Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ07983

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított tizenötödik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ07983

Ajánlattételi határidő: 2017. május 23 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. május 29-30.; 2. részajánlati kör: 2017. május 30.; 3. részajánlati kör: 2017. június 06.; 4. részajánlati kör: 2017. június 16.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Összehasonlító Jogi Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Conference on Innovation and Communications Law 2017”
  • Időpont: 2017. május 29-30.
  • 2017. május 29-én tervezetten 10:45 és 15:45 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:45 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
  • 2017. május 30-án tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:45 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK Alagsor – Szeged, Ady tér 10.
  • Szendvicsebéd: *3 db/fő mini szendvicsek bagettből, nem toast kenyérből (minden alkalomra háromféle; lehetőség szerint változatosan, minden alkalomra sajtos, valamint kétféle húsos – pl. szalámis, paprikás szalámis, sonkás); *10 dkg/fő pogácsa (minden alkalomra egyféle: burgonyás, tökmagos, sajtos); *10 dkg/fő édes sütemény (minden alkalomra kétféle, pl. mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó, omlós lekváros rudacskák sárgabarack és szilva lekvárral); *Gyümölcstálak; *1 adag tea, frissen főzött presszó és hosszú kávé, nem termoszos, mellé cukor, kávétejszín és édesítőszer; *0,5 l/fő szénsavas és rostos üdítők (Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os rostos narancs és őszibarack). Az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás I. (2017. május 29-én): *2 féle leves: tárkonyos pulyka raguleves, hideg gyümölcsleves; *3 féle meleg főétel hozzá illő körettel: marhapörkölt galuskával, rántott kijevi pulykamell vegyes körettel (steak burgonya, rizs), zöldséges lasagne; *Savanyúság: csemegeuborka; *2 féle desszert: somlói galuska, gesztenyepüré pohárdesszert; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé, nem termoszos, mellé cukor, kávétejszín és édesítőszer. Innivalót nem kérünk, de ásványvíznek/üdítőnek való pohár biztosítása a Vállalkozó feladata.
  • Svédasztalos meleg állófogadás II. (2017. május 30-án): *2 féle leves: orja leves, gombakrémleves; *3 féle meleg főétel hozzá illő körettel: harcsapaprikás csuszával, rostonsült csirkemell görög salátával, rántott sajt vegyes körettel (steak burgonya, rizs), francia salátával; *2 féle desszert: tiramisu, feketeerdő pohárdesszert; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé, nem termoszos, mellé cukor, kávétejszín és édesítőszer. Innivalót nem kérünk, de ásványvíznek/üdítőnek való pohár biztosítása a Vállalkozó feladata.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat: vizes, kávés (presszó és hosszú kávénak), tányérokat, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Tehetségpont részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Díjátadó Gála”
  • Időpont: 2017. május 30.
  • 2017. május 30-án tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 120 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal – Szeged, Dugonics tér 13.
  • Hideg állófogadás: *3 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal min. 20 dkg/fő/össz. fajta: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • Svédasztal felkasírozása
  • 20 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
  • Könyöklőkre terítő biztosítása
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Oktatási Rektorhelyettes Titkársága részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Pedagógusnapi köszöntés”
  • Időpont: 2017. június 06.
  • 2017. június 06-án tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 80 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, II. em. Díszterem – Szeged, Dugonics tér 13.
  • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *Gyümölcstálak; *1 pohár pezsgő/fő (Törley, vagy BB); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles térítésmentesen a létszámnak megfelelő számú könyöklőt biztosítani a rendezvény idejére.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Civilisztikai Tudományok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Prof. Dr. Besenyei Lajos születésének 80. évfordulója tiszteletére megrendezésre kerülő ünnepi tudományos emlékülés”
  • Időpont: 2017. június 16.
  • 2017. június 16-án tervezetten 12:10 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK III. em. Kari Társalgó – Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Meleg állófogadás: *3 féle meleg főétel hozzá illő körettel: Sertés/marha pörkölt nokedlivel, Töltött rántott szelet rizzsel, Rántott sajt rizzsel; *Saláta: uborkasaláta; *Tartármártás; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé, nem termoszos, mellé cukor, kávétejszín és édesítőszer; *0,2 l/fő száraz minőségi fehér bor; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a négy részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás: 2. részajánlati kör: NTP-FKT-M-16-0008, „A felsőoktatási intézményekben megvalósuló komplex tehetséggondozó programok támogatása” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 422 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 216 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 108 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 92 500,-Ft+ÁFA