Ajánlat sorszáma:
SZTE/2018/PSZ08515
Ajánlattételi határidő: 2017. november 20 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. november 24.; 2. részajánlati kör: 2017. november 30.; 3. részajánlati kör: 2018. január 18.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Fogorvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Szent-Györgyi Napok Továbbképző Tanfolyam”
- Időpont: 2017. november 24.
- 2017. november 24-én tervezetten 15 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 60 fő részére.
- Vállalkozónak a kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
- Helyszín: SZTE ÁOK Újklinika tanterem - Szeged, Semmelweis utca 6.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, cukor mentes édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Levéltár és SZTE BTK Modernkori Magyar Történeti Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „A kiegyezés fogadtatása, értékelése és hatásai” c. konferencia
- Időpont: 2017. november 30.
- 2017. november 30-án tervezetten 11:40 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 15 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
- Helyszín: SZTE Bölcsészettudományi Kar épület - 6722 Szeged, Egyetem u. 2.
-
Meleg állófogadás: *2 féle saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: cézár saláta, majonézes tojássaláta); *2 féle előétel min. 15 dkg/fő/össz. fajta (pld.: jérce finomfalatok, frankfurti töltött pulykatekercs, mini kaszinótojás); *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (húsos: sertésből és szárnyasból készült étel; vegetáriánus: pld.: rántott gomba, rántott sajt); *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: zöldséges rizs, Texas burgonya, párolt zöldségek; *friss kenyér (személyenként 2 szelet); *2 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pld.: tiramisu, somlói galuska); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
Tárgyi feltételek:
- Üveg vizes talpas poharak
- porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
- megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
- Svédasztal felkasírozása
- Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
- Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE ÁJTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Prof. Dr. Nagy Ferenc 70. születésnapi köszöntése és kötetátadás”
- Időpont: 2018. január 18.
- 2018. január 18-án tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 5-8 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal Átrium fsz. jobb oldal – Szeged, Dugonics tér 13.
-
Svédasztalos meleg állófogadás: *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, halból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt; *Köretek: rizs, burgonya, angol; *legalább 3 féle saláta (pld.: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, cukor mentes édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *Desszert: (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *1 pohár Törley, vagy BB pezsgő/fő (száraz, édes és alkoholmentes; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 %-os gyümölcs tartalmú; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az állófogadással kapcsolatos részleteket Dr. Juhász Zsuzsanna egyetemi docenssel egyeztetni. Időpont egyeztetés: +36 (62) 343-474; +36 (20) 919-0775
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 3 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Pályázati forrás: 2. részajánlati kör: NKA 204108/01429, „A kiegyezés fogadtatása, értékelése és hatásai című konferencia szervezése” projekt.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Szabó László egyéni vállalkozó, 6723 Szeged, Pille u. 18.
Nyertes ajánlati ár: 51 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 42 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 295 000,-Ft+ÁFA