Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ08324

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított huszonötödik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ08324

Ajánlattételi határidő: 2017. szeptember 14 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. szeptember 23.; 2. részajánlati kör: 2017. szeptember 29.; 3. részajánlati kör: 2017. szeptember 29.; 4. részajánlati kör: 2017. október 12.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE BTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Köztársasági Ösztöndíjak és díszdiplomák átadása”
  • Időpont: 2017. szeptember 23.
  • 2017. szeptember 23-án tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal állófogadás lebonyolítása tervezetten 100 fő részére.
  • Vállalkozónak az állófogadáshoz legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE Bölcsészettudományi Kar III. em. VII. terem – Szeged, Egyetem u. 2.
  • Állófogadás: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (nem fornetti és nem bolti előre csomagolt); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (nem fornetti és nem bolti előre csomagolt); *1 dl/fő Törley, vagy BB pezsgő (édes, száraz, alkoholos/alkoholmentes); *0,2 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs, körte min. 25 % gyümölcstartalommal.) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges üveg poharakat, porcelán csészéket, porcelán tányérokat, fém tálaló és szedő eszközöket, terítőket, szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • A szolgáltatás része a terem átrendezése és az alkalomhoz illő megterítése, valamint a rendezvény után annak eredeti állapotba történő visszaállítása. (A rendezvény helyszínén padok, és székek találhatóak, melyek felhasználhatók a terítéshez)
  • Vállalkozó köteles az állófogadást megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „2017. évi Díszoklevél átadó ünnepség”
  • Időpont: 2017. szeptember 29.
  • 2017. szeptember 29-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 72 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, fszt. Átrium (jobb oldal) - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Meleg állófogadás: *3 féle meleg főétel: körtével és camembert-tel töltött rántott pulykamell, csőben sült baconos túrós tészta harcsapaprikással, vegetáriánus étel: rántott gomba, rántott sajt, rántott cukkini, tartármártás; *Köret: rizi-bizi, steak burgonya; *Saláta: Waldorf saláta dióval; *Desszert: túrógombóc szilvakrémmel; *1 pohár Törley pezsgő/fő (édes, félszáraz és alkoholmentes); *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé (nem termoszos) mellé cukor, tej, kávétejszín, tejszínhab és édesítőszer; *0,5 l/fő ásványvíz (hűtött/nem hűtött, szénsavas és szénsavmentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A szolgáltatónak biztosítania kell:
    • felszolgáláshoz üvegpoharakat (vizes, pezsgős, presszó-, és hosszú kávés csésze),
    • lapostányért (főételekhez), desszertes tányért (nem papír, nem műanyag),
    • tálaló- és szedőeszközöket, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag),
    • terítőket és szalvétákat,
    • könyöklőket (darabszám meghatározása a személyes egyeztetés során)
    • az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Dr. Almásiné dr. Hévizi Natália hivatalvezető asszonnyal legkésőbb 2017. szeptember 25-ig a +36 (62) 544-197 telefonszámon.

 

3. részajánlati kör:

SZTE GYTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A 60 éves évfordulója”
  • Időpont: 2017. szeptember 29.
  • 2017. szeptember 29-én tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 150 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ - Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *Előétel: libamáj kocsonya rukkola ágyon; *Főételek: Celsea töltött szelet (sertés karaj spec sonkával és füstölt sattal töltve sörtésztában sütve), Görögös csirkemell roston (rajta sült paradicsom, mozarella sajt szelet, hozzá tzatziki saláta), Mini töltött káposzta, Harcsapaprikás túrós csuszával, Töltött gombafejek rántva, Karfiol rózsák rántva; *Köret: tojásos sült zöldséges rizs, tepsis burgonya; *Saláta: vágott saláta tavaszi kerti fűszer dresszinggel; *Desszert: vegyes apró cukrász sütemény; *Gyümölcskosár; *1 pohár pezsgő/fő (Törley, vagy BB édes és száraz); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos) mellé cukor, kávétejszín; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és szénsavmentes; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs, rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE EFOP-3.6.2-16-2017-00007 projekt részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Nyitórendezvény”
  • Időpont: 2017. október 12.
  • 2017. október 12-én tervezetten 11:00-11:15 óra és 14:30-15:00 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 12:30-13:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: MTA SZAB Székház – Szeged, Somogyi u. 7. (a helyszín használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint, melynek megfelelően a megadott összeget kérjük belekalkulálni a mindösszesen díjba) Megjegyzés: A megadott helyszín használati díj Áfa-s tétel. A rendezvényhelyszín a teremhasználati díjra vonatkozó számlát 30 napos fizetési határidővel állítja ki, a rendezvényt követően.
  • Kávészünet: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas, mentes); *0,3 l/fő üdítő (szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs, rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel, minimálisan az alábbi tartalommal: szárnyasból, sertésből vagy marhából készült étel, vegetáriánus étel; *Köretek: rizs, burgonya, angol; *legalább 3 féle saláta (pld.: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta; *legalább 2 féle desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas, mentes); *0,3 l/fő üdítő (szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs, rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a négy részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.

 

Pályázati forrás: 4. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 100 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 180 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 562 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 489 405,-Ft+ÁFA