Ajánlat sorszáma:
SZTE/2018/PSZ08510
Ajánlattételi határidő: 2017. október 23 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. november 06-11.; 2. részajánlati kör: 2017. november 18.; 3. részajánlati kör: 2017. november 24.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „EdLead Professional Internship”
- Időpont: 2017. november 06-11.
- 2017. november 06-án tervezetten délelőtt és délután 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére.
- 2017. november 07-én tervezetten délelőtt és délután 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére.
- 2017. november 08-án tervezetten délelőtt és délután 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére.
- 2017. november 09-én tervezetten délután 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 30 fő részére.
- 2017. november 11-én tervezetten délelőtt 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 30 fő részére.
- A napi programok 8:00-17:00 óra között zajlanak. A délelőtti és délutáni kávészünetek pontos időpontjait Megrendelő a szerződéskötést követően egyezteti Vállalkozóval.
- Vállalkozónak a kávészünetekhez nem kell kiszolgáló személyzetet biztosítania.
- Helyszínek:
- 2017. november 06-09.: SZTE Rektori Hivatal fsz. 5. terem – 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
- 2017. november 11.: SZTE GTK épület KO-101. terem – 6722 Szeged, Kálvári sgt. 1.
-
Kávészünet: *15 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *15 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, cukor mentes édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles a kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE GYTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Jubileumi diplomaátadó ünnepség”
- Időpont: 2017. november 18.
- 2017. november 18-án tervezetten 10:30 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 80 fő részére
- Vállalkozónak a kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
- Helyszín: SZTE ÁOK Szemészeti Klinika Kukán Ferenc tanterem
-
Kávészünet: *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas, mentes; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
- Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Szent-Györgyi Napok”
- Időpont: 2017. november 24.
- 2017. november 24-én tervezetten 10:15-10:30, 12:15-12:30, valamint 13:45-14:00 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 3 alkalommal) pezsgős állófogadás lebonyolítása az első két alkalommal tervezetten 100-100 fő részére, a 3. alkalommal tervezetten 50 fő részére, tervezetten 8:00-14:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 50 fő részére, valamint tervezetten 12:00-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 50 fő részére
- Továbbá 100 db 0,5 l-es ásványvíz (fele szénsavas, fele mentes); 4 kancsó csapvíz; 40 db üvegpohár biztosítása a Kongresszusi terembe, 20 db üvegpohár biztosítása az Igazgatói tárgyalóba, az ünnepségek között tisztára cserélve a használt poharakat.
- Vállalkozónak a pezsgős állófogadásokhoz legalább 5 fő, a kávészünethez és az étkezéshez legalább 2-2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
- Helyszínek:
- Pezsgős állófogadások: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ 1. em. Nagyelőadó - 6722 Szeged, Ady tér 10.
- Kávészünet és étkezés: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ fszt. Kiállítási tér - 6722 Szeged, Ady tér 10.
-
Pezsgős állófogadás: *1 pohár/fő Törley pezsgő (fele alkoholmentes, fele száraz és édes vegyesen); *5 dkg/fő sós pogácsa (sima, sajtos)
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Sió őszibarack, narancs; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos meleg állófogadás: *Zellerkrémleves; *Aszalt gyümölccsel és sajttal töltött csirkemell, mártással, *Marhapörkölt, galuskával, *Spenótos lasagne besamel mártással; *köretek (rizs, burgonya); *legalább 2 féle saláta; *Tiramisu (nem poharas), *Gundel palacsinta; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Sió őszibarack, narancs; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó feladata a létszámnak megfelelő számú könyöklő biztosítása a pezsgős állófogadások idejére, továbbá megfelelő számú asztal és szék biztosítása a kávészünet és a meleg állófogadás idejére (Vállalkozónak a TIK-kel történő előzetes egyeztetése alapján, asztalt és széket a TIK is tud biztosítani.)
- Vállalkozó köteles a rendezvényt megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 3 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 192 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 63 200,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 267 500,-Ft+ÁFA