Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ08514

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított harmincnegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ08514

Ajánlattételi határidő: 2017. november 13 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. november 16.; 2. részajánlati kör: 2017. november 23-24.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Általános Orvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „TDK est”
  • Időpont: 2017. november 16.
  • 2017. november 16-án tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 75 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE Szent Györgyi Albert Oktatási Központ - Szeged, Dóm tér 13.
  • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: Pick szalámis, sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: mini ischler, túrós rétes); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel, édesítőszerrel; *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalommal; szénsavas üdítő: Coca cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Kancellári Kabinet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Közbeszerzés-Pályázat-Verseny Konferencia”
  • Időpont: 2017. november 23-24.
  • 2017. november 23-án tervezetten 11.40-12.10 óra között 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás, valamint tervezetten 14.10-14.30 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 150 fő részére
  • 2017. november 24-én 12.10-13.00 óra között 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás, valamint tervezetten 9.30-10.00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 90 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: ELI – ALPS Lézeres Kutatóközpont - Szeged, Budapesti út 5.
  • Kávészünet: *5 dkg/fő vegyes édes mini aprósütemény (mini isler, mini zserbó, mini mézes zserbó, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (aprópogácsa: sima, sajtos, tepertős; nem bolti, frissen sütött; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs, alma, minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • porcelán kistányérok biztosítása
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • Svédasztal felkasírozása
  • 20 db könyöklő biztosítása (ebédszünetre ottmarad mindkét napon) (oda és visszaszállítása)
  • Könyöklőkre terítő biztosítása
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Hideg állófogadás: *2 féle hideg saláta, min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: francia saláta, cézár saláta, Waldorf saláta); *3 db/fő mini szendvics (3 féle): sonkás, téliszalámis (pick), vegetáriánus (pld.: padlizsánkrémes, camember sajtos) saláta, sajt, díszítés, bagettből; Hidegtálak: 15 dkg/fő túrókrémmel töltött sonka és sajttekercs, kaszinótojás, mini fasírtgolyó, 10 dkg /fő csabai töltött tekercs, gyümölcsös csirkemell; *10 dkg/fő vegyes édes mini aprósütemény, (lásd kávészünetnél), vagy (mini rétesek: almás, meggyes); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak-.
  • porcelán kistányérok biztosítása
  • Frissen főzött kávé, így kávégép.
  • Svédasztal felkasírozás
  • 20 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
  • Könyöklőkre terítő biztosítása
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 99 750,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 756 000,-Ft+ÁFA