Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ08149

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított tizenkilencedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ08149

Ajánlattételi határidő: 2017. június 16 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. június 23.; 2. részajánlati kör: 2017. június 30.; 3. részajánlati kör: 2017. július 02.; 4. részajánlati kör: 2017. július 03-06.; 5. részajánlati kör: 2017. július 07.; 6. részajánlati kör: 2017. július 08.; 7. részajánlati kör: 2017. július 10.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE TTIK Élettani, Szervezettani és Idegtudományi Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Tanszéki 50 éves jubileum, Dr. Fehér Ottó emeritus 90 éves”
  • Időpont: 2017. június 23.
  • 2017. június 23-án tervezetten 12:30-13:00 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 14:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Biológia Épület, I. em. Ábrahám Ambrus terem - 6726 Szeged Közép fasor 52.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, fornetti; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pogácsa: sima, sajtos; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • porcelán kistányérok biztosítása
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • Svédasztal felkasírozása
  • 20 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
  • Könyöklőkre terítő biztosítása
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Meleg állófogadás: *3 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: francia saláta, cézár saláta, majonézes tojássaláta); *3 féle hideg előétel min. 15 dkg/fő/össz. fajta (pld.: jérce finomfalatok, frankfurti töltött pulykatekercs, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt); *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (húsos: sertésből és szárnyasból készült étel; vegetáriánus: pld.: rántott gomba, rántott sajt); *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: zöldséges rizs, Texas burgonya, párolt zöldségek; *friss kenyér (személyenként 2 szelet); *2 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pld.: tiramisu, somlói galuska); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Üveg vizes/üdítős/boros talpas poharak
  • porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
  • Svédasztal felkasírozása
  • 20 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
  • Könyöklőkre terítő biztosítása
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Mérnöki Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Mérnökavató –Diplomaátadó Ünnepség”
  • Időpont: 2017. június 30.
  • 2017. június 30-án tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ Alagsori I. előadó - Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *3 féle meleg főétel: mini töltött káposzta, sertés pörkölt, grillezett csirkemell; *köretek: tarhonya, zöld köret, rizs; *3 féle saláta: csemegeuborka, tejföl, görög saláta; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert: aprósütemény; *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB fehér száraz és alkoholmentes 1/3 és 2/3 arányban); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A szolgáltatásba bele tartozik a helyszínen rendelkezésre álló asztalok megterítése, porcelán tányérok, üvegpoharak, illetve fém evőeszközök biztosítása.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Orvosdoktor avatás”
  • Időpont: 2017. július 02.
  • 2017. július 02-án tervezetten 08.00 órától 18.00 óráig folyamatos rendelkezésre állással svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére. (Az ünnepségek közötti szünetek, amikor a vendégek nagyobb létszámban várhatóak fogyasztani: 08.00-09.30, 11.30-12.00, 14.00-15.00, 17.00-18.00). Továbbá a lentebb felsorolt tételek biztosítása, bekészítéssel 3 helyszínen.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ Kiállítási tér - Szeged, Ady tér 10.
  • Hideg állófogadás: *3 féle hideg saláta (pl.: görög saláta, francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Sió őszibarack, narancs; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Bekészítéssel: *90 db 0,5 l-es mentes ásványvíz, 6 db kancsó (csapvízzel), és 20-10-10 db üvegpohár biztosítása a Kongresszusi terembe, a Nagyelőadó terembe és az Igazgatói tárgyalóba, az ünnepségek között tisztára cserélve a használt poharakat.
  • A svédasztalhoz (terítéshez) a TIK biztosít asztalokat, az étkezéshez viszont a körasztalokat és székeket a Vállalkozónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Ukrán nyári Egyetem”
  • Időpont: 2017. július 03-06.
  • 2017. július 03-án tervezetten 18.00-19:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos gálavacsora lebonyolítása tervezetten 45 fő részére.
  • 2017. július 04-én tervezetten 09.15 órára a lentebb felsorolt tételek biztosítása, bekészítéssel, valamint tervezetten 12:00-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása tervezetten 35 fő részére.
  • 2017. július 05-én tervezetten 09.15 órára a lentebb felsorolt tételek biztosítása, bekészítéssel, valamint tervezetten 12:00-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása tervezetten 35 fő részére.
  • 2017. július 06-án tervezetten 09.15 órára a lentebb felsorolt tételek biztosítása, bekészítéssel, valamint tervezetten 12:00-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd, és tervezetten 16:30-17:30 óra között pezsgőztetés lebonyolítása tervezetten 35 fő részére.
  • Vállalkozónak a gálavacsorához legalább 3 fő, a meleg ebédekhez legalább 1 fő, a pezsgőztetéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • Gálavacsora: SZTE Rektori Hivatal, földszint jobb oldali átrium – Szeged, Dugonics tér 13.
    • Bekészítések és Pezsgőztetés: SZTE ÁJTK, III. em. Kari Társalgó – Szeged, Tisza L. krt. 54.
    • Ebédek: SZTE ÁJTK 106-os és 211-es termei - Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Gálavacsora: *2 féle meleg leves: egy húst tartalmazó, és egy vegetáriánus zöldség, vagy gyümölcs krémleves; *legalább 3 féle meleg főétel: tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt; *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pld.: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB száraz és félédes) tálcán felszolgálva; *Desszert: (pld. somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Bekészítéssel: *25 db 1,5 l-es mentes és szénsavas ásványvíz vegyesen, 40 db üvegpohár, 50 adag kávé termoszban műanyag/papír pohárral, cukorral, kis dobozos tejszínnel, műanyag pálcikával/kanállal, valamint 5 kg pogácsa biztosítása. A termoszt elvinni, poharakat lecserélni 17:00 óra után lehet.
  • Meleg ebéd: *1 féle meleg leves; *2 féle meleg főétel vegetáriánus választási lehetőséggel; *Desszert; *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Pezsgőztetés: *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB száraz és félédes) tálcán felszolgálva; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedő eszközöket (nem papír, nem műanyag), kasírozást, terítőket, szalvétákat, könyöklőket a szolgáltatónak kell biztosítania
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GTK Diplomaosztó”
  • Időpont: 2017. július 07.
  • 2017. július 07-én tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK - Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás:

Welcome drink:

- 1 pohár/fő Törley pezsgő (száraz, félszáraz, alkoholmentes)

Saláták:

- Orosz hússaláta

 

- Görög saláta

Hideg előételek:

- Aszalt gyümölcsökkel töltött pulykamell

 

- Pickszalámival tűzdelt karaj

 

- Mozzarella sajt bazsalikomos paradicsommal

 

- Feketeerdő sonkarolád sajtkrémmel, tormakrémmel

Melegételek:

- Cserzy tekercs mandulás bundában

/ sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác /

 

- Hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással

 

- Baconbe göngyölt csirkecombfilé spárgával töltve

 

- Aranysárgára sült pulykamell, sonkával, sajttal töltve, hercegnő burgonyával

 

- Pulykamell érmék grillezve, Grand Marnierrel ízesített cigánymeggyel, mandula forgáccsal, burgonyakrokettel

Vegetáriánus ételek:

- Rántott camembert falatok áfonya öntettel

 

- Rántott gombakalapok, rántott karfiol

 

- Zöldségekkel töltött padlizsánkarikák csőben sütve

Köret:

- Burgonyakrokett

 

- Petrezselymes rizs

Desszert:

- Fahéjas almával töltött palacsinta, karamell öntettel

 

- Somlói galuska pirított mogyoróval

Üdítő 0,5 l/fő:

- Coca-cola, fanta narancs, gyömbér

 

- Sió őszilé, narancslé

 

- Szénsavas- szénsavmentes ásványvíz

Kávé 1 adag/fő:

- Douwe Egberts Omnia kávé tejszínnel

  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE Gyógyszerésztudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GYTK doktoravató ünnepség”
  • Időpont: 2017. július 08.
  • 2017. július 08-án tervezetten 15:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK - Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *Meleg főételek és köretek: Mini töltött káposzta tejföllel és szeletelt kenyérrel, Hawaii szelet (csirkemell rántva, sonka, ananász, sajt) vegyes körettel és tartármártással, Töltött gombafejek párolt zöldséggel; *Savanyúság: csemegeuborka; *Desszert: somlói galuska/gesztenyepüré pohárdesszert; *1 adag/fő frissen főzött kávé, nem termoszos, mellé cukor, kávétejszín és édesítőszer; *1 pohár pezsgő/fő (Törley alkoholos és alkoholmentes); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat (vizes, pezsgős, kávés: hosszú és presszó), tányérokat, tálaló- és szedő eszközöket (nem papír, nem műanyag), kasírozást, terítőket, szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

7. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GTK kari záróértekezlet”
  • Időpont: 2017. július 10.
  • 2017. július 10-én tervezetten 10:00 órától 1 alkalommal reggeli, tervezetten 12:00 órától svédasztalos meleg ebéd, tervezetten 19:00 órától svédasztalos meleg vacsora lebonyolítása, valamint az egész nap folyamán hűtött alkoholos és alkoholmentes italok biztosítása tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: Ásotthalom, Majoros tanya, VII Ker. Tanya 1012/1 (a helyszín használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint, melynek megfelelően a megadott összeget kérjük belekalkulálni a mindösszesen díjba) Megjegyzés: A megadott helyszín használati díj Áfa mentes, mely díjra főszabályként Ajánlattevő az ajánlatában Áfa-t nem számíthat fel.
  • Reggeli: *2 db/fő friss bundáskenyér
  • Svédasztalos meleg ebéd: *Vegetáriánus étel csak 20 fő részére: rántott brokkoli, karfiol, gomba, rántott sajt vegyes körettel; *0,2 dl/fő Törley pezsgő (száraz, félszáraz, alkoholmentes); *Köretek: galuska, főtt burgonya; *Saláta: tejfölös uborkasaláta; *kenyér; *3 db/fő mini rétesek vegyesen (almás, meggyes, túrós); *15 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pogácsa: sima, sajtos)
  • Svédasztalos meleg vacsora: *Meleg főételek körettel: Csirkemell tallér sok magvas köntösben burgonyapürével, Töltött dagadó petrezselymes rizzsel, Camembert sajt rántva áfonya öntettel és krokettel; *Saláták: zöldsaláta, görög saláta, paradicsomsaláta; *Desszert: almás és meggyes pite, idénygyümölcsökkel
  • Hűtött alkoholos és alkoholmentes italok: *2 doboz/fő dobozos sör (alkoholos és alkoholmentes vegyesen); *12 üveg 0,75 l-es kiszerelésű Frittman rosé bor; *4 üveg 0,7 l-es kiszerelésű Jägermeister; *2 üveg 0,7 l-es kiszerelésű barackpálinka; *hűtött italok az egész nap folyamán: mentes ásványvíz, szódavíz (ballonos szikvíz) nagy kiszereléssel, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca és pepsi cola, narancs, gyömbér, tonic. Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak egész napra
  • az italokat hűtve kérjük, szükség esetén jég biztosítása
  • asztalterítő
  • porcelán tányérok és evőeszközök biztosítása (ebédhez és a svédasztalos meleg vacsorához)
  • porcelán kistányérok az aprósüteményekhez
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, (NEM éttermi egyrétegű)
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 305 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 55 250,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 312 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 178 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 84 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 648 950,-Ft+ÁFA