Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ08513

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított harmincharmadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ08513

Ajánlattételi határidő: 2017. november 09 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. november 16.; 2. részajánlati kör: 2017. november 16.; 3. részajánlati kör: 2017. november 16-17.;4. részajánlati kör: 2017. november 17.; 5. részajánlati kör: 2017. november 16-18.; 6. részajánlati kör: 2017. november 18-19.; 7. részajánlati kör: 2017. november 22.; 8. részajánlati kör: 2017. november 23.; 9. részajánlati kör: 2017. november 24.; 10. részajánlati kör: 2017. december 08.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE SZAKK Reumatológiai és Immunbiológiai Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Regionális Továbbképző Tanfolyam”
  • Időpont: 2017. november 16.
  • 2017. november 16-án tervezetten 13:30-16:30 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 30 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez nem szükséges kiszolgáló személyzetet biztosítania.
  • Helyszín: SZTE Szent-Györgyi Oktatási Központ IV. emelet - 6720 Szeged, Dóm tér 13.
  • Szendvicsebéd: *1 db szendvics/fő (legalább 3 féle: Pick szalámis, sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack min. 25 % gyümölcstartalommal; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, műanyagpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Civilisztikai Tudományok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Workshop”
  • Időpont: 2017. november 16.
  • 2017. november 16-án tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 23 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez nem szükséges kiszolgáló személyzetet biztosítania.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK Bocskai utcai épület I. em. 41/B. terem – Szeged, Bocskai u. 10-12.
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta: majonézes kukorica saláta, cézár saláta; *gluténmentes húsgolyó; *5 db szendvics/fő (legalább 3 féle: Pick szalámis, sonkás, vegetáriánus camembert sajttal és csírával) nagyobb bagettből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: meggyes, almás túrós + még egy fajta sütemény); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,2 l/fő minőségi rosé bor; *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalommal; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Frankofón Egyetemi Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Afrika konferencia”
  • Időpont: 2017. november 16-17.
  • 2017. november 16-án tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 20 fő részére
  • 2017. november 17-én tervezetten 11:00 órától 1 kávészünet lebonyolítása tervezetten 20 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünethez/étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Frankofón Egyetemi Központ I. em. - Szeged, Dugonics tér 2.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: 100 %-os narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: csabai töltött karaj, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, 2-3 féle sült szárnyas; *Desszert; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: 100 %-os narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), kasírozást, terítőket, szalvétákat, könyöklőket a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet/étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Nemzetközi Magánjogi Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Global challenges, European unification and national diversity in private international law” c. konferencia
  • Időpont: 2017. november 17.
  • 2017. november 17-én tervezetten 9:00-9:30, 11:00-11:20 és 15:20-15:40 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 3 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:30-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez/étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, fszt. 5. - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény: pogácsa, sajtos stangli; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalommal; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *Főételek: marhapörkölt, szárnyas és sertéshúsból készült, valamint vegetáriánus étel; *Köretek: galuska, rizs, burgonya; *Saláták: franciasaláta, görög saláta; *Desszert: mákos, meggyes, túrós rétes
  • A Vállalkozónak a konferencia zárásig kell maradnia, ha esetleg a résztvevők közül még valaki fogyasztani szeretne kávét, üdítőt/ásványvizet.
  • Vállalkozó köteles a kávészüneteket/étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „XXXIII. OTDK Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai, Könyvtártudományi Szekció” őszi workshopja és „Jel-Kép Tér” c. konferencia
  • Időpont: 2017. november 16-18.
  • 2017. november 16-án tervezetten 13:00-13:30 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 15:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
  • 2017. november 17-én tervezetten 14:15-14:30 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 70 fő részére, tervezetten 12:00-13:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére, valamint tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
  • 2017. november 18-án tervezetten 10:15-10:45 és 14:20-14:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása egyik alkalommal tervezetten 60 fő, másik alkalommal tervezetten 70 fő részére, valamint tervezetten 12:00-13:00 óra között 1 alkalommal meleg ebéd lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • 2017. november 16.: SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet – Szeged, Szilléri sgt. 12.
    • 2017. november 17-18.: SZTE JGYPK Központi épület, Díszterem – Szeged, Boldogasszony sgt. 6.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő friss pogácsa; *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel, édesítőszerrel; *0,5 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz. Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg ebéd: *2 féle meleg leves; *legalább 2 féle meleg főétel; *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel, édesítőszerrel; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz. Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt, fűstölt marhanyelv; *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, cukorral, tejszínnel, édesítőszerrel; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz. Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *4 féle meleg főétel, minimálisan az alábbi tartalommal: szárnyasból, sertésből, marhából készült, valamint vegetáriánus étel, zöldségek; *köretek (párolt rizs, steak burgonya, angol); *3 féle saláta: friss zöldsaláta, cézár saláta, görög saláta; *Savanyúság; *Tartármártás; *Kenyér; *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel, édesítőszerrel; *Desszert: 2 féle meleg palacsinta, rétesek; *1 dl/fő Törley, vagy BB pezsgő (félszáraz/félédes/alkoholmentes); *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalommal; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE GYTK Szakképzési és Továbbképzési Iroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Hét Csillagos Gyógyszerész” kötelező szinten-tartó továbbképzés
  • Időpont: 2017. november 18-19.
  • 2017. november 18-án tervezetten 13:45 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd I., és 2017. november 19-én tervezetten 11:15 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd II. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 150 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Szent Györgyi Albert Oktatási Központ, Ivánovics György tanterem - Szeged, Dóm tér 13.
  • Szendvicsebéd I.: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); 0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd II.: *2 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); 0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

7. részajánlati kör:

SZTE JGYPK Gyógypedagógus-képző Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Az Adásban nincs zavar” c. konferencia
  • Időpont: 2017. november 22.
  • 2017. november 22-én tervezetten 9:00-10:00 és 10:55-11:15 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása egyik alkalommal tervezetten 40 fő, másik alkalommal tervezetten 90 fő részére, valamint tervezetten 12:10-13:00 óra között 1 alkalommal szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 90 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JGYPK, 6000-es épület, földszint – Szeged, Hattyas u. 10.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő friss pogácsa: sima, sajtos; *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, mini ischler, mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag kávé, tea/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel, édesítőszerrel; *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalommal; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta: francia saláta, cézár saláta; *4 db szendvics/fő (legalább 3 féle: Pick szalámis, sonkás, vegetáriánus); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, mini ischler, mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag kávé, tea/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel, édesítőszerrel; *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalommal; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

8. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Az EU jövője 2020 után - Párbeszéd a kohéziós politikáról és a szociális jogok európai pilléréről” c. konferencia
  • Időpont: 2017. november 23.
  • 2017. november 23-án tervezetten 11:30-11:45 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 13:30-14:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JATIK – Szeged, Ady tér 10.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő sós aprósütemény; *10 dkg/fő édes aprósütemény; *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *0,5 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz. Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *2 féle meleg leves: egy húst tartalmazó, és egy vegetáriánus zöldség, vagy gyümölcs krémleves; *legalább 3 féle meleg főétel: tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt; *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pld.: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *Desszert: (pld. somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedő eszközöket (nem papír, nem műanyag), kasírozást, terítőket, szalvétákat, könyöklőket a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

9. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Könyv megjelenése alkalmából rendezett konferencia”
  • Időpont: 2017. november 24.
  • 2017. november 24-én tervezetten 9:30-10:00 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 35 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, III. em. – 6720 Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő mini rétes: túrós, meggyes; *1 adag kávé/fő, frissen főzött presszó és hosszú (nem termoszos) cukorral, tejszínnel, tejjel, tejszínhabbal, édesítőszerrel; *0,5 l/fő hűtött és nem hűtött ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs, és cukormentes min. 40-100 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca Cola termékek, cukormentes is). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.

Hideg állófogadás: *Hidegtálak, minimálisan az alábbi tartalommal: tormakrémmel töltött sonkatekercs, camembert sajtos –diós –szőlős nyárs, mini fasirt olivabogyóval nyárson, mini fasirt sajttal nyárson, csabai töltött karaj, baconbe tekert csirke/kacsamáj, aszalt szilvás pulykamell filé rolád; *Saláták: Waldorf saláta, franciasaláta, görög saláta; *3 féle kenyér/bagett kis szeletekre/karikákra felvágva (fehér, teljes kiőrlésű, teljes kiőrlésű magvas); *Desszert: mini képviselőfánk; *1 adag kávé/fő, frissen főzött presszó és hosszú (nem termoszos) cukorral, tejszínnel, tejjel, tejszínhabbal, édesítőszerrel; *0,5 l/fő hűtött és nem hűtött ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs, és cukormentes min. 40-100 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca Cola termékek, cukormentes is). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.

  • Vállalkozónak kell biztosítania:
    • felszolgáláshoz üvegpoharak (vizes/üdítős, presszó és hosszú kávéhoz csésze)
    • lapostányér, desszertes tányér (nem papír, nem műanyag)
    • tálaló és szedő eszközök, evőeszközök (nem papír, nem műanyag)
    • terítők, szalvéták
    • a létszámnak megfelelő számú könyöklő
    • az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozok
  • Vállalkozó köteles az állófogadással kapcsolatos részleteket Dr. Almásiné dr. Hévizi Natália hivatalvezető asszonnyal személyesen egyeztetni legkésőbb 2017. november 21-ig a SZTE ÁJTK Dékáni Hivatalban (6720 Szeged, Tisza L. krt. 54.). Időpont egyeztetés: +36 (62) 544-197

 

10. részajánlati kör:

SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny”
  • Időpont: 2017. december 08.
  • 2017. december 08-án tervezetten 12:00-14:00 óra között 1 alkalommal szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 111 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JATIK Aula – Szeged, Ady tér 10.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 5 féle egészséges szendvics minőségi alapanyagokkal elkészítve: zöldségek, szalámi, sonka, sajt) 1 kg-os formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (friss, minőségi, nem mirelite); *1 adag/fő frissen főzött minőségi kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő minőségi tea (gyümölcs és fekete); *0,4 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; 3 féle rostos üdítő; 3 féle szénsavas üdítő). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a tíz részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

8. részajánlati kör: GCI-C-2013/2017-HU-03, „Europe Direct Szeged” projekt.

10. részajánlati kör: EFOP-3.4.4-16-2017-00015, „A Szegedi Tudományegyetem készségfejlesztő és kommunikációs programjainak megvalósítása a felsőoktatásba való bekerülés előmozdítására és az MTMI szakok népszerűsítésére” projekt.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 33 600,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 45 195,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 49 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 180 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 695 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 315 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 208 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 195 600,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 104 650,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 111 000,-Ft+ÁFA