Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ07982

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított tizennegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ07982

Ajánlattételi határidő: 2017. május 18 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. május 30.; 2. részajánlati kör: 2017. május 30.; 3. részajánlati kör: 2017. június 07.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE Innovációs Nap és EFOP-3.6.1-16-2016-00008 azonosító számú pályázat Tudománynépszerűsítő rendezvény”
  • Időpont: 2017. május 30.
  • 2017. május 30-án tervezetten 9:00 és 15:30 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: SZTE Rektori Hivatal, Díszterem, Átrium, földszint 229. sz. és 5. sz. terem - Szeged, Dugonics tér 13. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint, melynek megfelelően a megadott összeget kérjük belekalkulálni a mindösszesen díjba) Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa mentes, mely díjra főszabályként Ajánlattevő az ajánlatában Áfa-t nem számíthat fel.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbó; mini linzer; mini rétes); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé hozzá való cukor, tejszín, csészében (nem műanyag pohárban); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *2 fajta leves: húsleves tésztával, zöldségkrémleves; *4 féle meleg főétel: tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből, halból készült, valamint vegetáriánus ételt; *köretek: rizs, burgonya, grill zöldség; *3 féle saláta: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta; *legalább 2 fajta desszert: somlói galuska, gundel palacsinta; *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles térítésmentesen a létszámnak megfelelő számú könyöklőt biztosítani a rendezvény idejére.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „TA ÁOÁB - ÁTET - SZTE MÁB ülés”
  • Időpont: 2017. május 30.
  • 2017. május 30-án tervezetten 9:30 órától (1 helyszínen) és 11:00 órától (2 helyszínen) mindösszesen 3 alkalommal kávészünet lebonyolítása, az első alkalommal tervezetten 30 fő, a második alkalommal a két helyszínen, helyszínenként tervezetten 15 fő részére
  • Vállalkozónak az előkészítést/terítést 09.15 és 10.45 óráig kell teljesítenie.
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek: SZTE ÁOK Dékáni Hivatal, 1. em. Előtér - 6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 109.; SZTE ÁOK Dékáni Hivatal, 1. em. Tanácsterem - 6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 109.; SZTE ÁOK Orvosi Készségfejlesztési Központ - 6720 Szeged, Dóm tér 13.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl.: zserbó); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sima-, sajtos pogácsa, töltelékes pl. kapros-túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma őszibarack, narancs; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola). Az ásványvíznek és üdítőknek kis üveges kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE BTK Történelemtudományi Doktori Iskola Medievisztikai Program részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „X. Szegedi Medievisztikai Konferencia”
  • Időpont: 2017. június 07.
  • 2017. június 07-én tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozó feladata a helyszín elrendezése, a terítés, a teríték elhelyezése, majd a rendezvényt követően a helyszín eredeti állapotba történő visszarendezése.
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: Alliance Francaise - Szeged, Dugonics tér 2.
  • Hideg állófogadás: *10 dkg/fő hideg saláta (legalább 2 féle: pld.: görög saláta, cézár saláta); *Fasírt golyók; *2 db szendvics/fő (1/3 rész sonkás-szalámis; 1/3 rész uborkás-sajtkrémes; 1/3 rész kolbászos-magyaros jellegű szendvics); *20 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl.: mini zserbó; hókifli; mini linzer; mini ischler); *20 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pl.: sajtos, tepertős pogácsa, kapros-túrós falatkák); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás: 1. részajánlati kör: EFOP-3.6.1-16-2016-00008, „Intelligens élettudományi technológiák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 557 750,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Szabó László egyéni vállalkozó, 6723 Szeged, Pille u. 18.
Nyertes ajánlati ár: 60 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 119 000,-Ft+ÁFA