Ajánlat sorszáma:
SZTE/2017/PSZ08279
Ajánlattételi határidő: 2017. július 06 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2017. július 24-29.
A beszerzés rövid ismertetője:
SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Tehetséggondozási tábor”
- Időpont: 2017. július 24-29.
- Tervezetten 35 fő részére reggeli, valamint tervezetten 60 fő részére ebéd, és vacsora biztosítása. Az étkezések megoszlása a hat napos tábor ideje alatt:
Nap
|
Reggeli
|
Ebéd
|
Vacsora
|
2017. 07. 24. hétfő
|
|
x
|
x
|
2017. 07. 25. kedd
|
x
|
x
|
x
|
2017. 07. 26. szerda
|
x
|
x
|
x
|
2017. 07. 27. csütörtök
|
x
|
x
|
x
|
2017. 07. 28. péntek
|
x
|
x
|
x
|
2017. 07. 29. szombat
|
x
|
|
|
- Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Az ételek menütányéros, vagy svédasztalos formában szolgálhatóak fel. Előre csomagolt, felmelegítendő ételkínálat nem megfelelő!
- Helyszínek:
- Vacsorák és 2017. 07. 27-én a reggeli és ebéd: SZTE Móra Ferenc Kollégium - 6726 Szeged, Közép fasor 31-33.
- Reggelik, ebédek (kivéve: 2017. 07. 27-én): SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt.1.
-
Tervezett reggelik:
- 2017. 07. 25.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *vaj, *dzsem, *müzli, *1 pár/fő főtt virsli mustárral és ketchuppal, *főtt tojás, *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2017. 07. 26.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *sajt, *vaj, *dzsem, *müzli, *téliszalámi, *csirkemell sonka, *szelő májas, *kőrözött, *főtt tojás, *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2017. 07. 27.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *vaj, *dzsem, *müzli, *sajtos tojásrántotta (2 db tojás, paprika, paradicsom, sajt reszelve), *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2017. 07. 28.: *1 db/fő szívószálas juice (2 dl-es), *3 db/fő pick szalámis és sonkás nagy zsemlés szendvics vegyesen, *kockasajt, *poharas joghurt/kefír, *müzli szelet, *sport szelet, személyenként csomagolva
- 2017. 07. 29.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *vaj, *dzsem, *sat, *müzli, *téliszalámi, *csirkemell sonka, *főtt tojás, *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
-
Tervezett ebédek:
- 2017. 07. 24.: *3 db/fő szendvics bagettből (pick szalámis, sonkás, vegetáriánus), *cézár saláta, *3 dl/fő juice (min. 50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2017. 07. 25.: *minestrone leves, *sajtkrémmel töltött sertés borda zöldséges rizzsel, *idei vegyes saláta, *házi gyümölcsös lepény, *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2017. 07. 26.: *hideg gyümölcs leves tejszínhabbal, *fűszeres mozarellával töltött pulykamell párizsiasan olaszos pennével, *paradicsom saláta, *fagylalt kehely, *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2017. 07. 27.: *nyírségi gombócleves, *milánói csirkemell makaróni, *házi vegyes kompót, *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2017. 07. 28.: *sajtkrém leves 3 sajttal, *mátrai borzas csirkemell burgonyapürével, *vitamin saláta joghurtos öntettel, *bögrés mákos ribizli dzsemmel, *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
-
Tervezett vacsorák:
- 2017. 07. 24.: *kemencés csirkecomb burgonyapürével, *tejfölös uborka saláta, *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával)
- 2017. 07. 25.: *szezámmagos pulykamell petrezselymes burgonyával, *vegyes saláta, *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával)
- 2017. 07. 26.: *roston csirkemell csíkok grillezett zöldségágyon, *csokoládés szelet, *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával)
- 2017. 07. 27.: *marhapörkölt galuskával/főtt burgonyával, *házi vegyes savanyúság, *házi kenyér, *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával)
- 2017. 07. 28.: *szatymazi csirkemell kemencében sütve tepsis burgonyával, *piskótatekercs, *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával)
- Figyelem! Vállalkozónak igény esetén vegetáriánus, diétás, tejmentes, gluténmentes menüt is kell tudnia biztosítani.
- A megadott menüsoroktól csak a szervező előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges eltérni.
- Az ételeket porcelán tányérban, a leveseket tálakban, szabadszedéssel, az italokat üveg/porcelán poharakban kell felszolgálni.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Tompáné Zákány Mónika, projektvezető SZTE GTK Dékáni Hivatal, tel: +36 (62) 544-485, +36 (62) 544-000/4485
email:
tompane.zakany.monika@eco.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 940 000,-Ft+ÁFA