Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ07940

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított tizedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ07940

Ajánlattételi határidő: 2017. április 21 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. május 06.; 2. részajánlati kör: 2017. június 12-16.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ISUS BBQ & Sports Day”
  • Időpont: 2017. május 06.
  • 2017. május 06-án tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal ebéd lebonyolítása tervezetten 300 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez nem kell kiszolgáló személyzetet biztosítania.
  • Helyszín: Kisstadion - 6726 Szeged, Derkovits fasor 1-3.
  • Vállalkozónak az előkészítést/terítést 12.15 óráig kell teljesítenie.
  • Ebéd: *kenyér (50 kg/300 fő); *1 db/fő hot-dog (baromfi virsli, hot-dog kifli, ketchup, mustár); *1 db/fő grillezett kukorica; *csirkés saslik (a 300 főre 40 kg csirkemellfilével kalkulálva, cukkini, paprika, lilahagyma, saslik pálcán); *ropogós csirkeszárnyak (a 300 főre 30 kg csirkeszárnnyal kalkulálva); *Saláták: görög saláta, burgonyasaláta, vegyes zöldségsaláta (paradicsom, paprika, uborka, káposzta, lilahagyma); *400 üveg 0,5 l-es kiszerelésű mentes ásványvíz (200 db-ot 09.00 órára kérünk hozni!).
  • Vállalkozó feladata a tálaláshoz szükséges asztalok, valamint 300 db műanyag/papír tányér, 300 db műanyag kés, 300 db műanyag villa, és szalvéta biztosítása is.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Záróvizsgák”
  • Időpont: 2017. június 12-16.
  • 2017. június 12-én 8.00-17.00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 6 fő részére, valamint 2 alkalommal kávészünet lebonyolítása alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • 2017. június 13-án 8.00-17.00 óra között 1 alkalommal büféebéd lebonyolítása tervezetten 6 fő részére, valamint 2 alkalommal kávészünet lebonyolítása alkalmanként tervezetten 35 fő részére
  • 2017. június 14-én 8.00-17.00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 6 fő részére, valamint 2 alkalommal kávészünet lebonyolítása alkalmanként tervezetten 29 fő részére
  • 2017. június 15-én 8.00-17.00 óra között 1 alkalommal büféebéd lebonyolítása tervezetten 6 fő részére, valamint 2 alkalommal kávészünet lebonyolítása alkalmanként tervezetten 38 fő részére
  • 2017. június 16-án 8.00-17.00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 6 fő részére, valamint 2 alkalommal kávészünet lebonyolítása alkalmanként tervezetten 29 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • A 6 fős vizsgabizottság részére a kávészünet és szendvicsebéd/büféebéd tételei legyenek bekészítve a 2. sz. terembe a vizsga kezdetére. A vizsgabizottság tagjai részére bekészített kávé termoszos.
  • Helyszín: SZTE BTK Földszint 2. sz. terem, a vizsgabizottság számára a teremben - 6722 Szeged, Egyetem u. 2.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé, vagy tea hozzá való cukor, cukormentes édesítőszer, tejszín (nem termoszos), kivéve a 4 fős bizottság, akik részére a terembe bekészítve termoszban; *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *3 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); 4 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus); *gyümölcstál (10 dkg/fő); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *2 adag/fő frissen főzött kávé, vagy tea hozzá való cukor, cukormentes édesítőszer, tejszín (bekészítve termoszban); *1,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Büféebéd: *1 féle leves; *2 féle főétel; *salátabár; *2 féle desszert (10 dkg/fő); *gyümölcstál (10 dkg/fő); *2 adag/fő frissen főzött kávé, vagy tea hozzá való cukor, cukormentes édesítőszer, tejszín (bekészítve termoszban); *1,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó biztosítson tárolóedényeket az esetleges ételmaradék elszállításához.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 555 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 239 780,-Ft+ÁFA