Aszalt gyümölccsel, sajttal töltött jércemell, mazsolás rizzsel, velouté mártással, Újévi malacsült mangalica szalonnával, pirított házi hordós káposztával, vele sült burgonyával, Erdei gombás szarvas ragu, pirított pecsenye kacsa májjal, szalvétagombóccal, Mini töltött káposzta, Spenótos lasagne besamel mártással, "Mindenmentes" főétel (glutén- és laktózmentes); *legalább 2 féle az ételekhez illő saláta; *Desszertek: Mézes-mákos guba vanília krémmel, Fahéjas almával töltött palacsinta, karamell öntettel; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,25/0,3/0,33/0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek kis üveges kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/pezsgőztetést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk: Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Beszerzési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 190 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Szabó László egyéni vállalkozó, 6723 Szeged, Pille u. 18.
Nyertes ajánlati ár: 445 000,-Ft+ÁFA