Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ08511

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított harmincegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ08511

Ajánlattételi határidő: 2017. november 03 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. november 10.; 2. részajánlati kör: 2017. november 15.; 3. részajánlati kör: 2017. november 16.; 4. részajánlati kör: 2017. november 17.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE EFOP-3.6.2-16-2017-00007 projekt BTK alprojekt részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Humán információtudományi tréning 1”
  • Időpont: 2017. november 10.
  • 2017. november 10-én tervezetten 10:30-10:50 és 14:00-14:20 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 20 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE Bölcsészettudományi Kar 4. em. 8. terem – Szeged, Petőfi S. sgt. 30-34.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas, mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: Pick szalámis, sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: meggyes, almás túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalommal; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Oktatási Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „UNKP-s nyertesek oklevélátadása”
  • Időpont: 2017. november 15.
  • 2017. november 15-én tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal büfé lebonyolítása tervezetten 170 fő részére
  • Vállalkozónak a büféhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, fszt. Átrium - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Büfé: *5 dkg/fő zserbó; *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 dl/fő Törley, vagy BB pezsgő (alkoholos/alkoholmentes vegyesen); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a büfét megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Párbeszéd az egyetemek társadalmi szerepvállalásáról” c. konferencia
  • Időpont: 2017. november 16.
  • 2017. november 16-án tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal szendvicsebéd, valamint tervezetten 17:00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar épület – 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Szendvicsebéd: *8 db mini, vagy 3 db normál szendvics/fő (camembert sajtos bagett aszalt gyümölcsökkel és dióval, feketeerdő sonkás bagett tejszínes tormahabbal, téliszalámis bagett, bagett laktózmentes feltéttel, bagett vegetáriánus feltéttel, bagett vegán feltéttel); *Saláták: görög saláta, friss saláta, laktózmentes változatban is; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény: pogácsa, sajtos rúd, laktózmentes változatban is; *1 adag/fő frissen főzött Omnia kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: SIÓ őszibarack, narancs, vilmoskörte). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény: pogácsa, sajtos rúd, laktózmentes változatban is; *1 adag/fő frissen főzött Omnia kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: SIÓ őszibarack, narancs, vilmoskörte). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak biztosítása
    • könyöklők biztosítása, helyszínre szállítással
    • porcelán tányérok és evőeszközök biztosítása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, (NEM éttermi egyrétegű)
    • Keletkező hulladék összegyűjtése
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Tudományos Diákköri Tanács (ÁOK Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet) részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „2017. évi SZTE ÁOK-FOK-GYTK-ETSZK Tudományos Diákköri Konferencia zárófogadás”
  • Időpont: 2017. november 17.
  • 2017. november 17-én 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 150 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁOK Nagy Oktatási Épület - 6720 Szeged, Dóm tér 13.
  • Hideg állófogadás: *3 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt (összesen: min. 20 dkg/fő); *5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Svédasztal felkasírozása étkezőasztalokra, melyek rendelkezésre állnak a helyszínen terítő biztosítása
    • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a négy részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás: 1. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 51 600,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 102 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Szabó László egyéni vállalkozó, 6723 Szeged, Pille u. 18.
Nyertes ajánlati ár: 142 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 292 500,-Ft+ÁFA