Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ07732

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított második 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ07732

Ajánlattételi határidő: 2017. február 28 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. március 8-2017. május 4. között 8 napon; 2. részajánlati kör: 2017. április 07.; 3. részajánlati kör: 2017. március 9-14. között 3 napon

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „IM oktatás- és kutatásfejlesztési 8 alkalommal megrendezésre kerülő programsorozat”
  • Rendezvények időpontjainak, időtartamának, tervezett létszámának, helyszínének, valamint igényelt szolgáltatásának a részletezése:

Rendezvény ideje

Rendezvény időtartama

Terv. létszám

Rendezvény helye

Szolgáltatás

március 8.

18-20

50 fő

Társalgó

Szendvicsebéd

március 23.

14-17

30 fő

Tanácsterem

Kávészünet

április 4.

10-17

30 fő

Társalgó

Hideg állófogadás
+ Kávészünet

április 7.

9:30-13:30

50 fő

Társalgó

Szendvicsebéd

április 13.

10-14

20 fő

Társalgó

Hideg állófogadás

április 19.

16-18

30 fő

Tanácsterem

Szendvicsebéd

április 24.

10-16

40 fő

Társalgó

Meleg állófogadás
+ Kávészünet

május 4.

10-14

80 fő

Társalgó

Meleg állófogadás

+ Kávészünet

  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK III. emeleti Társalgó és I. emeleti Tanácsterem - 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
  • március 8-án: Szendvicsebéd: *3 db/fő mini szendvicsek teljes- és nem teljes kiőrlésű pékáruból: min. 3 féle (vegetáriánus + pl. kolbászkrémes, szalámis, sonkás, sajtos); *10 dkg/fő sós sütemény: sonkával, füstölt sajtkrémmel töltött mini croissant; *10 dkg/fő édes sütemény: omlós lekváros rudacskák (sárgabarack és szilva lekvárral), mini zserbó, mini kókuszgolyó; *gyümölcskosár (pl: alma, banán, mandarin); *1 db/fő pohárdesszertek: gesztenyepüré, somlói galuska, feketeerdő; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, tejszínhab, édesítőszer, cukor, vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,5 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz. Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • március 23-án: Kávészünet: *10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini kókuszos aprósütemény, mini zserbó, mini kókuszgolyó; *10 dkg/fő sós sütemény: mini sajtroló, túrós-, sajtos-, és krumplis pogácsa; *gyümölcs: banán, mandarin; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, édesítőszer, cukor vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • április 4-én: Hideg állófogadás: *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: hideg saláták, fasírtgolyók, töltött sült hússzeletek; *sajttál; *kenyér; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, édesítőszer, cukor vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • április 4-én: Kávészünet: *10 dkg/fő sós sütemény: mini sajtroló, pogácsa; *10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, édesítőszer, cukor vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • április 7-én: Szendvicsebéd: *3 db/fő mini szendvicsek teljes- és nem teljes kiőrlésű pékáruból: min. 3 féle (vegetáriánus + pl. kolbászkrémes, szalámis, sonkás, sajtos); *10 dkg/fő sós sütemény: mini sajtroló, pogácsák; *10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, édesítőszer, cukor; *0,5 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő Coca Cola, rostos narancslé. Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • április 13-án: Hideg állófogadás: *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: hideg saláták, fasírtgolyók, töltött sült hússzeletek; *sajttál; *kenyér; *3 db/fő mini szendvicsek teljes- és nem teljes kiőrlésű pékáruból: min. 3 féle (vegetáriánus + pl. kolbászkrémes, szalámis, sonkás, sajtos); *10 dkg/fő sós sütemény: mini sajtroló, pogácsa; *10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó; *1 db/fő pohárdesszertek: gesztenyepüré, somlói galuska, feketeerdő; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, tejszínhab, édesítőszer, cukor, vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • április 19-én: Szendvicsebéd: *3 db/fő mini szendvicsek min. 3 féle (vegetáriánus - sajtos, szalámis, sonkás); *10 dkg/fő sós sütemény: sonkával, füstölt sajtkrémmel töltött mini croissant, burgonyás- és tökmagos pogácsa; *10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, tejszínhab, édesítőszer, cukor vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; 0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • április 24-én: Meleg állófogadás: *Főételek: sajttal, sonkával töltött rántott csirkemell, vegetáriánus menü: rántott sajt, rántott gomba, rántott karfiol; *Köret: hercegnőburgonya + rizi-bizi; *Savanyúság: káposztasaláta (egész kömény nélkül), csemegeuborka; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, tejszínhab, édesítőszer, cukor; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • április 24-én: Kávészünet: *10 dkg/fő sós sütemény: mini sajtroló, pogácsa; 10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, tejszínhab, édesítőszer, cukor; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • május 4-én: Meleg állófogadás: *Levesek: tárkonyos raguleves, zöldségleves; *Főételek: kijevi pulykamell (rántott) vegyes körettel (hercegnőburgonya + rizi-bizi), zöldséges lasagne; *Savanyúság: káposzta/uborka saláta (köménymag nélkül); *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, tejszínhab, édesítőszer, cukor vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
    • május 4-én: Kávészünet: *3 db/fő mini szendvicsek min. 3 féle (vegetáriánus - sajtos, szalámis, sonkás); *10 dkg/fő sós sütemény: sonkával, füstölt sajtkrémmel töltött mini croissant, burgonyás- és tökmagos pogácsa; *10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó; 1 db/fő pohárdesszertek: gesztenyepüré, somlói galuska, feketeerdő; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, tejszínhab, édesítőszer, cukor vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével

 

2. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „IX. Országos Polgári Jogi Jogesetmegoldó és Activity Verseny”
  • Időpontok: 2017. április 07.
  • 2017. április 07-én tervezetten 9:30 órától 1 alkalommal büfé, valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület - 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
  • Büfé: *10 dkg/fő édes aprósütemény: kis linzer, kis isler; *10 dkg/fő sós aprósütemény: sajtos pogácsa, vágott sós teasütemény; *0,5 l/fő nem hűtött ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack minimum 25 %-os gyümölcstartalmú; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel: marhapörkölt, rántott szelet, roston sült csirkemell; *Köretek: galuska, rizs; *Saláta; *Savanyúság: csemegeuborka; *Desszert: rétes; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő nem hűtött ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack minimum 25 %-os gyümölcstartalmú; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Modell Európa Parlament országos diákrendezvény”
  • Időpontok: 2017. március 9-14.
  • 2017. március 9-én tervezetten 14.30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 30 fő részére.
  • 2017. március 13-án tervezetten 10.30 órától és 15.30 órától 1-1 alkalommal büfé (mindösszesen 2 alkalommal) lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére, valamint tervezetten 10.30 órától és 15.30 órától 1-1 alkalommal kávé biztosítása, alkalmanként tervezetten 20 fő részére
  • 2017. március 14-én tervezetten 10.30 órától és 15.30 órától 1-1 alkalommal büfé (mindösszesen 2 alkalommal) lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére, tervezetten 10.30 órától és 15.30 órától 1-1 alkalommal kávé biztosítása, alkalmanként tervezetten 20 fő részére, valamint tervezetten 18.30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 110 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín:
    • 2017. március 9-én: Polgármesteri Hivatal (tárgyaló terem) - Szeged, Széchenyi tér 10.
    • 2017. március 13-14-én (kávészünetek): MTA SZAB Székháza - Szeged, Somogyi u. 7.
    • 2017. március 14-én (állófogadás): SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola Díszterme - Szeged, Szentháromság u. 2.
    • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (3 féle: PICK szalámis, sonkás, vegetáriánus – Trappista/Camembert sajtos) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. zserbó, mini isler, mézes – nem Fornetti!); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,4 l ásványvíz, üdítő/fő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
    • Büfé: *5 dkg/fő friss pogácsa – nem zacskós (sajtos, burgonyás vegyesen); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
    • Kávé (4 alkalommal, alkalmanként 20 fő részére): *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos) a kísérő pedagógusok részére;

Vállalkozó köteles a megmaradt ásványvizet és pogácsát elérhetővé tenni a rendezvény résztvevőinek a rendezvény végéig.

  • Svédasztalos meleg állófogadás:*legalább 4 féle meleg főétel: marhapörkölt, grillezett csirkemell, aszalt szilvával töltött pulykamell, rántott sajt/zöldségek; *köretek: galuska, párolt rizs, steakburgonya, angol; *desszert: gundel palacsinta, mini rétes; *péksütemény, kenyér; *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB – száraz, édes és alkoholmentes); *0,4 l ásványvíz, üdítő/fő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás: 3. részajánlati kör: NTP-TV-16-0148, „Modell Európa Parlament” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően az 1. részajánlati kör esetében rendezvényenként 1-1 db (mindösszesen 8 db), a 2. és 3. részajánlati körök esetében a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 824 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 209 300,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 390 000,-Ft+ÁFA