Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ07728

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított kilencvenegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ07728

Ajánlattételi határidő: 2017. február 13 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. február 24.; 2. részajánlati kör: 2017. február 24.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ETSZK részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Oklevélátadó Ünnepség”
  • Időpontok: 2017. február 24.
  • 2017. február 24-én tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 65 fő részére.
  • Vállalkozónak a kávészünethez 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK I. előadó - Szeged, Ady tér 10.
  • Kávészünet: *15 dkg/fő vegyes édes cukrász aprósütemény (pl.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, mini rétes: almás, meggyes, túrós) - NEM FORNETTI, NEM DOBOZOS TARTÓS SÜTEMÉNY; *10 dkg/fő pogácsa (pl.: sajtos, kapros-túrós, tepertős) - NEM FORNETTI; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,4 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével

 

2. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „MOEOT ülés”
  • Időpontok: 2017. február 24.
  • 2017. február 24-én tervezetten 10:30 órától 1 alkalommal kávészünet (3 teremben), valamint tervezetten 13:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére.
  • Vállalkozónak az előkészítést/terítést 10.00 és 13.15 óráig kell teljesítenie.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín:
    • Kávészünet: SZTE ÁOK Dékáni Hivatal (3 teremben) - 6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 109.
    • Ebéd: SZTE ÁOK-SZAKK Elnöki Hivatal, 1. emelet Tanácsterem - 6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 107.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbók, makronok, piték, kókuszgolyó, linzer); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sajtos pogácsa, kapros-túrós falatkák, csavart masni, húsos falatkák, stangli); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; Coca Cola, Fanta narancs; Cappy narancs, -őszibarack). Az ásványvíznek és üdítőknek kis üveges kiszerelésűnek kell lenniük.
  • Ebéd: *Levesek: Tárkonyos pulyka raguleves, Brokkoli krémleves pirított mandulával; *Főételek körettel: Aszalt paradicsommal, fetával, sült paprikával töltött jércemell, rozmaringos héjában sült burgonyával, Hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, Joghurtos szűzérme mignonok, grillezett cukkíni talpon, zöldbors mártással, grill zöldségekkel, Rántott camambert sajt áfonya öntettel, mazsolás rizzsel; *Saláták: Görög saláta, Waldorf saláta; *Desszertek: Házi somlói galuska, Sajttorta epervelővel; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; Coca Cola, Fanta narancs; Sió narancs, -őszibarack. Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 42 250,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 183 000,-Ft+ÁFA